Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aynen cnm bencede.benim ovulasyonlarda gebelikte labquick markaydı

aman dilini ısırçok sağol cnm hışgeldin bu arada

canım benim çok sevindim gerçekten ısırdım dilimii mrk etme sennnn. böyle güzel haberler duymak hepimize moral oluyo valla.

çorbamı aldım geldimmmbu akşam pek sessiz burası yaa

evet canım gerçekten sessiz. bende geçmişi okuyodum öyle. kocişin işyerindeyim.dün ovulasyon testi çift koyu çizgiydi halvet edemedik benim miğdem çok bulanıyodu. bugün iyiyim ama işyerindeyiz eve gitmeyeceğiz.bu gecede yok halvet...

Herkese merhaba

Gülbebek seninburada bulduğum iyiy oldu.Sen aralıkta aşılamaı yaptırdın onu sormak istiyorudum.Birde moonlight arkadaşımızda bir topikte aşılama yaptıracaklar listesinde gördüm oda aşılamaı ile mi hamile kaldı bilen varmı?

cnm ama bugün çok öemli bak gamze kocasının deposunda hamiş kaldı

cnm ama bugün çok öemli bak gamze kocasının deposunda hamiş kaldı

biliyorum önemli ama işi var kocişin. kalabalık burası (. yollar buzzzzzzzz evede gidemedik.ben arabayı kendi işyerimin orda bıraktım. anlayacağın yapçak bişey yok :))

Hilalcim nasılsın nasıl gidiyor hamişliğin ilk günleri

cnm benim nasıl olsun doktor sağlıklı bi gebelik diyebilmek için değerinin 2.günde 2.ye katlaması lazım dedi yarın sabah testim tekrarlancak onu düşünüyorumya bide sağlık ocağında yaptırcam şimdi sonuç kaçgün çıkmaz kesin acaba polikliniğemi gitsem özel sigortamda var bilmiyorumm yaa.nasıl beklerim pazartesi derlerse

biliyorum önemli ama işi var kocişin. kalabalık burası (. yollar buzzzzzzzz evede gidemedik.ben arabayı kendi işyerimin orda bıraktım. anlayacağın yapçak bişey yok :))

anladım cnm belki 2ün sürer çift çizgi bende öyle oluyodu ama biz yumurtlama bittikten sonrada yapmıştık o da önemli geç döllenme fln oluyo yaa

istanbulda ne güzel kar yağıyor ... sizlerde havalar nasıl bakalım....

yaaaaaaaaaaaa ben çok severim kar yağmasını kış çocuğuyum ben annemler ist.te çok soğuk diyolar ben izmirdeyim yağmur var burda

hilalcim 2012 sanada uğurlu gelmiş maaşallah allahım tamamına erdirsin....
2011 in son günlerinde bazı arkadaşlarımız 2012 nin müjdelerle geleceğini söylemişti darısı bütün arkadaşlarımızın başına inşallah.......

edirneden haberler : gün boyu kar yağdı ve hala azda olsa devam ediyo heryer bembeyaz ve yollar buzlu evet diğer illerin canlı hava urumunu alalım
güzel istanbulumuzun güzel semti esenlerde tipi şeklinde kar yağmasına karşı şu anda eşimin bulunduğu başka bir ilçesinde karın K sı görünmüyor havada valla çok şaşkınım eşimi aradım burada kar yağıyo dedim inanmadı bile bana :))))))))))

Bencede sağlık ocağında 3 günü bulur çıkması.Sen en iyisi özelde yaptır

çok sağol cnm darısı bebek isteyen tüm arkadaşlarımın başına
size komik bişey anlatayım sağlık ocağındaki hemşire kayıt açıyodu son adet tarihimi soruyo ben 22 ocak diyorum o kadar emindimki adet olacağıma beynime kazınmış o gün halbuki olmadım

heheeeeyyyyyyyyyy bende kış çocuğuyum valla ama soğukla pek aram yoktur benim ama kar ı da pek severim valla çok romantik olur insan yaaa ben bayılırım karlı havalara..........

Bencede sağlık ocağında 3 günü bulur çıkması.Sen en iyisi özelde yaptır

neyyyyyy 3 gün mühemşire sen sabah gel ben seni önce alcam demişti ondan rica ederim en azından sonucu arayıp öğreneyim erkenden kan testleri fln da yapcaz dedi.çarşamba gitcem kendi doktoruma ama tabi sağlık ocağı kadar yakın değil mesaitle gitmem lazım gerçi araba kapıda ama ben bütün sınavlarımı geçememe rağmen hala gidip ehliyetimi almadım.bugünde hapşurdum biraz burnumda akıyo korkuyorum üşütcem diye

Ben bir kere troid için kan tahlili yaptırmıştım sağlık ocağında 3 günde çıktı.Ondan öle dedim ama her sağlık ocağı ve her test aynımıdır bilmiyorum.Yinede özelde daha çabuk çıkıyor sonuç.Ama üşütmemen de lazım ilaçta içemezsin dikkat et kendine

heheeeeyyyyyyyyyy bende kış çocuğuyum valla ama soğukla pek aram yoktur benim ama kar ı da pek severim valla çok romantik olur insan yaaa ben bayılırım karlı havalara..........

bende öyle cnm kara kışı sevmemde kar yağmasını severim.kar deyince aklıma hep güzel şeyler geliyo ilk olarak çocukken ilk okula yeni başlamıştım bi gece çok güzel kar yağmıştı saat gece 2 de bütün aile bahçeye çıkmıştık apartmandaki bütün komşular fln indi kar topu oynamıştık o saatte böyle filmlerdeki gibi.çok güzeldi ben balık burcuyum eşimde bu arada sizler???????

Nasılsın canımBende istanbuldayım bizim buradada kar yağıyor yolar bembeyaz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…