Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ay çok hoşsun puffyim ya

ozlem yanı senin uyku düzenin karışık biraz şöyle söyliyim. 4 saatlik uykudan sonra ölçücen yatakdan çıkmadan

evet bende öyle hatırlıyorum yani sen geç yumurtladın
dur canım bekleyelim gelmezse kırmızılar haftaya bir daha yaptırırsın kan testi
ama çok şüpheli bir değer bu
sen yinede dikkat et canım olurmu çok yorma kendini

Çok geçmiş olsun canım,çok şükür bebiş iyi.Artık sana da dinlenmek kaldı.Hayırlısıyla sağlıkla geçecek canım üzme kendini.Bizi de unutma gel arada.

Valla bence yükselir hem baksana daha geçen haftaymış ovucan.Ben umutluym.

evet ınsan her randevuda korkuyor
bısey oldumu dıye
allah korur onları
benımde 2.hamıleleıgım bulantısız gecer

evet ınsan her randevuda korkuyor
bısey oldumu dıye
allah korur onları
benımde 2.hamıleleıgım bulantısız gecer

allahıımmm 2.ciye nasıl cesaret ederim ben bilmem artık bunlardan sonragerçi eşim şimdiden ikiyi istiyo temizlik yapmak yemek yapmak hoşuna gitti sanırım

ben geldim sonuç hamile değilim.Beta hcg 3.8 çok isterdim o güzel haberi vermeyi ama malesef veremiyorum işte annelik insanın içine doğar bence benim içime gerçekten doğmamıştı hayırlısıı.

canım bence de senin degerin yüksek normalde 0.1 çıkıyor ben hecen hafta hormonlar için kan verdim 4- 5 gün üst üste hepsinde bakıldı beta hcg hepsinde de 0.1 çıktı yani senin bence erken sen 2 gün sonra bir daha yaptır bence yükselecek

evet canım belli epey oldu
oğlum olacakmış canım
sizin de öğrenmenize az kaldı
ne geçiyor içinden? benim hissettiğim çıktı

ben geldim sonuç hamile değilim.beta hcg 3.8 çok isterdim o güzel haberi vermeyi ama malesef veremiyorum işte annelik insanın içine doğar bence benim içime gerçekten doğmamıştı hayırlısıı.

gülbebekk canım sakın üzlme tamamı ama bana bu değer biraz ümitlendirici geldi 3.8 yani 5 olunca gebelik sayılıyodu değilmi

inşallah gerek kalmaz ama denicemm

canımm neden bilmem ama ben bu ateş ölçme yöntemine çok güveniyorum.arada bazı arkadaşları yanılttı ama bence düzenli olarak 6-8 arası yataktan çıkmadan ölçünce doğru sonuçları veriyor...ben yumurtlama için ovulasyon testini hiç kullanmadım bu ateşe göre anlıyodum yumurtladığımı....çok şükür şaşırtmadı beni.

teşekkür ederim... dediğim gibi inşallah gerek kalmaz ama denicem eğer bu ayda tutturamadıysak

allahıımmm 2.ciye nasıl cesaret ederim ben bilmem artık bunlardan sonragerçi eşim şimdiden ikiyi istiyo temizlik yapmak yemek yapmak hoşuna gitti sanırım

ben bugun eşime sakadan dıyorum 2.yı hemen yapalım beklemeden dıyorum
neee aman aman kalsın dedı senın bu halını gördukten sonra 6-7 yıl gecmesı lazım dedı
ayyy kıyamam ben sana dıcektım demedım sımarmasın
cok kusuyorum dıye stres yaptı adam uzuluyor

Nurdan kaç haftalık oldun canım cinsiyet belli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…