ya işte ben burda da çok yazdım sol tarafımda bişey var diye hatta bi gün koltuğa uzandım eşimi çağırdım gel bak dedim sanki şu tarafta bi şey var eşim saçmalamayaaaaaaaaaaaaa dedimesela bide benim gögüslerde hala hiçbi değişiklik yok ama belim ağrıyodu sabahları hala ağrıyo.sen hissediyorsan gerisi boşşş
kızlar ben cıkıyorum ıı aksamlar dıyorumm gıdıyımde yemek yapayım artık dımı
elisizmit okudunmu canım ben sana iğde ye dedim. Benim bulantımı engelliyodu hemencicik
elisizmit okudunmu canım ben sana iğde ye dedim. Benim bulantımı engelliyodu hemencicik
kızlar kışın bebişin tutması daha zor oluyomuş soğuktan dolayıyazın sıcaktan daha iyi yerleşirmiş duyunca moralim 0 oldu :18::18::18::18:
kızlar,
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama
yukarda hesaplamalar bölümünde yumurtlama günü hesaplamaları da var artık..
kızlar kışın bebişin tutması daha zor oluyomuş soğuktan dolayıyazın sıcaktan daha iyi yerleşirmiş duyunca moralim 0 oldu :18::18::18::18:
iğde her derde deva. ben de yüz felci geçirdiğimde iğdeyle iyileşmiştim..
Ben daha önce hiç iğde yemedim nasıl bir tadı var?mayhoş ya da ekşiyse yiyyemem sanırım
kızlar,
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama
yukarda hesaplamalar bölümünde yumurtlama günü hesaplamaları da var artık..
Tam benim damak tadım ben kabuklarını soyup yiyorum. Aslında tozu çıkıyor yoksa kilolarca yerim
canım mayhoş un gibi tadı var içi çekirdekli ben normlindede çok severdim o yüzden dahada bir seviyorum artık
cnm olacak inşallah sıcak soğuk farketmez allahü teala ol dedikten sonra kafanı yorma böyle şeylere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?