aynen cnm bencede.benim ovulasyonlarda gebelikte labquick markaydı
aman dilini ısırçok sağol cnm hışgeldin bu arada
çorbamı aldım geldimmmbu akşam pek sessiz burası yaa
evet canım gerçekten sessiz. bende geçmişi okuyodum öyle. kocişin işyerindeyim.dün ovulasyon testi çift koyu çizgiydi halvet edemedikbenim miğdem çok bulanıyodu. bugün iyiyim ama işyerindeyiz eve gitmeyeceğiz.bu gecede yok halvet...
çorbamı aldım geldimmmbu akşam pek sessiz burası yaa
cnm ama bugün çok öemli bak gamze kocasının deposunda hamiş kaldı
Hilalcim nasılsın nasıl gidiyor hamişliğin ilk günleri
istanbulda ne güzel kar yağıyor ... sizlerde havalar nasıl bakalım....
biliyorum önemli ama işi var kocişin. kalabalık burası(. yollar buzzzzzzzz evede gidemedik.ben arabayı kendi işyerimin orda bıraktım. anlayacağın yapçak bişey yok :))
istanbulda ne güzel kar yağıyor ... sizlerde havalar nasıl bakalım....
güzel istanbulumuzun güzel semti esenlerde tipi şeklinde kar yağmasına karşı şu anda eşimin bulunduğu başka bir ilçesinde karın K sı görünmüyor havada valla çok şaşkınım eşimi aradım burada kar yağıyo dedim inanmadı bile bana :))))))))))edirneden haberler : gün boyu kar yağdı ve hala azda olsa devam ediyo heryer bembeyaz ve yollar buzlu evet diğer illerin canlı hava urumunu alalım
cnm benim nasıl olsun doktor sağlıklı bi gebelik diyebilmek için değerinin 2.günde 2.ye katlaması lazım dedi yarın sabah testim tekrarlancak onu düşünüyorumya bide sağlık ocağında yaptırcam şimdi sonuç kaçgün çıkmaz kesin acaba polikliniğemi gitsem özel sigortamda var bilmiyorumm yaa.nasıl beklerim pazartesi derlerse
hilalcim 2012 sanada uğurlu gelmiş maaşallah allahım tamamına erdirsin....
2011 in son günlerinde bazı arkadaşlarımız 2012 nin müjdelerle geleceğini söylemişti darısı bütün arkadaşlarımızın başına inşallah.......
heheeeeyyyyyyyyyy bende kış çocuğuyum valla ama soğukla pek aram yoktur benim ama kar ı da pek severim valla çok romantik olur insan yaaa ben bayılırım karlı havalara..........anladım cnm belki 2ün sürer çift çizgi bende öyle oluyodu ama biz yumurtlama bittikten sonrada yapmıştık o da önemli geç döllenme fln oluyo yaa
yaaaaaaaaaaaa ben çok severim kar yağmasını kış çocuğuyum ben annemler ist.te çok soğuk diyolar ben izmirdeyim yağmur var burda
Bencede sağlık ocağında 3 günü bulur çıkması.Sen en iyisi özelde yaptır
neyyyyyy 3 gün mühemşire sen sabah gel ben seni önce alcam demişti ondan rica ederim en azından sonucu arayıp öğreneyim erkenden kan testleri fln da yapcaz dedi.çarşamba gitcem kendi doktoruma ama tabi sağlık ocağı kadar yakın değil mesaitle gitmem lazım gerçi araba kapıda ama ben bütün sınavlarımı geçememe rağmen hala gidip ehliyetimi almadım.bugünde hapşurdum biraz burnumda akıyo korkuyorum üşütcem diye
heheeeeyyyyyyyyyy bende kış çocuğuyum valla ama soğukla pek aram yoktur benim ama kar ı da pek severim valla çok romantik olur insan yaaa ben bayılırım karlı havalara..........
güzel istanbulumuzun güzel semti esenlerde tipi şeklinde kar yağmasına karşı şu anda eşimin bulunduğu başka bir ilçesinde karın K sı görünmüyor havada valla çok şaşkınım eşimi aradım burada kar yağıyo dedim inanmadı bile bana :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?