gebiş bebiş dışında ne varsa konuşalım
benim bat ne zaman bilmiyorum ki,1 hafta üstüste çift koyu çizgim vardı ovucanda bu ay şebom :26:
seviyorum seni onu da diyim bu arada
azra sana yazdım canım mesajı
Kızlar kociş geldi ben çıkıyorum. size iyi akşamlar
oyy yerim ben onu ya
masallah canimm
benimde böyle olcak
6+5 oluyor subatin 6 sina cnm
cok kücük bu ya daha
maşallahhhhhh
sanki ay diye okudum gibi geldi megim de
benim az kaldı ama belirtim yok kocişe test al dedim bakalım alıcak mı
bende seviyorum seni megim benim
anladım azram bide şu pıtpıtları duyduğumuz günler gelseeşim hala kafamı yiyor ne zmn söyliycez diye millete
ben gerçekten çıktım gece gene nöbetçiyim burda
3,5 milimdi teyzesi seninkide öyle ufacık şuan ama içinde bir mucize yaratıyor
sağol teyzesi yakında sendende bekliyoruz. Ordakinde 3,5 milim ama şuan en az 10 milim olması gerekiyormuş
ben 10 dk sonra çıkıcam kızlar. Çok hastayım ya burnum şimdiden yara oldu. Boğazım ağrıyo
Geçmiş olsuun havalar çook soğuk anne adayları dikkat edin kendinize
slmmm canlarmm ben yne bebek görmeye gttm bu kaynvaldmn bi tandgnn bebişi 40 gunlkayyy pekk bi tombş pek tatlıydı maşallahhh kucagmda uyudu saatlerce kasıklarm fena agrıo kızlar şeffaf akntı da var bugun yumrtlamayı kaçrmadk galba
ovucanm bitti bu ay da onsz deneylm bi dahaki aya alrm yne ...ayy pek moralm yernde kızlar yaa hep boyle gider inşşşşş
slmmm canlarmm ben yne bebek görmeye gttm bu kaynvaldmn bi tandgnn bebişi 40 gunlkayyy pekk bi tombş pek tatlıydı maşallahhh kucagmda uyudu saatlerce kasıklarm fena agrıo kızlar şeffaf akntı da var bugun yumrtlamayı kaçrmadk galba
ovucanm bitti bu ay da onsz deneylm bi dahaki aya alrm yne ...ayy pek moralm yernde kızlar yaa hep boyle gider inşşşşş
hülyacim ya bence rabbim istedikten sonra yazi kisi mi var bu isin
sen gönlünü ferah tut hem spermin kalitesini etkilemesin diye erkeklere demiyorlarmi cok sicak ile banyo yapmayin diye
ama yine de rabbimin bilecegi is sen dualarini eksik etme canimin ici
Sağol canım. Sinüzit o iğrenç ağrılarını vermeye başladı
inşallah bi daha ovucana ihtiyacın kalmamış olucakki kuzum. Boşa alma
Sağol canım. Sinüzit o iğrenç ağrılarını vermeye başladı
ahh sorma o bende de var :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?