Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

heee kuzucum fatmagül varya bugün benimkide vadiyi izliyoda girdim yoksa giremiyorum akşamları pek canım benim meg de yok oda kesin izliyo fatmagülü

Elifcim geldim ben annemdeyim gerçi öm de attım sana. Rahatça geldim,arada uyudum. Kalem yokmuş yanımda bulmaca çözemedim. Yemek yedim annem birşey yeme dedi mamalar hazırlamış şimdi de kestane yicez. Ay buralarda fenaya dönüyor kar başladı yarın gezemicez galiba.

ohh ohhh gülüm şükür varmışşın yerine iyi geçtimi yolculuk sıkıcı ama olsun önemli olan sağ sağlim gitmiş olsun ne güzel annenin yemeklerine kavuştun işte bol bol yeee çok kıymetlidir anne yemekleri tatlımm peki durumun nasıl iyimisin canım

dejavuuuu hoşgeldin canımmm

hoşbulduk canım İstanbul havası bir başka valla..

iyi geçti ya uyudum ya arada anlamadım pek.. Valla yedim hala daha yiyorum anne yemeği başka benim yaptıklarımda aynı tad olmuyor.. Az kalcam pazar dönücem ama olsun hasret gidericez..

Elifçiğim göğüs sızım geçti çok şükür ya çok rahatsız olmuştum gündüz reglimde çok yoğun gelmiyor şimdilik.

kızlar ben çıkıyorum oflumm dejavumm yatıyoruz kendinize çok iyi bakın dejavum haber verdiğin için tşk ediyorum meleğim görüşmek dileğiyle kendinize çok iyi bakın Allaha emanet olun emi canlarım iyi geceler tatlı rüyalar öpüyorum çokkkkkk byyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Elifçiğim göğüs sızım geçti çok şükür ya çok rahatsız olmuştum gündüz reglimde çok yoğun gelmiyor şimdilik.

ilk günün yaa kuzucum o yüzdendir yada prolaktin yüzünden az olucaksındır canım benim kusuruma bakma çıkıyorum ben eşim yatıyor beni çağırıyor görüşmek dileğiyle gülüm dikkat et kendine emi canımın ii çok öpüyorum :13::13:

diziyi bitirdim geldimmm
dejavum annene kavuşmuşsun gözün aydın.bende telefonda hasret gidermeye çalışıyorum

iyi akşamlar arkadaşlar,siteyi uzun zamandan beri takip ediyorum bende sizinle birşeyler paylaşmak istedim.
6 aydır bebiş için uğraşıyoruz fakat sonuç hep negatif idrar testi yapmaya bıktım gerçekten
yalnız bu ay çok farklı hiç böyle hissetmemiştim kendimi sol kasığımda ağrı geceleri mide bulantısı baş dönmesi
gibi belirtilerim var regl tarihim 2 şubat acaba hamile olabilirmiyim çok ama çok istiyorum bebeğimin olmasını yüce rabbim herkesin gönlüne göre versin

cnm bende aynı durumdaydım 1 yıl olcaktı nerdeyse bütün testlerde yapılmıştı hiç bi problem yoktu ama gelen gidende yoktu.neyse bu ay bende biçok belirti yaşadım aynı seninkiler gibi.batım geçmişti test yaptım çıkmadı 2.gün sonra yaptım gene yok gibiydi sonra hastaneye gittim kan grubu kartı almaya diye bthcg.ye baktırdım ve hamileyim bunu dün öğrendimcnm öncelikle içgüdülerine kulak ver kendine dikkat et vs.ve adetini geçmesini bekle dr.dediki idrarda anca 10gün sonra çıkar bende şaşırdım

benim battan 3 gün sonra çıkmıştı hemde acayip belirgin

benim battan 3 gün sonra çıkmıştı hemde acayip belirgin

cnm bünyeden bünyeye değişebilir tabi bana özeldeki doktorumda sağlık ocağındakide aynı şeyi söyledi değerimde baya yüksek bende sordum neden böyle hayalet gibi diye onlarda 1 hafta 10gün sonra anca dediler.tabiii bünye meselesi

olabılır tabi canım gelsin bebişler sağlıkla gerisi muhım deıl
bi de ben testin markasından olabılır dıye dusunuyorum canım
bazıları cok dandık olabılıyo

Anam nolmuş size 1 gün girmedim hamiş dolmuş ortalık. Hepicinizi tebrik ederim canlarım.

yaaa megim nerdesin sana bişey diycektim ben çekmecede benim bu ayki ovulasyonları buldum senin duruma baya benziyo adetimin 22.günüde 2.çizgim sonra 30.gün yaptım en son 33.gün kızardı seninkide git gide kaybolmak yerine kızarırsaaaaa

olabılır tabi canım gelsin bebişler sağlıkla gerisi muhım deıl
bi de ben testin markasından olabılır dıye dusunuyorum canım
bazıları cok dandık olabılıyo

aynen cnm bencede.benim ovulasyonlarda gebelikte labquick markaydı

Anam nolmuş size 1 gün girmedim hamiş dolmuş ortalık. Hepicinizi tebrik ederim canlarım.

aman dilini ısırçok sağol cnm hışgeldin bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…