moon cnm gittim pazartesi günü kan falan verdim
annelik defterimi falan cikardilar idrar testi yaptilar
sali sonuclari alcam cnm
bir dahaki randevumda subatin 6 sina
keseyi falan görürüz dedi doktor belki pitpitlarida duyarim ins
meg diyorumki gebişim gebişsin gebişiz gebişler muhabbeti yapıyorsunuz hep. Ancak birinin günü falan geçicek ona cevap vericeksiniz dimi
Var tabi ara ara sancı giriyor hep sag kasığımda bişey var böyle yanma gibi iki gündürde mide ekşimesi oluyor ama psikolojikte olabilir deyip çok üzerinde duramadım
çok güzel görünüyo tebrik ederim gebelik testi yok mu evde
yaa gebelik testi yaptım dün ama göremedim çizgiyi başkada yok bu havada dışarı çıkmaya cesaret edemedim bekliyorum işte :44:
cnm sirkeli su atesi düsürür evet
bende seni sefiyommm minik kusum
korkmakda sevginin bir isareti degilmidir canim zaten
amma politik konustum ya
kızım burda gebiş memiş bebiş muhabbeti mi yapılıyo yoksaaaaaa hiç olmadı amaaaa
burda moda,dekorasyon,mimari konuşucaz ya hıhhhhhhhhhhh
yapayım bariiii sağol canımmmm
kız megggg hiç geçmiş olsun demiyosunnnn hıhhhhhhh
hadi maşallah tatlım.duyarsınız tabiki aslında bu hafta bile görebilrdin ben kendimi 6 haftalık sanıyordum dr 5 haftalık dedi bana kesiyi gördük allah şükür.yani seninde 5 haftalık gözüküyor görürsünüz. ama kalpi de duyarsın şubatta gitmen dahi iyi.
canım ben bi arkadaşıma kahve falı bakmıştım hamilesin diye kız inanmıyodu kornuyuodu gerçekten hamile çıktı seni ben hamile bıraktım diye dalga geçiyodum bugün aradım bi fal kapa da beni hamile bırak diye.... her şeyi ona bağlıyoruz işte
benimkide öyle... hatta bütün kavgalarımız bu yüzden. annem koridorda ütü yaparken bileama 4 gündür 11 de falan uyuyoruz ben de anlamadım
meg çok alıntım makyaj, giyim, saç bakımı konuşmıycakmıyız
megimmmmm bebe konuşalım göbişlerden konuşalım
az kaldı batımıza canım benimmmm
benim sat 5 aralıkdı ama ben ilk randevumu 20 ocağa almıştım. Gittiğimde 5+6 çıktı. 22 sinde gittiğimde 6+5 çıktı. İlkinde alttan ikincide üstten bakıldı veletim. Soldaki alttan sağdaki karından
Eki Görüntüle 334713 Eki Görüntüle 334714
cnm 1 hafta sonramı vercekler sonucu ben bugün yaptırdım pazt çıkcak ona bile bozuldum .beni doktorum çarşamba çağırdı keseyi görürüz dedi bizim aynı zaman gibi gebelik neden seni 6şubatta çağırdıki acaba hem kese hemde kalp atışşı olsun diyemi
benim sat 5 aralıkdı ama ben ilk randevumu 20 ocağa almıştım. Gittiğimde 5+6 çıktı. 22 sinde gittiğimde 6+5 çıktı. İlkinde alttan ikincide üstten bakıldı veletim. Soldaki alttan sağdaki karından
Eki Görüntüle 334713 Eki Görüntüle 334714
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?