günaydın kuzum. Vallahi senin şu muhteşem merakın yüzünden bende izlemeye başlıycam
puff123 gecmisde kiyafetlerin olmmuyor demissin hamile pantolonlarinin en kucuk bedenini al ben ole yapmisdim kilasik ve kot olanlari var su an kucuk bedenini alirsan uzun surede giyebilirsin ben ole yapmistim 6 ayima kadar gobegim cok kucucukdu rahatlikla giydim.
heeeee bencede devrilsin uçkur peşine düştü bebği oluyo adam alemlerde yaaa pis adamGunaydinnnnnn
muhtesemin reklamini gordum simdi pargalinin boyu devrilsin diyorummmmmm
günayyyydııııııııııınnnn nasılsınız kızçeleryaaa ben kendimi iyi hissetmiyorum sağ göğsümden sıvı geliyo böyle yeşil gibi sol göğsümde ağrıyo hayıt dengemimi bozdu ya anlamadım hani prolaktini düşürüyodu propektüsde göğüsde ağrı olursa doktorunuzla görüşün diyo iyide ben doktordan habersiz başaldım ilca şimdi gidip ben bu ilacı kullanıyorum göğsüm ağrıyo desem bana bir ton laf eder kesin
heeeee bencede devrilsin uçkur peşine düştü bebği oluyo adam alemlerde yaaa pis adambenimki diyoki tadı damağında kaldı herhalde diyo :[0: /FONT]
Merhabalar arkadaşlar...
Dün kan testimi yineledim
salı akşamı 79.63 tü..
Dün akşam yaptırdım 307 çıktı şükür Rabbime...
Kasık ağrılarım çoğalmaya başladı..
puff123 gecmisde kiyafetlerin olmmuyor demissin hamile pantolonlarinin en kucuk bedenini al ben ole yapmisdim kilasik ve kot olanlari var su an kucuk bedenini alirsan uzun surede giyebilirsin ben ole yapmistim 6 ayima kadar gobegim cok kucucukdu rahatlikla giydim.
Düzenli hayatımız yok ya dizi vs olmuyor. Her akşam başka bi yerdeyiz. Devamlı takip edebildiğimiz bir dizi yok o yüzden :26:Izle izlede kahret kendini :)))) bu olay boyle degil su olmadi diye diye adam crs 8de yataga giriyo :))))
günayyyydııııııııııınnnn nasılsınız kızçeleryaaa ben kendimi iyi hissetmiyorum sağ göğsümden sıvı geliyo böyle yeşil gibi sol göğsümde ağrıyo hayıt dengemimi bozdu ya anlamadım hani prolaktini düşürüyodu propektüsde göğüsde ağrı olursa doktorunuzla görüşün diyo iyide ben doktordan habersiz başaldım ilca şimdi gidip ben bu ilacı kullanıyorum göğsüm ağrıyo desem bana bir ton laf eder kesin
gördüm canım nettende baktım hemde nasıl ucuzlar yani. Bir kot birde kumaş alırım şimdilik. Zaten yaza yığınla elbisem varEvet canim lcwde var her beden dun bende yazdim gormedi ben hamilelikten once 40 bedebdim simdi 42 kotlar dusuk bel hem daralttim kendime gore dugmesi var icinde cok rahat sadece gobege kullaniyosun
Çok tebrik ederim canım. Sağlıkla kucağınada alırsın inşallahMerhabalar arkadaşlar...
Dün kan testimi yineledim
salı akşamı 79.63 tü..
Dün akşam yaptırdım 307 çıktı şükür Rabbime...
Kasık ağrılarım çoğalmaya başladı..
canım yarın eşimle alıcaz zaten. Nefes alamıyorum yada uzun giyip düğmelerini açıyorum artık o kadar sıkıyor karnımı
Düzenli hayatımız yok ya dizi vs olmuyor. Her akşam başka bi yerdeyiz. Devamlı takip edebildiğimiz bir dizi yok o yüzden :26:
Sen ilacı bırak istersen canım.bende hiç bişey yapmadı göğüs ağrım çok oluyodu ama benimki bebekdenmiş demekki
gördüm canım nettende baktım hemde nasıl ucuzlar yani. Bir kot birde kumaş alırım şimdilik. Zaten yaza yığınla elbisem var
Çok tebrik ederim canım. Sağlıkla kucağınada alırsın inşallah
ohhh sefann olsunnnn
eşimde git diyo akşam çok ağrıdı ama sadece sol göğsüm böyle kesiliyomuş gibi sağ göğsümdende yeşil gibi bir sıvı geliyo ya bilemedim şimdi neyapsam :26:Eminemmmmm laf ederse etsin bi git bakalimmm agriyi cekmek bi yana yan etki yapmistir belki ihmal etme
sorma ya adam gitti matrakçının karısını elinden aldı sinir şey hürreme bende kızımda laf ettirmiyo neresi şeytan be kendini savunmak kendini korumak neden şeytanlık olsun asıl şeytan valide ve gülşah bence mahidevrana demiyorum haklı nedenleri varkari yirtiyo kendini ibrahim diye ibrahimmm nigarla matrakcinin evinde gerdekte pis benim ki daha tuhaf hurreme seytan diyo mahidevranin cariyesi gulsahi begeniyo
bıraksammı diye düşünüyorum ama sonra vazgeçiyorum ağrı devam edrse pazartesi yada salı giderim doktoracanım yarın eşimle alıcaz zaten. Nefes alamıyorum yada uzun giyip düğmelerini açıyorum artık o kadar sıkıyor karnımı
Düzenli hayatımız yok ya dizi vs olmuyor. Her akşam başka bi yerdeyiz. Devamlı takip edebildiğimiz bir dizi yok o yüzden :26:
Sen ilacı bırak istersen canım.bende hiç bişey yapmadı göğüs ağrım çok oluyodu ama benimki bebekdenmiş demekki
gördüm canım nettende baktım hemde nasıl ucuzlar yani. Bir kot birde kumaş alırım şimdilik. Zaten yaza yığınla elbisem var
Çok tebrik ederim canım. Sağlıkla kucağınada alırsın inşallah
halvet yapmıyoruz cnm işte 10 gün sonra kontrolüm var soracağım doktora.ama çok mutlu oldum yaaa akşam yükseldiğini öğrenincee:)evet cnm damarlarım ağrıyo sanki kasıklarıma batıyor hafif hafifGec dollenme canim seninki sukurler olsun seninle simdi bebegin yeni yerlesme asamasinda kendini yormak uzun sure ayakta kalmak halvet sicak suyla banyo sinir stres yok agrilara takilma ozellikle ilk 3 ay adet olman gereken Zamanlarda agri cok olur hayirli olsunnn tekrardan
cnm amin çok çok teşekkür ediyorum sizlereÇok tebrik ederim canım. Sağlıkla kucağınada alırsın inşallah
günaydın kızlarrrr
bende izledim şimdi muhteşemin fragmanını
sinir oldun tabiykiiii
günaydın kızlarrrr
bende izledim şimdi muhteşemin fragmanını
sinir oldun tabiykiiii
eşimde git diyo akşam çok ağrıdı ama sadece sol göğsüm böyle kesiliyomuş gibi sağ göğsümdende yeşil gibi bir sıvı geliyo ya bilemedim şimdi neyapsam :26:
sorma ya adam gitti matrakçının karısını elinden aldı sinir şey hürreme bende kızımda laf ettirmiyo neresi şeytan be kendini savunmak kendini korumak neden şeytanlık olsun asıl şeytan valide ve gülşah bence mahidevrana demiyorum haklı nedenleri var
bıraksammı diye düşünüyorum ama sonra vazgeçiyorum ağrı devam edrse pazartesi yada salı giderim doktora
Gunaydinnnnn bebemmmm antipargalicilara hosgeldin :))))
Yakma canimi yakmiyayim caninini o kadar basit hurremin olayi kendine yapilani yapiyo bolumun sonunda suleyman uzerinde kurdugu otoriteyi gormus olduk zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?