ayyyyyyyy puffymmm inşşş yaaa buna inanıormmm ben de yaaaa eskden de umutluyum derdm ama bu sefer daha bi umutluyum sankiiiiibu ay olmazsa klo vermye dvm diger ay ...ama bu moral çok onmli yaaa yaza kadar dvm çalşmalaraa inşş daaaa bi kaça aya kadar gelckkk
hoşgeldin canım..
maşallahh bebeğee
ne güzelllll kaçırmadığına sevindimm...
bu ay bebeklerimiz geliyo ondandıırrr
Sağol canım. Sinüzit o iğrenç ağrılarını vermeye başladı
ahh sorma o bende de var :/
evet kuzum ben seneye yıl başında herkesin bebişi olucakmış gibi düşünüyorum. Ya kucağında yada doğmak üzere karnında gibi hissediyorum ama seneye bebişlerimiz olcak.Seninki kucağında olur inşşllah
oflummmmmm bnmmm yaaaaaaaaa ayyy inşşş yaaa herşeyde yükselme varharekette de var az da olsa hem preseed de var kociş soruo yumrta var mı die blmıorm dedm blnce daha çok stres oluosn dedm dogru dıo
ekime gelıo demi şimdi olursa inşş puffyım senn agzından Allahın kulağına inşşşş
adamları da yoldan çıkarttık iyimi
inşallah bitanem. Evet ekim olur benimkide eylüle geliyor 11 eylül
slm kızlar size bi sorum olucak meryem suresinin tamamını okuyorsunuz 41 gün:44:
slm kızlar size bi sorum olucak meryem suresinin tamamını okuyorsunuz 41 gün:44:
oyle valla ovucanım bitti dedm e alsana dıo alaym da stres yap e mi dedmhaklsn alma o zaman dio yok yne alrm cnm bu ay boyle bi deneylm de ....
iyi akşamlar bayanlar
slmmm canlarmm ben yne bebek görmeye gttm bu kaynvaldmn bi tandgnn bebişi 40 gunlkayyy pekk bi tombş pek tatlıydı maşallahhh kucagmda uyudu saatlerce kasıklarm fena agrıo kızlar şeffaf akntı da var bugun yumrtlamayı kaçrmadk galba
ovucanm bitti bu ay da onsz deneylm bi dahaki aya alrm yne ...ayy pek moralm yernde kızlar yaa hep boyle gider inşşşşş
haklısın bitanem de bu felaket tellalları varya öldürüyo beni yüce rabbim ol dedikten sonra kim engelleyebilmiş ki haşa....
zaten kafayı taksam coktan bakırköylük olmuştmda işte morali bozuluyo ister istemez insanın
rabbim hayırlısını, hayırlı değilseda sonradan hayırlı kılsın ins canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?