Amin inş. Polip rahmin içinde et beni gibi bişeymiş. İLk 1-2 ay gittiğimde temizdi rahim sonradan gördü.1cm idi. bal çörek otu kullanmıştım.acaba ondan mı oldu diye düşündüm.hormonlar normaldi de fazla mı geldi diye .. işte polip bebişin tutunmasını engelleyebiliyomuş düşüğe sebep olabiliyormuş. tüp bebek yaptırmadan önce kesinlikle aldırmalısın boşuna uğraşmış olursun dedi doktor. ben de bi kontrole gidiyim diiyorum bakalım..
hosgeldin megomm
bildigim kadari ile yok cnm
kızlar şuanda cok canım yanıyo
yaramın üstüne tuz bastın dudagımdaki fenayımmm
bu arada eşim tabiri caizse tutuşmuş durumda
1 hafta aradan sonra bu akşamda halvet olmazsa artık adamcagız duvarlara tırmanıcak
bide anneri çig köfte partisine cagırmış uça uça giden adam önce eve ugrayalım diyo yaa
bugünkü halvetten bi beklentim olamıcak heralde hemen cıkıcaz evden
branca ursululiye de başladım bugün bakalım...
hadi hayırlısı elbisesim ... ii geclk o ilaç sana yne inşşş incir de ye tmm mı
tabi ümitli olacaksın canımFerdam bnmii insan lafınn üstüne gelr buna denr iştee
anladm cnm az kaldı görck azramız da inşşşş...
ferdacım valla moralim yerne geldi yaageç de yumrtladm tam çalşma zamanı bu donem hadi hayırlısı inşşş
prolaktin hafif yüksekarginmax ı duydum ama proxeed sipariş ettik biz gelmedi ama daha... hormonlarında fsh lh normal ama proloktin 23,6 çıkmıştı. onun için doktora gtmedk .çok etkiler mi ki bu kadar olması.doktor varikosel var biraz dedi ama bu kadar düşük olmasına sebep değil dedi. düşüklüğünün sebebni söylemediler yani.direk tüp bebek dediler.başka bir üroloğa gidecez bizde 3 ay dolunca...bakalım normal deniyoz şimdilik..
allah allah hiç duymadımki canım öyle bişeyişte ben onun temizliğine felan sabır gösteremem huyum çok kötü benim midem ağzıma gelir düşün geçen kızım kustu onu gördüm lavaboya zor ulaştım herkes yapamaz bence evde hayvan beslemeyi çok sabır gerektiren bir durum
günaydın ferdamseni gördüğüm iyi oldu ya şimdi benim sol göğsüm akşamdan beri ağrıyo böyle kesilmiş gibi sağ göğsümdende sıvı geliyo yeşil gibi şimdi bu hayıt bana yaramadımı ya ilacın prospektüsünde memde ağrı olursa doktorunuzla görüşün diyo sendede olmuşmuydu böyle şeyler :26:
hosgeldin megomm
bildigim kadari ile yok cnm
ne kadar yogunsun meg
bu kadar iş arasında bide bebek filan yapamazsınız siz hee ben söyliyim
hoşgeldn megimmm
aa havadis yok diyo hıh
biz bebek çalışmalarına başlıyoruz bugün bi kere
miyaba
Birazcık bi bakayım dedim,çıkıcaz dışarı arkadaşlarla birazdan..
Nabersiniz var mı yeni havadis?
miyaba
benim yumurtlama epey devam ettiği için değerlendirdikti..
artık aklıma bile gelmiyo nolucak ne biticek diye..batım ne zaman mesela,net değil..
hayırlısı artık ne diyim..
adımı soyleyeblrsn elbisesmişallah suesueciyimmm( nick değişince de bi tuhaf oluyo beee üff)
evet incir yanımda hemencik atayım agzıma bi tane:))
bu ay yakı + ilac+ incir= bebek :18::18::18:
miyaba
artık aklıma bile gelmiyo nolucak ne biticek diye..batım ne zaman mesela,net değil..
inşallah hç gelmeyeceği için bat tarihinin de bi önemi olmayacak
selam su
bu hormon değerleri kime ait?
peki degerlerinde lokositin yannda ne yazıo cnm ? lokosit iltihap demek cunku biz de sıfır yazıo mesela ...bak sucum sana şöyle deym siz yapablcegnz herşeyi yapın proxeed plus çok ii evt arignmaxa çok benzer içindkler ...incir kürü çakşır tozu keçiboynuzu bunlar mutlaka deneyn cnm bol bol havuç da yedir eşine ...aşılama ve tüp için spermn kalitesi çok onmli cnm bizim için de geçerli bu ...yanii dogal da olablr dogal olmazsa da bu yaptklarmzla aşılama ve tüp şansını artttırıorz ... o yuzden yılmadan dvmm cnm azimn elnden bşey kurtulmazz
miyaba
cnmm aslinda bir bakima daha iyi degil mi hic degilse tarihi belli degil o zaman beklenti icine de girmiyorsun
insallah gelmez cnm kirmizilarin hayirlisi
selam cnm eşime ait..bana bakılmadı daha..
her sahada nadir lökosit ve eritrosit yazıyor.en son yaptırdığımız testte
hızlı ileri %30
yavaş ileri 17
zayıf hareketli 7
kımıldanma harekti 5
hareketsiz %40
Normal %80
baş anomalisi 12
kuyruk 8
kürlere devam ediyom cnm işte.keçi boynuzu kürü ve pekmezi incir bal polen...hareketliliği artırır belki.
selam cnm eşime ait..bana bakılmadı daha..
her sahada nadir lökosit ve eritrosit yazıyor.en son yaptırdığımız testte
hızlı ileri %30
yavaş ileri 17
zayıf hareketli 7
kımıldanma harekti 5
hareketsiz %40
Normal %80
baş anomalisi 12
kuyruk 8
kürlere devam ediyom cnm işte.keçi boynuzu kürü ve pekmezi incir bal polen...hareketliliği artırır belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?