aahhhhh yaz deme bana şimdi yaaa deniz kummmmm güneşşşşş dondurma ... bide hamiş olsam ne keyiflenirdim yaaa.
Aynen bende bu yaz şişko göbüşümü güneşlendirmek istiyorumİnşallah biran önce hamile kalırız ve yazın şişko şişko denize gider bebeişlerimizi güneşlendiririz.
inşallah canım ya batlarımız çok yakın bak birbirine benim 10 şubat senin 13 şubat galiba. kız hamile olsak ya şubat ayında sevgililer gününe ne güzel hediye olurdu. allahımmm duy sesimi.
Kesinlikle kullanma bebiş düşünüyorsan spermleri öldürüyor.Ütopyacığım ında dediği gibi preseed kullanabilirsin hem kayganlık sağlıyor hemde doğal yoldan hamile kalma şansını arttırıyor.Ben iki aydır kullanıyorum geçen ay br sonuç alamadık.Ama bebiş istediğimiz için sık halvet oluyor haliyle kurulukta oluyor bu soruna çok iyi çözüm oldu.
Gece kuşları selamlar nasılsınız. Benim uyku yok sbaha kadar otursam otururum
İnşallah canım suesue ninde batı bizimkine yakın onunlada bahsi geçmişti inşallah bu ay hepbirlikte hamile kalıp unutmayacağımız bir sevgililer günü yaşarız.
Canım seni tek bırakmak istemezdim ama çıkmam gerek malum bu günler öenmli günler yumurtlama zamanı ve 3 yumoşum var bu ay değerlendirmem lazımİyi geceler
inşallah canım ya batlarımız çok yakın bak birbirine benim 10 şubat senin 13 şubat galiba. kız hamile olsak ya şubat ayında sevgililer gününe ne güzel hediye olurdu. allahımmm duy sesimi.
evet ya uyku yokbebek çalışmalrı ne zamandır?
anladım birde birşey öğrendim gerçi sen tecrübelisin biliosundurda ilişki pozisyonları önemliymiş hamilelikte en etkilisi hangisi duydunmu? hamile kalanlara danışmak gerek aslında bunuda, ben bişi duydum.. diz-dirsek
canım sen keyfine bak. hadi sana ii geceler öpsün seni bebişler :))
Evet pozisyonlarda önemli hamile kalmak için en uygun pozisyonlar misyoner pozisyon ve diz dirsek pozisyonu diye biliyorum.Ben 3 yıldır bebeiş istediğim için her pozisyon denendiFakat bir sonuç elde edemedik.İlişki sonrası belin altına yastık koyup ayakları havaya kaldırmakta gebe kalmak yardımcı.Benim denemediğim kalmadı amuda kalktım ayaklarımdan kendimi tepetaklak havaya kaldırttım Ama olmuyor olmuyor.Biz bir pozisyona bağlı kalamıyoruz ama ilişki sonrası ben sabaha kadar yatıyorum hiç kalmadan sabah kalkıp duş alıyorum.Allah hayırlısı ne zamansa o zaman nasip edecek inşallah.+18 olduysa özür ama herşey bebiş için hımm bakayım hem saatte + 18 e geçmek için uygunmuş
ksel senin denemede kaçıncı ay
canım yukarıda yazdımya 9 ay
eylül bebişi ne guzelllyaza kadar kocaman olur pufymm gezdrrsnz arabasında denize sokarsnzz oyy ne guzel yaa Allah o gunleri göstersn hepmzee hayırlısıyla inşşşşşşşş
Gunaydinnnnnn
muhtesemin reklamini gordum simdi pargalinin boyu devrilsin diyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?