belli olmaz bu işler kuşumm
bata ne kadar kaldı canım
son ıkı aydır duzensız oldu 40 gun falan surdu stresten mı ne olduysa artık bu ay asılam yaptım bakalım ıns tutmustur. sızde var mı bebıs falan
öle deme kuzucum umudumuz var işte umudun var korkuyosun çok iyi anlıyorum seni gerçekten inş rabbim o güzel gönlüne göre verir hayırlı sağlıklı evlat sıkıntı etme sakın kuzum benim
öyle oflucum ama ne bileyim değilmişim gibi geliyor önemli günlerde de halvet olmadı hayırlısı olsun hakkımızda
inşallah tutmuştur canım benim hamilesindir inşallah
benim 5 aylık bebeğimin kalbi durduğu için alındı cnm geçen ay normal adet oldum bu ay çalışmaya başladık tekrar ama belirtim yok hiç bata son 4 :18:
öyle oflucum ama ne bileyim değilmişim gibi geliyor önemli günlerde de halvet olmadı hayırlısı olsun hakkımızda
inşallah tutmuştur canım benim hamilesindir inşallah
benim 5 aylık bebeğimin kalbi durduğu için alındı cnm geçen ay normal adet oldum bu ay çalışmaya başladık tekrar ama belirtim yok hiç bata son 4 :18:
ıns canım ne kadar oldu ısteyelı tedavı falan goruyo musun yoksa yenı mı
aynen umut var :)))
şubatta benim umudum
uzulme cnm bak ıste hamıle kalabılıyomussun ıns en kısa zamanda hayırlı haberler verırsın bıze
olacaksa her türlü oluyor canım ya hayırlısı olsun hakkımızda..
1.5 yıllık evliyim.
2 düşüğüm oldu bakalım 3 te tutacak mı
iyim cnm çok şükür inşallah hepimiz hamile kalalım en kısa zamanda
en başta sağlıklı uzun ömürlü bebişler nasib etsin rabbim
inşşş canım inşş benimde çok umudum var bu ay bilmem nedendir ama doktor kontrolu ile hareket ettiğim için sanırsam birazda ferdam çok destek verdi rahatlattı beni hayırlısı Allahtan tatlım
hıı ıns bundan sonrsı olur ben uc yıldır evlıyım hamıle bıle kalamadım hıc ;( kızlar dua edın bana belkı olur
olabilir canım..... :))
korkma prolaktin çok basit bişey :)
bu ay gebesin inşallah
artık korkmuyorum canım gerçekten paylaştığım andan itibaren rahatlattınız beni sayenizde rahatım gerçekten inş kuzucum sende bende tüm isteyenlerde kavuşur bebeklerinew AMİNNNNNNNNNNNNNNN
ıns canım burdan haberleselım bırbırımıze guzel haberler verırız ınsallah
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım topikimiz çok uğurludur inşallah sanada uğurlu gelsin kaçta yıllardır hamile kalmak isteyen arakdaşımız hamile kaldı darısı senin ve her bebek isteyenin başına canım
canım sıkılıyooo yaa kimsecikler yok herkes fatmagül izliyo galiba
heee kuzucum fatmagül varya bugün benimkide vadiyi izliyoda girdim yoksa giremiyorum akşamları pek canım benim meg de yok oda kesin izliyo fatmagülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?