heee kuzucum fatmagül varya bugün benimkide vadiyi izliyoda girdim yoksa giremiyorum akşamları pek canım benim meg de yok oda kesin izliyo fatmagülü
Elifcim geldim ben annemdeyim gerçi öm de attım sana. Rahatça geldim,arada uyudum. Kalem yokmuş yanımda bulmaca çözemedim. Yemek yedim annem birşey yeme dedi mamalar hazırlamış şimdi de kestane yicez. Ay buralarda fenaya dönüyor kar başladı yarın gezemicez galiba.
dejavuuuu hoşgeldin canımmm
ohh ohhh gülüm şükür varmışşın yerine iyi geçtimi yolculuk sıkıcı ama olsun önemli olan sağ sağlim gitmiş olsun ne güzel annenin yemeklerine kavuştun işte bol bol yeee çok kıymetlidir anne yemekleri tatlımm peki durumun nasıl iyimisin canım
Elifçiğim göğüs sızım geçti çok şükür ya çok rahatsız olmuştum gündüz reglimde çok yoğun gelmiyor şimdilik.
iyi akşamlar arkadaşlar,siteyi uzun zamandan beri takip ediyorum bende sizinle birşeyler paylaşmak istedim.
6 aydır bebiş için uğraşıyoruz fakat sonuç hep negatif idrar testi yapmaya bıktım gerçekten
yalnız bu ay çok farklı hiç böyle hissetmemiştim kendimi sol kasığımda ağrı geceleri mide bulantısı baş dönmesi
gibi belirtilerim var regl tarihim 2 şubat acaba hamile olabilirmiyim çok ama çok istiyorum bebeğimin olmasını yüce rabbim herkesin gönlüne göre versin
cnm bende aynı durumdaydım 1 yıl olcaktı nerdeyse bütün testlerde yapılmıştı hiç bi problem yoktu ama gelen gidende yoktu.neyse bu ay bende biçok belirti yaşadım aynı seninkiler gibi.batım geçmişti test yaptım çıkmadı 2.gün sonra yaptım gene yok gibiydi sonra hastaneye gittim kan grubu kartı almaya diye bthcg.ye baktırdım ve hamileyim bunu dün öğrendimcnm öncelikle içgüdülerine kulak ver kendine dikkat et vs.ve adetini geçmesini bekle dr.dediki idrarda anca 10gün sonra çıkar bende şaşırdım
benim battan 3 gün sonra çıkmıştı hemde acayip belirgin
cnm bünyeden bünyeye değişebilir tabi bana özeldeki doktorumda sağlık ocağındakide aynı şeyi söyledi değerimde baya yüksek bende sordum neden böyle hayalet gibi diye onlarda 1 hafta 10gün sonra anca dediler.tabiii bünye meselesi
olabılır tabi canım gelsin bebişler sağlıkla gerisi muhım deıl
bi de ben testin markasından olabılır dıye dusunuyorum canım
bazıları cok dandık olabılıyo
Anam nolmuş size 1 gün girmedim hamiş dolmuş ortalık. Hepicinizi tebrik ederim canlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?