Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

moon cnm gittim pazartesi günü kan falan verdim
annelik defterimi falan cikardilar idrar testi yaptilar
sali sonuclari alcam cnm
bir dahaki randevumda subatin 6 sina
keseyi falan görürüz dedi doktor belki pitpitlarida duyarim ins

cnm 1 hafta sonramı vercekler sonucu ben bugün yaptırdım pazt çıkcak ona bile bozuldum .beni doktorum çarşamba çağırdı keseyi görürüz dedi bizim aynı zaman gibi gebelik neden seni 6şubatta çağırdıki acaba hem kese hemde kalp atışşı olsun diyemi

meg diyorumki gebişim gebişsin gebişiz gebişler muhabbeti yapıyorsunuz hep. Ancak birinin günü falan geçicek ona cevap vericeksiniz dimi

kızım burda gebiş memiş bebiş muhabbeti mi yapılıyo yoksa aaaaa hiç olmadı amaaaa
burda moda,dekorasyon,mimari konuşucaz ya hıhhhhhhhhhhh

Var tabi ara ara sancı giriyor hep sag kasığımda bişey var böyle yanma gibi iki gündürde mide ekşimesi oluyor ama psikolojikte olabilir deyip çok üzerinde duramadım

canim evde gebelik testin yok mu ??
bende de öyle oluyordu ara ara sanci giriyordu sonra bir bakmisim hic sancim yokdu

yapayım bariiii sağol canımmmm

kız megggg hiç geçmiş olsun demiyosunnnn hıhhhhhhh

geçmiş olsun :26:
ben görmedim ki,gebelik topiklerine o linki dağıtıyorum,arada gelip yazdımdı :18:

insallah cnm ben 4+5 de gittim cnm o yüzden bakdi bu daha cok kücük dedi
2 hafta sonrasina randevu verdi

tatlım yumurtlama gününüzü kacırma falanda fazla uzatma sonra ertelenmesin bebiş işi bir ay daha

meg çok alıntım makyaj, giyim, saç bakımı konuşmıycakmıyız

gebiş bebiş dışında ne varsa konuşalım

megimmmmm bebe konuşalım göbişlerden konuşalım

az kaldı batımıza canım benimmmm

benim bat ne zaman bilmiyorum ki,1 hafta üstüste çift koyu çizgim vardı ovucanda bu ay şebom :26:
seviyorum seni onu da diyim bu arada

canim ben cok kücükdü gittim daha cok bekleyemedim aslinda bir kac gün daha bekleyip gitseydim keseyi görürdüm ama bu seferde 4 hafta bekleyecekdim kalp pitirtisi icin,doktor bende birsey göremedigi icin 2 hafta sonrasina randevu verdi o yüzden
bir yandan iyi oldu evet cnm burda idrar testinde pozitif cikmissa gebesin demektir kan sonucuna pek önem vermiyorlar o yüzden bekletiyorlar birde lavabatuarlari yok baska yere yolluyorlar kani falan uzun sürüyor anliycagin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…