kızlar bu ateş ölçme yöntemi nedir? bugün derece aldım şimdi ölçtüm 35.7 çıktı:44:
onu adetinden itibaren ölçmeye başlıyosun her sabah aynı saatte yatakdan çıkmadan uyanır uyanmaz ölçmen ve her gün takip etmen lazım. Yumurtlama zamanı düşüyordu sanırım aateş. Bide bebik varsa yerleştiği gün düşüyordu sonrada regl gününe kadar hep 37 civarı oluyor ama net değil bu bilgi sallamışda olabilirim
Umudumu 3lü değerlere bağladım sanırım bir defasındada 1.20 çıkmıştı değerim bende 3.8i ilk defa gördüm
Hülya 1 hafta olmadı sanırım günlerimide karıştırdım birbirine en sonki çift çizgi 1 hafta falan
Ferdamm normalde hep öyle oluyordu ben senin dediğini bilmiyordum geçen ay 27sinde adet oldum bu ay 2 kere koyu çizgi gördüm sonuç 3.8
Deryacımm bilmiyorum ki şaşırdım ben şimdii gebelik 5ten başlıyorr inşallahhh vardır inşallah...
bende çok özledimm siziiibenim hamilelik biraz sıkıntılı hayatım...geçen ay çok kanamam oldu.rahim ağzımda açılma olmuş.hemen dikiş atıldı.(normal doğum yapmış kadar oldum)şimdi kanamam hala devam ediyor ..maşallahhhh bebeğimin hiç bişeyi yok..meğersem plesantam aşağıdaymış o yüzden kanamamm oluyomuş..artık ne zamana kadar sürer bilmem ama elbet bitecekk bigün....):):):)sizin nasıl gidiyoo gebişlikk
Ferdamm bekleyeceğim artık ama içimde hiç o his yok tamiz kalplim benimmm güzel anneee
inşallahh esracımmmm dediğin gibi birgün Rabbim görmeyi nasip eder inş...
hülyamm inşallahh belkide yükselirrr bilemiyorum kii:44::44::44:
normalde 2gün geciktii böyle çıktı elisizmitimm inşallah yükselirrr
çok şükürr zaten hastaneye gidip o kalp atışını duyana kadar ömrümden ömür gidiyo:):)mide bulantısı bende çok fazla olmadı ama bir kere çıkarttım ama oda fecii ya..inşallah en kısa sürede atlatırsın hayatım... ferdaa sen cinsiyeti öğrenmişsindirrrrr..prensimiz mi geliyor prensesimiz mi????????
sabah 6-8 arası yataktan hıc cıkmadan ölcuyorsun canım gun ıcınde degıl
adetın 1.gunu baslıyorsun
ozlem yanı senin uyku düzenin karışık biraz şöyle söyliyim. 4 saatlik uykudan sonra ölçücen yatakdan çıkmadan
KIZLAR GÜLBEBK GELDİMMİİİ
KIZLAR GÜLBEBK GELDİMMİİİ
Çok geçmiş olsun canım,çok şükür bebiş iyi.Artık sana da dinlenmek kaldı.Hayırlısıyla sağlıkla geçecek canım üzme kendini.Bizi de unutma gel arada.
canımm hiç unutmadımki sizii....inşallahh bundan sonra her fırsatta burdayım..
.
evet ınsan her randevuda korkuyor
bısey oldumu dıye
allah korur onları
benımde 2.hamıleleıgım bulantısız gecer
ben geldim sonuç hamile değilim.Beta hcg 3.8çok isterdim o güzel haberi vermeyi ama malesef veremiyorum işte annelik insanın içine doğar bence benim içime gerçekten doğmamıştı hayırlısıı.
çok şükürr zaten hastaneye gidip o kalp atışını duyana kadar ömrümden ömür gidiyo:):)mide bulantısı bende çok fazla olmadı ama bir kere çıkarttım ama oda fecii ya..inşallah en kısa sürede atlatırsın hayatım... ferdaa sen cinsiyeti öğrenmişsindirrrrr..prensimiz mi geliyor prensesimiz mi????????
ben geldim sonuç hamile değilim.beta hcg 3.8çok isterdim o güzel haberi vermeyi ama malesef veremiyorum işte annelik insanın içine doğar bence benim içime gerçekten doğmamıştı hayırlısıı.
inşallah gerek kalmaz ama denicemm
canımm neden bilmem ama ben bu ateş ölçme yöntemine çok güveniyorum.arada bazı arkadaşları yanılttı ama bence düzenli olarak 6-8 arası yataktan çıkmadan ölçünce doğru sonuçları veriyor...ben yumurtlama için ovulasyon testini hiç kullanmadım bu ateşe göre anlıyodum yumurtladığımı....çok şükür şaşırtmadı beni.
allahıımmm 2.ciye nasıl cesaret ederim ben bilmem artık bunlardan sonragerçi eşim şimdiden ikiyi istiyo temizlik yapmak yemek yapmak hoşuna gitti sanırım
geldi canımmm 3,8 çıkmış değeriii:44::44::44:
3,8 çıkmış değeri. Ovucanı çift çizgi gördüğünden bu yana tam 14 gün olmadı bizce umut var
canımm neden bilmem ama ben bu ateş ölçme yöntemine çok güveniyorum.arada bazı arkadaşları yanılttı ama bence düzenli olarak 6-8 arası yataktan çıkmadan ölçünce doğru sonuçları veriyor...ben yumurtlama için ovulasyon testini hiç kullanmadım bu ateşe göre anlıyodum yumurtladığımı....çok şükür şaşırtmadı beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?