Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ama bak pko yoksa sende insulin direnci de yok bu insulin direncini kıran bşey ...bi de klo verdırıomş ... mide bulantısı yapıomş sende yaptı mı? dur araştrym biraz daha...

ama bak pko yoksa sende insulin direnci de yok bu insulin direncini kıran bşey ...bi de klo verdırıomş ... mide bulantısı yapıomş sende yaptı mı? dur araştrym biraz daha...

Bende bulantı yapmadı.Biri tavsiye etmiş yemek arasında alın diye bende öyle yaptım arada içtim bekledim bekledim şimdi midem bulanacak diye ama bulanmadı.İşte aslında benimde kafamı karıştıran bende pko olmaması ama bir umut içmek istedim bu ilacı bir faydası olur diye içsemmi içmesemmi iki arada kaldım ama yinede içtim devam edip etmiyeceğimide bilmiyorum.Sağol canım araştırdığın için

Son düzenleme:

gerçekten eşim çok şaşırdı neyin ne olduğunu bile başta anlayamadık.şimdi dahada zorlaştı durum ilaç içerken üzülüyor kendine kızıyor.kürlerden bitkilerden nefret ediyor zorluklar iki katına çıktı.bizlerin sınavıda bu olsun rabbim başka zorluk sıkıntı vermesin.
umarım bizler bu sınavı geçer bebişlerimizi kucağımıza alırız tabi sağlıkla hayırlısıyla inşallah

ya ii bi laç faydası da kesn var ama meganım agır bi ilaç bu hayıt gibi degl yanii ...bence bi dra danş derm ben iç derse iç ...evt baya hamile kalan var ama mideyi kötü edıomş ya ondan endişelendm :26:

Erkekler bu durumu kadınlarda olduğundan daha zor kabulleniyor ve daha fazla stres yapıyor bu durumdada eşlere çok iş düşüyor.Ona kendini kötü hissetmemesi için elinden geleni yapmalısın iki taraf içinde çok zor ama biraz sen ona biraz o sana destek olacak orta yolu bulacaksınız.

Bende bazen çok umutsuz oluyorum üzülüyorum ağlıyorum olmayacak bebeğimiz diye eşim boşver olmazsa olmasın diyor.Biz bebek için evlenmedikki diyor ama olacak ben inanıyorum deyip beni cesaretlendirmiyor.Üzülüp ağlayan umutsuzluğa kapılan ben adet biter bitmez yeniden eşimi umutlandırmak için kendi umudum olmasa bile çaba sarfediyorum her ay adeti yeni bir umutla bekliyoruz.

ya ii bi laç faydası da kesn var ama meganım agır bi ilaç bu hayıt gibi degl yanii ...bence bi dra danş derm ben iç derse iç ...evt baya hamile kalan var ama mideyi kötü edıomş ya ondan endişelendm :26:

canlarmm ben çıkayımm çok uykm geldi ii gecelerrrrrrrrrrrrr

Evet bende farkındayım işte ağır olduğunun ama faydasınıda göz ardı etmek istemiyorum:26:Güvendiğim bir eczacı abimize danıştım o bir kaç ay iç bişey olmaz dedi.Şekerin çok düşmez çünkü şekerli yemeği kesmeyeceksin sen şeker hastası gibi o yüzden şekerin çok düşüp zararı olmaz dedi.Bende biliyorum çok kullanan var özellikle kilolular zayıflamak için kullanıyor dedi.Araştırdığın için çok teşekkür ederim canım.İyi geceler sana yarın görüşmek dileğiyle hoşçakal

hmmm bak bu da dogru bi mantık cnm o zamn dvm et bakalm bi süre ...bol bol tatlı şeyler ye tmm mı eczacılar da gayet bilgli oluo ..mide bulantısı da olmazsa problm yok çook opyrmm meganımmm

aynen öyle çok doğru ifade etmişsin.bende aynı şeyi söylüyorum bebek olmasa biz mutluyuz die ama olmuyor çevre aileler herkes etkiliyor.ben kendime anlatamazken başkalaı bendecevap bekliyor.
ama çok şükür herşey bitmiş değil hergün bizim için yeni bir umut

hmmm bak bu da dogru bi mantık cnm o zamn dvm et bakalm bi süre ...bol bol tatlı şeyler ye tmm mı eczacılar da gayet bilgli oluo ..mide bulantısı da olmazsa problm yok çook opyrmm meganımmm

Hemfikiriz oz aman devam edeyim benBulantı bu gün olmadı bakalım yarında olmazsa devam.Eczacımız dr. gibi ben ne olsa ona koşarım ilaç tavsiye eder üşütünce dr. gidiyorum ilaç veriyor banamısın demiyor.Ama o eczacı abimiz sağolsun iyileştiriyor tavsiye ettiği ilaçlarla.

Bende öpüyorum iyi geceler

Zaten o çevre yokmu benide deli etmeye çalışıyorlar ama başarılı olamıyorlar.Eşimin babasını ziyarete gittiğimizde bazen halaları yada uzaktan akarbalar falan oluyor uzun zamandır görmediğimiz kişiler denk geliyor.Bebek istediğimizi ve olmadığınıda henüz herkes bilmiyor ama anlamaları lazım 7 yıllık evlilik ve bebek yok.Kapıdan girer girmez hoş geldin hoşbulduk bebek varmı?Yok deyincede aaaa siz ne yapıyorsunuz bunca zaman beklenirmi vs. vs. artık mümkün olduğunca bebek bahsi aıldığında odadadan kaçıyorum.İnsanlarımız malaesef çok anlayışsız ve çok cahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…