Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

günaydın kızlarrr
herkes iyi mi
yeni haberler var mı geçmişe bakmadım
gülbebekle umutegenin kırmızılar gelmedi dimi?

duygucum kese görünür evet
ama kesenin haftayla alakası yok
kan değeri 1000-3000 arası olunca görünüyor
o yüzden kimi erken kimi geç görebilir

aa evt yazmştn cnm şimdi hatrladm bak ...kaçncı haftadaydın bakaym tickerına 6.haftada mı gornuodu kese ? orda nasl azra drlar ozel mi burdaki gibi yoksa klnik gibi devlete baglı mı ?

canim 4+5 de gittim ben
simdi 5+3 üm cnm 6+5 de de randevum var isde hayirlisi bakalim cnm.
kese normalinde gec döllenme degilse 5+2 de görülürmüs cnm.
canim devlete baglida herkesin kendi muayene yeri var hastane de ayri burda ama oraya acillik gidebiliyorsun onlarda ev doktorlarina sevk ederler seni.

Ferdam bnm ii insan lafınn üstüne gelr buna denr iştee
anladm cnm az kaldı görck azramız da inşşşş...
ferdacım valla moralim yerne geldi yaageç de yumrtladm tam çalşma zamanı bu donem hadi hayırlısı inşşş

hayirlara ciksin cnm kayinvalidenin rüyasi insallah.
polip ne cnm:26:

arginmax ı duydum ama proxeed sipariş ettik biz gelmedi ama daha... hormonlarında fsh lh normal ama proloktin 23,6 çıkmıştı. onun için doktora gtmedk .çok etkiler mi ki bu kadar olması.doktor varikosel var biraz dedi ama bu kadar düşük olmasına sebep değil dedi. düşüklüğünün sebebni söylemediler yani.direk tüp bebek dediler.başka bir üroloğa gidecez bizde 3 ay dolunca...bakalım normal deniyoz şimdilik..

anladm cnmm.. az da kaldı azramm zaman dedgn su gibi belki gttgnde pıtpıtını da duyarsınız o da yedinci haftada başlıodu galba ...

kızlar şuanda cok canım yanıyo
yaramın üstüne tuz bastın dudagımdaki fenayımmm

bu arada eşim tabiri caizse tutuşmuş durumda
1 hafta aradan sonra bu akşamda halvet olmazsa artık adamcagız duvarlara tırmanıcak
bide anneri çig köfte partisine cagırmış uça uça giden adam önce eve ugrayalım diyo yaa
bugünkü halvetten bi beklentim olamıcak heralde hemen cıkıcaz evden

branca ursululiye de başladım bugün bakalım...

miyaba
birazcık bi bakayım dedim,çıkıcaz dışarı arkadaşlarla birazdan..

nabersiniz var mı yeni havadis?

günaydin cnm
hosgeldin

selam su
bu hormon değerleri kime ait?

peki degerlerinde lokositin yannda ne yazıo cnm ? lokosit iltihap demek cunku biz de sıfır yazıo mesela ...bak sucum sana şöyle deym siz yapablcegnz herşeyi yapın proxeed plus çok ii evt arignmaxa çok benzer içindkler ...incir kürü çakşır tozu keçiboynuzu bunlar mutlaka deneyn cnm bol bol havuç da yedir eşine ...aşılama ve tüp için spermn kalitesi çok onmli cnm bizim için de geçerli bu ...yanii dogal da olablr dogal olmazsa da bu yaptklarmzla aşılama ve tüp şansını artttırıorz ... o yuzden yılmadan dvmm cnm azimn elnden bşey kurtulmazz

işte ben onun temizliğine felan sabır gösteremem huyum çok kötü benim midem ağzıma gelir düşün geçen kızım kustu onu gördüm lavaboya zor ulaştım herkes yapamaz bence evde hayvan beslemeyi çok sabır gerektiren bir durum
günaydın ferdam seni gördüğüm iyi oldu ya şimdi benim sol göğsüm akşamdan beri ağrıyo böyle kesilmiş gibi sağ göğsümdende sıvı geliyo yeşil gibi şimdi bu hayıt bana yaramadımı ya ilacın prospektüsünde memde ağrı olursa doktorunuzla görüşün diyo sendede olmuşmuydu böyle şeyler :26:

hadi hayırlısı elbisesim ... ii geclk o ilaç sana yne inşşş incir de ye tmm mı

hayirlara ciksin cnm kayinvalidenin rüyasi insallah.
polip ne cnm:26:

Amin inş. Polip rahmin içinde et beni gibi bişeymiş. İLk 1-2 ay gittiğimde temizdi rahim sonradan gördü.1cm idi. bal çörek otu kullanmıştım.acaba ondan mı oldu diye düşündüm.hormonlar normaldi de fazla mı geldi diye .. işte polip bebişin tutunmasını engelleyebiliyomuş düşüğe sebep olabiliyormuş. tüp bebek yaptırmadan önce kesinlikle aldırmalısın boşuna uğraşmış olursun dedi doktor. ben de bi kontrole gidiyim diiyorum bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…