onlarla ılgılı konuda okadar ince fıkırlıkı
konu ben olunca fıkır koca bır 0
tlf nunda anası ıle kafa kafaya bırsuru fotograf var benle 1 tane bıle yok
neymıs ben yanındaymısım
ya bunlar aklıma geldıkce soguyorum
bıde delı gıbı asık oldugunu söyle
cok sınır ettı benı ya
evlılıgımızın 1.yılı burnumdan geldı zaten nerdeyse yanyana ıken annesıyle ben bı yere oturunca annem oturcaktı oraya nıye oturdun oraya dıyordu
sevmıyorum hıcbırırnı
senın kayınvalıdende tam uyuz zaten
ama en azından kocan yanında
benımkı uyuz dedıl benımde koca uyuz
Hadi bakalım inşallah hamilesindr cnm.herkese merhaba
dun ve bugunku gogus ucu yanmalarima ve gogsumdeki siddetli agriya bakilirsa hamile olabilirimresmen durup duruken bile agriyor dayanilmaz oluyor bazen.. umarimr egl oncesi donemle ilgili degildir bebisten kaynaklaniyordur
ben bugün gittim keseyi gördük ,haftaya da kalp atışı için gitcez doktora göre 5+3 günlükmüş bana göre 6 oynaya biliyormuş böyle.inşallah sağ salim kucağmıza alırız.cnm sıkıldı ama şimdi abime söyledim hamile olduğmu sevindi ama çok heveslenme dedi bak dedi biz 2 düşükten sonra oldu dedi çok üzülürsün sonra diyor eşinde gelinde kanpıhtılşması sorunu var 9 ay iğne vuruldu öylebebeği oldu.ama cnm acayip sıkıldı.slm cnm inş.öyle olur senin ne zmn dr.randevun
Hadi bakalım inşallah hamilesindr cnm.
ben bugün gittim keseyi gördük ,haftaya da kalp atışı için gitcez doktora göre 5+3 günlükmüş bana göre 6 oynaya biliyormuş böyle.inşallah sağ salim kucağmıza alırız.cnm sıkıldı ama şimdi abime söyledim hamile olduğmu sevindi ama çok heveslenme dedi bak dedi biz 2 düşükten sonra oldu dedi çok üzülürsün sonra diyor eşinde gelinde kanpıhtılşması sorunu var 9 ay iğne vuruldu öylebebeği oldu.ama cnm acayip sıkıldı.
maşallah cnm pıtları da duyunca düşük riski %5 ee düşüyormuş bi kitap var bende öyle yazıyor yani 7haftayı devirdikmi rahatlarız inş.
benimde görümcen geçen senen düşük yaptı onda da kan pıhtılaşması çıktı,daha da olmadı çocukları ben onlara nasıl söylerim onu düşündüm .ilk 3 ay söylememeyi düşünüyoruz ama insan herkesle paylaşmak istiyor benim daha eşimden ve sizlerden başka kimse bilmiyor ama herkese söylemek istiyorum bakalım sabredebildiğimiz kadar
inşallah cnm şu günleri bir atlatsak ,rahatlicaz.neyse cnm ben çıkıyorum öptüm seni
maşallah cnm pıtları da duyunca düşük riski %5 ee düşüyormuş bi kitap var bende öyle yazıyor yani 7haftayı devirdikmi rahatlarız inş.
benimde görümcen geçen senen düşük yaptı onda da kan pıhtılaşması çıktı,daha da olmadı çocukları ben onlara nasıl söylerim onu düşündüm .ilk 3 ay söylememeyi düşünüyoruz ama insan herkesle paylaşmak istiyor benim daha eşimden ve sizlerden başka kimse bilmiyor ama herkese söylemek istiyorum bakalım sabredebildiğimiz kadar
inşallah cnm şu günleri bir atlatsak ,rahatlicaz.neyse cnm ben çıkıyorum öptüm seni
canlarım benim bizde eşimle aynı durumdayız ona söyleme kimseye demiştim ama durmadı ki herkese söyledi valla işyerindeki arkadaşlarına da söylemiş benim ne kadar oldu onu bile bilmiyorum sanırım 4 haftalık 1-2 hafta daha beklemek zor olacak ondan sonra ultrasona gitmek istiyorum:18:
ferdaa yarın sabah kan testleri fln yapılcak yaa doktora sormayıda unuttum aç karnına mı gitmem gerek?
canım aç gidilecek ben pazartesi yaptırdım ya inş iyi sonuçlarla geleceksin kuzum
benimkinde de aynı potansiyeli görüyorum doktora gidince ne zmn söyleyebiliriz onu soralım diyo.cnm bide ben netten biraz duaları araştırdım şöyle bişey buldum senlede paylaşayım çocuğun sağlıklı olması için ilk 4 ay içinde 5000defa sübbanallahi ve bihamdihi .ben başladım bakalım daha çok var ama damlaya damlaya göl olurcnm benimde 4 haftalık haftaya çaağırdı doktorum kese için
tmm cnm bende öyle düşündün ama emin olamamıştım ben şimdi çıkıyoruz kızlar
ya kızlar kocaman uçuk çıktı dudağımda ne geçirecek bunu niye böyle oluyor ya
yüzümde sivilceler geçen günde çıban çıktı yüzümde suratım kocaman şişti bugün de dudağımda uçuk acaba mikrop felan mı var vücudumda ben sağlık ocağına gidiyim yarın o zaman değil mi ha birde gözümde de it dirseği deniyor sanırım ondan çıkmaya hazırlanıyor çok acıyor ya
ya kızlar kocaman uçuk çıktı dudağımda ne geçirecek bunu niye böyle oluyor ya
yüzümde sivilceler geçen günde çıban çıktı yüzümde suratım kocaman şişti bugün de dudağımda uçuk acaba mikrop felan mı var vücudumda ben sağlık ocağına gidiyim yarın o zaman değil mi ha birde gözümde de it dirseği deniyor sanırım ondan çıkmaya hazırlanıyor çok acıyor ya
slm canım benim de çok çıkar uçuk ve birtek şeyle geçiriyorum amoklavin diye krem az biraz ucu çıkssa sürerim ilerlemeden geçer tavsiye ederim canım
merhaba kızlar nasılsınız ??
damlacım bence bir kan testi yaptır her ihtimale karşı
birde eczaneye sormadan hiçbirşey sürme canım
bence de yarın gidip göstereyim bi bakalım ne diyecek dr hem kayıt yaptırayım sağlık ocağına çok acıyor ve yanıyor ama dudağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?