iğde her derde deva. ben de yüz felci geçirdiğimde iğdeyle iyileşmiştim..
Geçmiş olsun özlem atlattın inşallah dimi?
Kusura bakma yeter sen dün hastaydı hasta olan benim bugünselam kızlarrr
topiğin hastası geldi nasılsınız
ben her gün 250 gr yemek zorundaydım o zamanlar hiç bıkmadan da yiyordum ben de çok severim ama tam olmuşları olucak kızarıcak biraz ımmmmm
Canım bildiğim kadarıyla iç organlarının sıcaklığı yaz kış aynıdır,dışarının ısısından etkilenmez.Öyle olsa bebişlerimiz kışın üşürdü belimizi falan sarmalardık ya da yazın göbeğimize buz koyardık.
megimmmmm saana geçmiştge msj yazdım gördünmü gene yazayım mı
haklısın canım zaten herkes yazın hamiş kalmıyo ya kışın o alevli geceler yazdan bile daha etlili
15 yaşındaydım canım felç olduğumda hayatımın en zor dönemleriydi. 1.5 yıl kortizon tedavisi, iğde ve miski amber koklayarak atlattım şükürler olsun hiç emare kalmadı
ben geldim sonuç hamile değilim.Beta hcg 3.8çok isterdim o güzel haberi vermeyi ama malesef veremiyorum işte annelik insanın içine doğar bence benim içime gerçekten doğmamıştı hayırlısıı.
hoşbulduk canımHoş geldin biz iyiyiz sen nasılsın?
valla 3 gündür kötüyüm.Kusura bakma yeter sen dün hastaydı hasta olan benim bugün
Hoşgeldin bu arada
canım çekti bak. İş çıkışı yine alıyım yarım kilo kadar
hoşbulduk canımmhoşgeldin canımm
yeni geldim bebeğim görmedim bişey henüz :26:
miyaba kızlar
sayfanın üstündeki 'hesaplamalar' bölümüne,otomatik 'yumurtlama hesaplama' da eklendi..
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama
yeni geldim bebeğim görmedim bişey henüz :26:
miyaba kızlar
sayfanın üstündeki 'hesaplamalar' bölümüne,otomatik 'yumurtlama hesaplama' da eklendi..
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama
Bende beklemedeyim kızlarr adetim 3 gün geçti bir kaç gün daha bekleyecem heyecanlıyım :18::18::18:
ya cnm ben çok üşüyen bi insanım evde klima petek ufo ne varsa yakıyorum kocam atletle geziyo evde ben donuyorum her daim çok şükür bi problemim de yok.yani bence böyle şeylere takılıp moralleri bozmayalım .bi kadın doğumcu bana sen çok zayıfsın bu kiloyla hamiş kalamazsın demişti bende çok bozulmuştum diyetisyenede gittim tık yok ama annem eşimin annesi benden daha zayıfmış hamiş kaldıklarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?