Ben bir kere troid için kan tahlili yaptırmıştım sağlık ocağında 3 günde çıktı.Ondan öle dedim ama her sağlık ocağı ve her test aynımıdır bilmiyorum.Yinede özelde daha çabuk çıkıyor sonuç.Ama üşütmemen de lazım ilaçta içemezsin dikkat et kendine
valla eşimle bi gece kar yağarken çıktık dışarı ele yürüyüş yaptık kar yağarken hiç unutamıyorum çok romantikti.......bende öyle cnm kara kışı sevmemde kar yağmasını severim.kar deyince aklıma hep güzel şeyler geliyo ilk olarak çocukken ilk okula yeni başlamıştım bi gece çok güzel kar yağmıştı saat gece 2 de bütün aile bahçeye çıkmıştık apartmandaki bütün komşular fln indi kar topu oynamıştık o saatte böyle filmlerdeki gibi.çok güzeldi ben balık burcuyum eşimde bu arada sizler???????
iyiyim canım arkadaşım sen nasılsın.....bizim buradada bayağı yağıyor kar eşimi ardım şimdi telden dışarıda yağan karı gösterdim eşim şaştı kaldı sanki dünyanın diğer ucundaymış gibi bizim evin bulunduğu semtte dirhem kar yok yaa resmen şeştı kaldı zavallım...Nasılsın canımBende istanbuldayım bizim buradada kar yağıyor yolar bembeyaz oldu
iyiyim canım arkadaşım sen nasılsın.....bizim buradada bayağı yağıyor kar eşimi ardım şimdi telden dışarıda yağan karı gösterdim eşim şaştı kaldı sanki dünyanın diğer ucundaymış gibi bizim evin bulunduğu semtte dirhem kar yok yaa resmen şeştı kaldı zavallım...
valla eşimle bi gece kar yağarken çıktık dışarı ele yürüyüş yaptık kar yağarken hiç unutamıyorum çok romantikti.......
ben balık burcuyum hemde öle böle değil yani eşimde yengeç artık gerisini siz tahmin edin.........
valla romantiklik eşittir ben yaaaaaaaaaa .........
canım sendede mi çıktı tiroid yaa bendede çıkmıştı ...o nalet şey düzelmeyince de olmuyo .....bende endokrinolojide bayağı tedavi görmüştüm haseki hastanesinde ..Ben bir kere troid için kan tahlili yaptırmıştım sağlık ocağında 3 günde çıktı.Ondan öle dedim ama her sağlık ocağı ve her test aynımıdır bilmiyorum.Yinede özelde daha çabuk çıkıyor sonuç.Ama üşütmemen de lazım ilaçta içemezsin dikkat et kendine
canım sendede mi çıktı tiroid yaa bendede çıkmıştı ...o nalet şey düzelmeyince de olmuyo .....bende endokrinolojide bayağı tedavi görmüştüm haseki hastanesinde ..
peki şimdi düzeldimi tiroidlerin ...:26:
sen bayılmazsan bile onlar seni bayıltabilir zaten ...Bende iyiyim zaman geçirmeye çalışıyorum çok sabırsızım biran önce adet olmak aşılamaya başlamak istiyorum:18::18::18:Bu aralar hergün dilimde biran önce zaman geçsin istiyorum tahmin ettiğimden çok heyecanlıyım aşılama günü bayılmazsam iyidir
alemsiniz valla yaaaaa balık kadını neysede balık erkekleri daha bi başka oluyor onları görünce bu kadar romantiklik normal olamaz diyorum ama bende balık kadınıyım onlardan fazlamız var eksiğimiz yokbu arada gecenin bu saati gidip gelip ıspanak yıkıyorumbende balığım ben ormantikim bi kere eşimde balık bende yağmurdan sonra yürüyüş yapmayı çok severim toprak kokar her yer.geçen sene ankaradan çok yakın arkadaşım eşiyle kalmaya gelmişti bize hepimiz balık burcuyduk millet naptınız diye sorunca eşim dalga geçiyodu 4 balık ne yapar oturup ağladık diyodu
[video]https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=305829109468153&id=268606123931[/video]
kızlar bakın ben bu videoda çok duygulandım ya siz ne hissedersiniz
cnm link vermek yasak diye ben biliyorum söyleyimde bi sorun olmasın dedim
ooooooooooooo 14 bayağı vamış ama şükür normala düşmüş canım...Düzeliyor yavaş yavaş.Bende yaklaşık 3 ay kadar önce çıktı hipotroid.Nodül yok 3 aydır ilaç kullanıyorum.tsh ım 14 tü ilaca başladığımda en son bir ay önce baktırdım 2.75 e kadar düşmüş hamile kalabilmek ve sağlıklı bir gebelik geçirebilmek için 1 ile 2 arası olmalı diyor dr. um benim en son 2.75 ti şuan sanırım ikinin altına düşmüştür.3 şubatta baktırıcam tekrar.Senin düzeldimi hala ilaçmı kullanıyorsun.Birde oğluna hamile iken de varmıydı ilaç kulandınmı gebelikte?
sen bayılmazsan bile onlar seni bayıltabilir zaten ...
inanırmısın senin için ne kadar çok meraklanıp dua ediyorum.. ve çok inanıyorum müjden sana çok yakın.......
sakıncası yoksa nerede tedavi gördüğünü yazabilirmisi bana canım...
alemsiniz valla yaaaaa balık kadını neysede balık erkekleri daha bi başka oluyor onları görünce bu kadar romantiklik normal olamaz diyorum ama bende balık kadınıyım onlardan fazlamız var eksiğimiz yok
Herkese merhaba
Gülbebek seninburada bulduğum iyiy oldu.Sen aralıkta aşılamaı yaptırdın onu sormak istiyorudum.Birde moonlight arkadaşımızda bir topikte aşılama yaptıracaklar listesinde gördüm oda aşılamaı ile mi hamile kaldı bilen varmı?
ah canıııııım sende bendensin desene benimde yok face im yaaebuş cnm ben öyle bişey hatırlıyorum ama dedimya kesin emin değilim buraya video ekleniyo evt ama sanırım link olmuyo ben yanlış hatırlıyoda olabilirim cnm
benim face yok merak ettim bende doğumu
Ay çok teşekkür ederim.sen bayılmazsan bile onlar seni bayıltabilir zaten ...
inanırmısın senin için ne kadar çok meraklanıp dua ediyorum.. ve çok inanıyorum müjden sana çok yakın.......
sakıncası yoksa nerede tedavi gördüğünü yazabilirmisi bana canım...
ooooooooooooo 14 bayağı vamış ama şükür normala düşmüş canım...
benim oğluma hamile kalmadan önce düzeldi canım zaten düşmeseydi hamilelik olayıda zor olabilir demişti doktorum..gebelikte zaten ilaç kullanmadım doğumdan sonrada birdaha doktora gitmedim bile ben..
Canım merhaba ben aşılama yaptıramadım malesef moonlıgtda aşılamada sonuç bekliyordu en son :18: geç yazdımm pek vaktim yokk kuusuruma bakmayınn kızlarrr Duygum sonuçlarına çok sevindim kuzumm çok güzel değerleriniz maşallah hadi geriside gelecek inşallah.Aysunla Birsumda güzel haberleri verir inşallah. Ferdammm hamiş ilan etmişsin bizi çok heyecanlandım birdennn inşallah dediğin gibi çıkar Hülyammm hatunnummm benim adımada cvp vermek zorunda kalmışsınKuzum benimmm teşekkür ederim benim yerimede yazmışsın çok seviyorum seniiiiiiii Benim gelen giden yokk haberiniz olaa şimdi ben çıkıyorum sabah görüşürüz inşallah....
bende süleymaniye eğitim ve araştırmada tedavi görmüştüm..benimkide devletti anlican.Ay çok teşekkür ederim.İnşallah dediğin gibi olur hepimiz hayırlısıyla en yakın zamanda hamile kalalım.Ben Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma hastanesinde tedavi görüyorum.Devlet yani
Anladım inşallah benimde normale döndüğünde ilacı bırakırım.Banada dr. 4 ün altına düşse eter demişti ama gebelik düşündüğüm için 1-2 arası olamalıymış.Strese bağlı ve geçici olabilir dedi dr. 3 şubattaki tahlil sonucunda ne çıkacak bakalım duruma göre belki ilaç dozunu azaltabilir dr. çünkü en son 2.75 ti şimdi üstünden bir ay geçti istenen seviyeye düştmüştür inşallah.
ah canıııııım sende bendensin desene benimde yok face im yaaalmıyomda neyse biizde böle idare edlim demi yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?