Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gebiş bebiş dışında ne varsa konuşalım

benim bat ne zaman bilmiyorum ki,1 hafta üstüste çift koyu çizgim vardı ovucanda bu ay şebom :26:
seviyorum seni onu da diyim bu arada

sanki ay diye okudum gibi geldi megim de
benim az kaldı ama belirtim yok kocişe test al dedim bakalım alıcak mı
bende seviyorum seni megim benim

anladım azram bide şu pıtpıtları duyduğumuz günler gelseeşim hala kafamı yiyor ne zmn söyliycez diye millete
ben gerçekten çıktım gece gene nöbetçiyim burda

oyy yerim ben onu ya
masallah canimm
benimde böyle olcak
6+5 oluyor subatin 6 sina cnm
cok kücük bu ya daha

3,5 milimdi teyzesi seninkide öyle ufacık şuan ama içinde bir mucize yaratıyor

sağol teyzesi yakında sendende bekliyoruz. Ordakinde 3,5 milim ama şuan en az 10 milim olması gerekiyormuş

anladım azram bide şu pıtpıtları duyduğumuz günler gelseeşim hala kafamı yiyor ne zmn söyliycez diye millete
ben gerçekten çıktım gece gene nöbetçiyim burda

evet cnm ben de bekliyorum insallah duyariz cnm o günlerde gelir
ben is yerine söylemek zorunda kaldim is yerim duyunca cogu kiside duymus olucak
ama yine de esimin tarafina daha söylemiycez amcasigile falan en azindan pit pitlari duyalimda öyle diyelim dedik bizde
ne olur ne olmaz diye dusunduk bana kalsa ben hemen söylerdim cenemi tutamiyorum

Aslında benim bat 29 ocak
ama işte 1 hafta boyunca silikleşemediği için ovucan,bilemiyorum bat ne zaman..
belki ben yapmadığım birkaç gün boyunca da silik değildi..
bende 1 şubat diyiverdim bata

slmmm canlarmm ben yne bebek görmeye gttm bu kaynvaldmn bi tandgnn bebişi 40 gunlk ayyy pekk bi tombş pek tatlıydı maşallahhhkucagmda uyudu saatlerce kasıklarm fena agrıo kızlar şeffaf akntı da var bugun yumrtlamayı kaçrmadk galba
ovucanm bitti bu ay da onsz deneylm bi dahaki aya alrm yne ...ayy pek moralm yernde kızlar yaa hep boyle gider inşşşşş

Son düzenleme:
Geçmiş olsuun havalar çook soğuk anne adayları dikkat edin kendinize

Sağol canım. Sinüzit o iğrenç ağrılarını vermeye başladı

inşallah bi daha ovucana ihtiyacın kalmamış olucakki kuzum. Boşa alma

hoşgeldin canım..
maşallahh bebeğee
ne güzelllll kaçırmadığına sevindimm...
bu ay bebeklerimiz geliyo ondandıırrr

haklısın bitanem de bu felaket tellalları varya öldürüyo beni yüce rabbim ol dedikten sonra kim engelleyebilmiş ki haşa....

zaten kafayı taksam coktan bakırköylük olmuştmda işte morali bozuluyo ister istemez insanın

rabbim hayırlısını, hayırlı değilseda sonradan hayırlı kılsın ins canım ya

Sağol canım. Sinüzit o iğrenç ağrılarını vermeye başladı

inşallah bi daha ovucana ihtiyacın kalmamış olucakki kuzum. Boşa alma

ayyyyyyyy puffymmm inşşş yaaa buna inanıormmm ben de yaaaa eskden de umutluyum derdm ama bu sefer daha bi umutluyum sankiiiii bu ay olmazsa klo vermye dvm diger ay ...ama bu moral çok onmli yaaa yaza kadar dvm çalşmalaraa inşş daaaa bi kaça aya kadar gelckkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…