Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hissetmekten ziyade inanıyorum diyelim. off bilmiyorum işte

kızlar ben cıkıyorum ıı aksamlar dıyorumm gıdıyımde yemek yapayım artık dımı

kızlar kışın bebişin tutması daha zor oluyomuş soğuktan dolayı yazın sıcaktan daha iyi yerleşirmiş duyunca moralim 0 oldu :18::18::18::18:

kızlar kışın bebişin tutması daha zor oluyomuş soğuktan dolayı yazın sıcaktan daha iyi yerleşirmiş duyunca moralim 0 oldu :18::18::18::18:

cnm olacak inşallah sıcak soğuk farketmez allahü teala ol dedikten sonra kafanı yorma böyle şeylere

ya cnm ben çok üşüyen bi insanım evde klima petek ufo ne varsa yakıyorum kocam atletle geziyo evde ben donuyorum her daim çok şükür bi problemim de yok.yani bence böyle şeylere takılıp moralleri bozmayalım .bi kadın doğumcu bana sen çok zayıfsın bu kiloyla hamiş kalamazsın demişti bende çok bozulmuştum diyetisyenede gittim tık yok ama annem eşimin annesi benden daha zayıfmış hamiş kaldıklarında

Bir sonraki adet tarihiniz : 10 Şubat 2012 Cuma

Tahmini Ovulasyon tarihiniz : 27 Ocak 2012 Cuma

Eğer ovulasyon tarihinde hamile kalmış iseniz bebeğinizi kucağınıza alacağınız muhtemel tarih : 17 Ekim 2012 Çarşamba

iNŞALLAH RABBİMMMMMMM....BU DUYGUDAN MAHRUM BIRAKMAZSIN BU KULUNU

iğde her derde deva. ben de yüz felci geçirdiğimde iğdeyle iyileşmiştim..

Tam benim damak tadım ben kabuklarını soyup yiyorum. Aslında tozu çıkıyor yoksa kilolarca yerim
Ben daha önce hiç iğde yemedim nasıl bir tadı var?mayhoş ya da ekşiyse yiyyemem sanırım

canım mayhoş un gibi tadı var içi çekirdekli ben normlindede çok severdim o yüzden dahada bir seviyorum artık

Canım bildiğim kadarıyla iç organlarının sıcaklığı yaz kış aynıdır,dışarının ısısından etkilenmez.Öyle olsa bebişlerimiz kışın üşürdü belimizi falan sarmalardık ya da yazın göbeğimize buz koyardık.

ben her gün 250 gr yemek zorundaydım o zamanlar hiç bıkmadan da yiyordum ben de çok severim ama tam olmuşları olucak kızarıcak biraz ımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…