Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar slm yeni kalktım gülbebeğim 3.8bencede çok şüpheli bi sonuç bnede aylarca yaptırmıştım heo 0.1 çıkmıştı.tam yumurtlaman adetin 14.günü mü oldu 22 simi

evet canım belli epey oldu
oğlum olacakmış canım
sizin de öğrenmenize az kaldı
ne geçiyor içinden? benim hissettiğim çıktı

oyyy kıyamamm ben oğluna...hadi inşallah kucağınada alırsınn da mutluluğun daim olur .ya benim içimden erkek geçiyor bitanem.bu hafta kontrollerde doktorum görmek için çok uğraştı ama bizim sıpa bi rahat durmadı...ölçümlere göre erkek dedi ama göstermediği için kız olma olasılığada fazla dedi...bide bişi sorcam ferdat...geçen hafta doktora gittim yani 13 haftada...bebeğim 78 gr çıktı.internette bakıyom 13.hatada fetus ağırlığı 20-25 gr olmalı diyo...benimkisi biraz hızlı geliyo sanırsam..gerçi araştırmalarıma göre iyi bişiymiş ama yinede soru işareti oluyo işte ..sen hatırlıyomusun kaçtı seninki o haftalarda..

kızlar mınzuhar dıye bır arkadas vardı hatırladınız dımı
onunda bat gunu kanda cıkmamıstı 0 cıkmıstı hatta
neden adet olmuyorum dıyordu sonra 4-5 gun gecınce tekrarlamıstı kan testını cıkmıstı ozaman

gulbebegınde öyle olur ınsallah
3.8 cok umıt verıcı
aklıma hemen o arkadas geldı

canım o internetteki verilere takılma sen
benim o haftalarda ölçüm yapmamışlardı
16dan sonra baktılar
hem fzlaysa da dediğin gibi iyi bişey bu

seninki de erkek olabilir o zaman
hadi hayırlısı

sorma biz bir doğurcaz onlar 9 doğuruyo...ben her wc ye gittiğimde onuda götürüyorum yanımda o kadar korkmuşumki kanamalardan sanki her wc ye gittiğimde kanamam olacak gibi hissediyorum...ne yapalım baba olmakta kolay değil...allah nasip ederse 37.haftada doğum yapıcam..sonra rahatt rahatt yatsın kalksın:):):))
Nurdan kaç haftalık oldun canım cinsiyet belli mi?

canım 14 haftalık olduk çok şükür.

teşekkür ettikk. ya ben kendime çok kızıyorum çünkü her ne kadar hala size itiraf edemesem de ben bu aydan çok umutluyum. çok umutlu olduğum için hüsrana uğrıcam

senin olumsuz düşünmen için çok erken özlem. Kötü düşününce kötülük çağırırsın bunu lütfen unutma

teşekkür ettikk. ya ben kendime çok kızıyorum çünkü her ne kadar hala size itiraf edemesem de ben bu aydan çok umutluyum. çok umutlu olduğum için hüsrana uğrıcam

kızzzz sen nerdesin günlerdir sen hamiş listesine baktın mıözlettin kendini uumutlu olman güzel

16dan sonra baktılar

hadi hayırlısı

hayırlısı tabiki....kaynanam şimdiden erkek havasına girdi zaten içine öle doğuyomuş herşeyi erkek olarak alıyo mavi mavi kız olursa ne yapar bilmem yıkılır kadın

senin olumsuz düşünmen için çok erken özlem. Kötü düşününce kötülük çağırırsın bunu lütfen unutma

benim problemim olumsuz düşünmemem. gerçekten inanıyorum bu ay hamile olduğuma. tuhaf bir şey ama. meryem surasini okumaya başladım diye mi sol yumurtalığımda hissettiğim o sertlik yüzünden mi bilmiyorum ama:44: çok umutlu olunca da olumsuz sonuçlarda çok yıkılıyor insan...

kızzzz sen nerdesin günlerdir sen hamiş listesine baktın mıözlettin kendini uumutlu olman güzel

canııııııııııım. hamile olduğunu herkesle beraber öğrendim ama nick girişi yapmadan girdiğim için yazamadım, banlanmıştım da TEBRİK EDERİM ÇOK SEVİNDİM. ben sana söylemiştim dimiiiiii

Tekpapatya da aynen öyle olmuştu hatta 10 gün sonra falan çıkmıştı.Doktor geç yumurtlama olduğunu söylemiş

16dan sonra baktılar

hadi hayırlısı

Ferda öğretmen olduğun hemen anlaşılıyor, sen "takılma" dedikçe öğretmenlerimi hatırlıyorum.

sagol cnm darıısı başınaben ay ortasında henüz olmayan bebişimle konuştum bile bende bi tarafım adet olcam diyodu ama bi tarafım umutluydu o yüzden umutla yola devam güzelim

sagol cnm darıısı başınaben ay ortasında henüz olmayan bebişimle konuştum bile bende bi tarafım adet olcam diyodu ama bi tarafım umutluydu o yüzden umutla yola devam güzelim

amiiiiiiiiiiin. sol yumurtalığımda bi zonklama, sıkışma tuhaf bi sertlik var tam tarif edemiyorum ama şiştimm. hamilelikmidir başka bişeymidir bilemem ama:44:

amiiiiiiiiiiin. sol yumurtalığımda bi zonklama, sıkışma tuhaf bi sertlik var tam tarif edemiyorum ama şiştimm. hamilelikmidir başka bişeymidir bilemem ama:44:

ya işte ben burda da çok yazdım sol tarafımda bişey var diye hatta bi gün koltuğa uzandım eşimi çağırdım gel bak dedim sanki şu tarafta bi şey var eşim saçmalamayaaaaaaaaaaaaa dedimesela bide benim gögüslerde hala hiçbi değişiklik yok ama belim ağrıyodu sabahları hala ağrıyo.sen hissediyorsan gerisi boşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…