Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aahhhhh yaz deme bana şimdi yaaa deniz kummmmm güneşşşşş dondurma ... bide hamiş olsam ne keyiflenirdim yaaa.

Aynen bende bu yaz şişko göbüşümü güneşlendirmek istiyorumİnşallah biran önce hamile kalırız ve yazın şişko şişko denize gider bebeişlerimizi güneşlendiririz.

Aynen bende bu yaz şişko göbüşümü güneşlendirmek istiyorumİnşallah biran önce hamile kalırız ve yazın şişko şişko denize gider bebeişlerimizi güneşlendiririz.

inşallah canım ya batlarımız çok yakın bak birbirine benim 10 şubat senin 13 şubat galiba. kız hamile olsak ya şubat ayında sevgililer gününe ne güzel hediye olurdu. allahımmm duy sesimi.

inşallah canım ya batlarımız çok yakın bak birbirine benim 10 şubat senin 13 şubat galiba. kız hamile olsak ya şubat ayında sevgililer gününe ne güzel hediye olurdu. allahımmm duy sesimi.

İnşallah canım suesue ninde batı bizimkine yakın onunlada bahsi geçmişti inşallah bu ay hepbirlikte hamile kalıp unutmayacağımız bir sevgililer günü yaşarız.

Canım seni tek bırakmak istemezdim ama çıkmam gerek malum bu günler öenmli günler yumurtlama zamanı ve 3 yumoşum var bu ay değerlendirmem lazımİyi geceler

anladım birde birşey öğrendim gerçi sen tecrübelisin biliosundurda ilişki pozisyonları önemliymiş hamilelikte en etkilisi hangisi duydunmu? hamile kalanlara danışmak gerek aslında bunuda, ben bişi duydum.. diz-dirsek

canım sen keyfine bak. hadi sana ii geceler öpsün seni bebişler :))

Evet pozisyonlarda önemli hamile kalmak için en uygun pozisyonlar misyoner pozisyon ve diz dirsek pozisyonu diye biliyorum.Ben 3 yıldır bebeiş istediğim için her pozisyon denendiFakat bir sonuç elde edemedik.İlişki sonrası belin altına yastık koyup ayakları havaya kaldırmakta gebe kalmak yardımcı.Benim denemediğim kalmadı amuda kalktım ayaklarımdan kendimi tepetaklak havaya kaldırttımAma olmuyor olmuyor.Biz bir pozisyona bağlı kalamıyoruz ama ilişki sonrası ben sabaha kadar yatıyorum hiç kalmadan sabah kalkıp duş alıyorum.Allah hayırlısı ne zamansa o zaman nasip edecek inşallah.+18 olduysa özür ama herşey bebiş için hımm bakayım hem saatte + 18 e geçmek için uygunmuş

Son düzenleme:

:) 27 im, yeni evliyim merak etme :) 6 ay oldu.. oo senin baya denem olmuş bence kür uygula . kist varsa soğan kürü, yoksa incir kürü.. birde hatım otunu duydum araştır istersen bi..inş. hamiş kalırsın

eylül bebişi ne guzelll yaza kadar kocaman olur pufymm gezdrrsnz arabasında denize sokarsnzz oyy ne guzel yaa Allah o gunleri göstersn hepmzee hayırlısıyla inşşşşşşşş

canım benim teşekkür ederim. İnşallah sende seneye yaza bebeğini yüzdürürsün. inşallah nasip olursa çok güzel hayallerim var onla ilgili.
Tez zamanda sizlerinde önce göbişi sonra kucağı dolsun

Gunaydinnnnnn

muhtesemin reklamini gordum simdi pargalinin boyu devrilsin diyorummmmmm

puff123 gecmisde kiyafetlerin olmmuyor demissin hamile pantolonlarinin en kucuk bedenini al ben ole yapmisdim kilasik ve kot olanlari var su an kucuk bedenini alirsan uzun surede giyebilirsin ben ole yapmistim 6 ayima kadar gobegim cok kucucukdu rahatlikla giydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…