Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet kuzum ben seneye yıl başında herkesin bebişi olucakmış gibi düşünüyorum. Ya kucağında yada doğmak üzere karnında gibi hissediyorum ama seneye bebişlerimiz olcak. Seninki kucağında olur inşşllah

hoşgeldin canım..
maşallahh bebeğee
ne güzelllll kaçırmadığına sevindimm...
bu ay bebeklerimiz geliyo ondandıırrr

oflummmmmm bnmmm yaaaaaaaaa ayyy inşşş yaaa herşeyde yükselme var harekette de var az da olsa hem preseed de var kociş soruo yumrta var mı die blmıorm dedm blnce daha çok stres oluosn dedm dogru dıo

ekime gelıo demi şimdi olursa inşş puffyım senn agzından Allahın kulağına inşşşş

1 saatte 4 kere wc ye gittim yahu benim idrar torbaları ya çok çalışıyor yada bende üşüttüm :111::111::111::111:

inşallah bitanem. Evet ekim olur benimkide eylüle geliyor 11 eylül

eylül bebişi ne guzelll yaza kadar kocaman olur pufymm gezdrrsnz arabasında denize sokarsnzz oyy ne guzel yaa Allah o gunleri göstersn hepmzee hayırlısıyla inşşşşşşşş

Son düzenleme:
aha bu smile yeni eklenmiş çok ayıp burda sigara yasagı yok mu ?? Kazene sesleniyorum
hemde onca hamiş varken

maşallh degerler çok iyi çıkmış
neler yaptıgınızı yazar mısın canım
geçmişi okumadım yazdıysan bi daha yazıver olmaz mı

cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim ben dün başladım okumaya fakat türkçeden okuyorum rabbim kabul etsin işşallah

aslm canim hosgeldinnn
masallah o tatli bebise insallah yakin zamanda kendi cocugunu alirsin canim kucagina
cok sevindim böyle moralli olmana canim seni cok seviyorum

amin canim amin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…