şu an küçük bi ilde yaşıyoruz özelde bile olcağını zannetmiyorum ama araştırıp denemekte fayda var.
teşekkür ederim kızlar bilgileriniz ve paylaşımlarınız için
İyi ettim öyleyse tam adamına söyledim sen bana yardımcı olacaksın anladım ben
Buarada pko yok bendeAma pkolularda yumurtlamaya faydası oluyormuş bendede olur diye düşündüm birde hamile kalınca düşükleri önleyip gebelik şekeri olmasınıda engelliyor diye okudum. bir topikte
ama bak pko yoksa sende insulin direnci de yok bu insulin direncini kıran bşey ...bi de klo verdırıomş ... mide bulantısı yapıomş sende yaptı mı? dur araştrym biraz daha...
Evet gerçekten çekmeyen anlamaz çok zor bir süreç ama umutlu olup pozitif düşünmekten başka çaremiz yok.Birde eşine destek ol şimdi sorun onda olduğu için kendini kötü hissedebilir senin desteğine ihtiyacı vardır
ama bak pko yoksa sende insulin direnci de yok bu insulin direncini kıran bşey ...bi de klo verdırıomş ... mide bulantısı yapıomş sende yaptı mı? dur araştrym biraz daha...
gerçekten eşim çok şaşırdı neyin ne olduğunu bile başta anlayamadık.şimdi dahada zorlaştı durum ilaç içerken üzülüyor kendine kızıyor.kürlerden bitkilerden nefret ediyor zorluklar iki katına çıktı.bizlerin sınavıda bu olsun rabbim başka zorluk sıkıntı vermesin.
umarım bizler bu sınavı geçer bebişlerimizi kucağımıza alırız tabi sağlıkla hayırlısıyla inşallah
ya ii bi laç faydası da kesn var ama meganım agır bi ilaç bu hayıt gibi degl yanii ...bence bi dra danş derm ben iç derse iç ...evt baya hamile kalan var ama mideyi kötü edıomş ya ondan endişelendm:26:
canlarmm ben çıkayımm çok uykm geldi ii gecelerrrrrrrrrrrrr
Evet bende farkındayım işte ağır olduğunun ama faydasınıda göz ardı etmek istemiyorum:26:Güvendiğim bir eczacı abimize danıştım o bir kaç ay iç bişey olmaz dedi.Şekerin çok düşmez çünkü şekerli yemeği kesmeyeceksin sen şeker hastası gibi o yüzden şekerin çok düşüp zararı olmaz dedi.Bende biliyorum çok kullanan var özellikle kilolular zayıflamak için kullanıyor dedi.Araştırdığın için çok teşekkür ederim canım.İyi geceler sana yarın görüşmek dileğiyle hoşçakal
Erkekler bu durumu kadınlarda olduğundan daha zor kabulleniyor ve daha fazla stres yapıyor bu durumdada eşlere çok iş düşüyor.Ona kendini kötü hissetmemesi için elinden geleni yapmalısın iki taraf içinde çok zor ama biraz sen ona biraz o sana destek olacak orta yolu bulacaksınız.
Bende bazen çok umutsuz oluyorum üzülüyorum ağlıyorum olmayacak bebeğimiz diye eşim boşver olmazsa olmasın diyor.Biz bebek için evlenmedikki diyor ama olacak ben inanıyorum deyip beni cesaretlendirmiyor.Üzülüp ağlayan umutsuzluğa kapılan ben adet biter bitmez yeniden eşimi umutlandırmak için kendi umudum olmasa bile çaba sarfediyorum her ay adeti yeni bir umutla bekliyoruz.
hmmm bak bu da dogru bi mantık cnm o zamn dvm et bakalm bi süre ...bol bol tatlı şeyler ye tmm mıeczacılar da gayet bilgli oluo ..mide bulantısı da olmazsa problm yok çook opyrmm meganımmm
canlarmm ben çıkayımm çok uykm geldi ii gecelerrrrrrrrrrrrr[/QUOTE
ii geceler
teşekkür ediyorum arkadaşlığın verdiğim bilgiler için
aynen öyle çok doğru ifade etmişsin.bende aynı şeyi söylüyorum bebek olmasa biz mutluyuz die ama olmuyor çevre aileler herkes etkiliyor.ben kendime anlatamazken başkalaı bendecevap bekliyor.
ama çok şükür herşey bitmiş değil hergün bizim için yeni bir umut
Gece kuşları selamlar nasılsınız. Benim uyku yok sbaha kadar otursam otururum
ii geceler kızlar ben çıktım
Hoşgeldin canım ikimiz kadık birtek.Ben iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor?
iyiyim tatlım ne olsun ya oturuyorum , kocişte yancazımda iş yapıyo.hava çok soğuk yaaa bütün gün dışarıdaydım hala ısınamadım.
Evet çok soğuk bende ısınamıyorum donuyorum ve biran önce yaz gelmesini istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?