Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selam kızlarrr
topiğin hastası geldi nasılsınız
Kusura bakma yeter sen dün hastaydı hasta olan benim bugün
Hoşgeldin bu arada

ben her gün 250 gr yemek zorundaydım o zamanlar hiç bıkmadan da yiyordum ben de çok severim ama tam olmuşları olucak kızarıcak biraz ımmmmm

canım çekti bak. İş çıkışı yine alıyım yarım kilo kadar

haklısın canım zaten herkes yazın hamiş kalmıyo ya kışın o alevli geceler yazdan bile daha etlili

Bende beklemedeyim kızlarr adetim 3 gün geçti bir kaç gün daha bekleyecem heyecanlıyım :18::18::18:

ben geldim sonuç hamile değilim.Beta hcg 3.8 çok isterdim o güzel haberi vermeyi ama malesef veremiyorum işte annelik insanın içine doğar bence benim içime gerçekten doğmamıştı hayırlısıı.

kuzummm hayırlısı olsun insallahh demek ki zamanı değilmiş belki de kızların dediği gibi erkendir üzülmek için hayırlı haberlerini müjdeni alırız inş en kısa zamanda

cnm hoşgeldin ben bu ayki ovulasyonlarımı fark ettim çekmecede seninkilere çoooooooooooook benziyor benim çok fazla yoktu 3gün yapıp sonra atlıya atlıya yaptım ama hep var 2.çizgim git gide açılmış sonra koyulaşmış tekrardan

Kızlar ya şu hareketli avtarı bitürlü yapamıyorum detaylı anlatırmısınız :26:

kızlar başım çok kalabalık yaaa. eşimin çalışma odasını oturma odası yapıyorum çünkü salonum çok dağılıyor. dün koltukla halı aldım bugünde sehpa daha neler yapabilirim bilmiyorum ama çalışma odasının ıvır zıvırlarını kolilemem lazım çünkü şubatın 10.unda kayınvaldemle eşimin teyzesi istanbula geliyor. odayı kıpkırmızı yapıcam biraz ısınalım

bende cok üşüyorum bu kocişler ne yapıyosa yanıyo adeta benmkide kız amma ateşli herif benmki vesselam

bugünde internet hesabına gre yımırtlama günüm belimi karnımı sardım ıscak dursun diye

umutları tüketmeden yola devam ediyoruz ayağımız tökezleyipde düşmedn devam ederiz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…