Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

günayyyydııııııııııınnnn nasılsınız kızçeleryaaa ben kendimi iyi hissetmiyorum sağ göğsümden sıvı geliyo böyle yeşil gibi sol göğsümde ağrıyo hayıt dengemimi bozdu ya anlamadım hani prolaktini düşürüyodu propektüsde göğüsde ağrı olursa doktorunuzla görüşün diyo iyide ben doktordan habersiz başaldım ilca şimdi gidip ben bu ilacı kullanıyorum göğsüm ağrıyo desem bana bir ton laf eder kesin

Evet canim lcwde var her beden dun bende yazdim gormedi ben hamilelikten once 40 bedebdim simdi 42 kotlar dusuk bel hem daralttim kendime gore dugmesi var icinde cok rahat sadece gobege kullaniyosun

Gunaydinnnnnn

muhtesemin reklamini gordum simdi pargalinin boyu devrilsin diyorummmmmm
heeeee bencede devrilsin uçkur peşine düştü bebği oluyo adam alemlerde yaaa pis adam benimki diyoki tadı damağında kaldı herhalde diyo :[0:/FONT]

Eminemmmmm laf ederse etsin bi git bakalimmm agriyi cekmek bi yana yan etki yapmistir belki ihmal etme

Merhabalar arkadaşlar...
Dün kan testimi yineledim
salı akşamı 79.63 tü..
Dün akşam yaptırdım 307 çıktı şükür Rabbime...
Kasık ağrılarım çoğalmaya başladı..

heeeee bencede devrilsin uçkur peşine düştü bebği oluyo adam alemlerde yaaa pis adam benimki diyoki tadı damağında kaldı herhalde diyo :[0:/FONT]

kari yirtiyo kendini ibrahim diye ibrahimmm nigarla matrakcinin evinde gerdekte pis benim ki daha tuhaf hurreme seytan diyo mahidevranin cariyesi gulsahi begeniyo

Merhabalar arkadaşlar...
salı akşamı 79.63 tü..

Gec dollenme canim seninki sukurler olsun seninle simdi bebegin yeni yerlesme asamasinda kendini yormak uzun sure ayakta kalmak halvet sicak suyla banyo sinir stres yok agrilara takilma ozellikle ilk 3 ay adet olman gereken Zamanlarda agri cok olur hayirli olsunnn tekrardan

canım yarın eşimle alıcaz zaten. Nefes alamıyorum yada uzun giyip düğmelerini açıyorum artık o kadar sıkıyor karnımı

Izle izlede kahret kendini :)))) bu olay boyle degil su olmadi diye diye adam crs 8de yataga giriyo :))))
Düzenli hayatımız yok ya dizi vs olmuyor. Her akşam başka bi yerdeyiz. Devamlı takip edebildiğimiz bir dizi yok o yüzden :26:

Sen ilacı bırak istersen canım.bende hiç bişey yapmadı göğüs ağrım çok oluyodu ama benimki bebekdenmiş demekki

Evet canim lcwde var her beden dun bende yazdim gormedi ben hamilelikten once 40 bedebdim simdi 42 kotlar dusuk bel hem daralttim kendime gore dugmesi var icinde cok rahat sadece gobege kullaniyosun
gördüm canım nettende baktım hemde nasıl ucuzlar yani. Bir kot birde kumaş alırım şimdilik. Zaten yaza yığınla elbisem var

Merhabalar arkadaşlar...
salı akşamı 79.63 tü..
Çok tebrik ederim canım. Sağlıkla kucağınada alırsın inşallah

Ben kumas giymiyorum kot aldim hemde 19.90 tl di fiyati hem hamile reyonu var ben 1 beden buyuk aldim bu gobege ragmen degismedi eger normaldede belden yukari kilo aliyosan simdi aldigini 7. aya kadar giyersin

Eminemmmmm laf ederse etsin bi git bakalimmm agriyi cekmek bi yana yan etki yapmistir belki ihmal etme
eşimde git diyo akşam çok ağrıdı ama sadece sol göğsüm böyle kesiliyomuş gibi sağ göğsümdende yeşil gibi bir sıvı geliyo ya bilemedim şimdi neyapsam :26:
kari yirtiyo kendini ibrahim diye ibrahimmm nigarla matrakcinin evinde gerdekte pis benim ki daha tuhaf hurreme seytan diyo mahidevranin cariyesi gulsahi begeniyo
sorma ya adam gitti matrakçının karısını elinden aldı sinir şey hürreme bende kızımda laf ettirmiyo neresi şeytan be kendini savunmak kendini korumak neden şeytanlık olsun asıl şeytan valide ve gülşah bence mahidevrana demiyorum haklı nedenleri var
bıraksammı diye düşünüyorum ama sonra vazgeçiyorum ağrı devam edrse pazartesi yada salı giderim doktora

halvet yapmıyoruz cnm işte 10 gün sonra kontrolüm var soracağım doktora.ama çok mutlu oldum yaaa akşam yükseldiğini öğrenincee:)evet cnm damarlarım ağrıyo sanki kasıklarıma batıyor hafif hafif
Çok tebrik ederim canım. Sağlıkla kucağınada alırsın inşallah
cnm amin çok çok teşekkür ediyorum sizlere

günaydın kızlarrrr
bende izledim şimdi muhteşemin fragmanını
sinir oldun tabiykiiii

günaydın hülyam nasılsın
ya sinir olmamak eldemi daha önce aklı nerdeymiş evlendirince kıymete bindi haticede doğum yapıyo yapayalnız

kan degeri yukleselen arkadasim ismini unutdum kusura bakma tebrik ederim hayirlisiyla kucagina alirsin insallah...

Yakma canimi yakmiyayim caninini o kadar basit hurremin olayi kendine yapilani yapiyo bolumun sonunda suleyman uzerinde kurdugu otoriteyi gormus olduk zaten

prospekdusundede sut gelirse dr basvurun yaziyormus ozaman sen dr git canim bi anlat bisey olmaz kullanma artik bekle dr gorus sonra kullanirsin gerekirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…