evet canım belli epey oldu
oğlum olacakmış canım
sizin de öğrenmenize az kaldı
ne geçiyor içinden? benim hissettiğim çıktı
aaaaa bak çok fena günahımı alıyosun kocişle artık düzene girdik son 3 gündür sabah 9 da kalkış akşam 11-12 yatış
çok tebrik ediyorum o zaman sizi
oyyy kıyamamm ben oğluna...hadi inşallah kucağınada alırsınn da mutluluğun daim olur .ya benim içimden erkek geçiyor bitanem.bu hafta kontrollerde doktorum görmek için çok uğraştı ama bizim sıpa bi rahat durmadı...ölçümlere göre erkek dedi ama göstermediği için kız olma olasılığada fazla dedi...bide bişi sorcam ferdat...geçen hafta doktora gittim yani 13 haftada...bebeğim 78 gr çıktı.internette bakıyom 13.hatada fetus ağırlığı 20-25 gr olmalı diyo...benimkisi biraz hızlı geliyo sanırsam..gerçi araştırmalarıma göre iyi bişiymiş ama yinede soru işareti oluyo işte ..sen hatırlıyomusun kaçtı seninki o haftalarda..
ben bugun eşime sakadan dıyorum 2.yı hemen yapalım beklemeden dıyorum
neee aman aman kalsın dedı senın bu halını gördukten sonra 6-7 yıl gecmesı lazım dedı
ayyy kıyamam ben sana dıcektım demedım sımarmasın
cok kusuyorum dıye stres yaptı adam uzuluyor
Nurdan kaç haftalık oldun canım cinsiyet belli mi?
teşekkür ettikk. ya ben kendime çok kızıyorum çünkü her ne kadar hala size itiraf edemesem de ben bu aydan çok umutluyum. çok umutlu olduğum için hüsrana uğrıcam
teşekkür ettikk. ya ben kendime çok kızıyorum çünkü her ne kadar hala size itiraf edemesem de ben bu aydan çok umutluyum. çok umutlu olduğum için hüsrana uğrıcam
canım o internetteki verilere takılma sen
benim o haftalarda ölçüm yapmamışlardı
16dan sonra baktılar
hem fzlaysa da dediğin gibi iyi bişey bu
seninki de erkek olabilir o zaman
hadi hayırlısı
senin olumsuz düşünmen için çok erken özlem. Kötü düşününce kötülük çağırırsın bunu lütfen unutma
kızzzz sen nerdesin günlerdir sen hamiş listesine baktın mıözlettin kendini uumutlu olman güzel
kızlar mınzuhar dıye bır arkadas vardı hatırladınız dımı
onunda bat gunu kanda cıkmamıstı 0 cıkmıstı hatta
neden adet olmuyorum dıyordu sonra 4-5 gun gecınce tekrarlamıstı kan testını cıkmıstı ozaman
gulbebegınde öyle olur ınsallah
3.8 cok umıt verıcı
aklıma hemen o arkadas geldı
canım o internetteki verilere takılma sen
benim o haftalarda ölçüm yapmamışlardı
16dan sonra baktılar
hem fzlaysa da dediğin gibi iyi bişey bu
seninki de erkek olabilir o zaman
hadi hayırlısı
Tekpapatya da aynen öyle olmuştu hatta 10 gün sonra falan çıkmıştı.Doktor geç yumurtlama olduğunu söylemiş
Ferda öğretmen olduğun hemen anlaşılıyor, sen "takılma" dedikçe öğretmenlerimi hatırlıyorum.
canııııııııııım. hamile olduğunu herkesle beraber öğrendim ama nick girişi yapmadan girdiğim için yazamadım, banlanmıştım daTEBRİK EDERİM ÇOK SEVİNDİM. ben sana söylemiştim dimiiiiii
sagol cnm darıısı başınaben ay ortasında henüz olmayan bebişimle konuştum bile bende bi tarafım adet olcam diyodu ama bi tarafım umutluydu o yüzden umutla yola devam güzelim
sagol cnm darıısı başınaben ay ortasında henüz olmayan bebişimle konuştum bile bende bi tarafım adet olcam diyodu ama bi tarafım umutluydu o yüzden umutla yola devam güzelim
amiiiiiiiiiiin. sol yumurtalığımda bi zonklama, sıkışma tuhaf bi sertlik var tam tarif edemiyorum ama şiştimm. hamilelikmidir başka bişeymidir bilemem ama:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?