aa evt yazmştn cnm şimdi hatrladm bak ...kaçncı haftadaydın bakaym tickerına 6.haftada mı gornuodu kese ? orda nasl azra drlar ozel mi burdaki gibi yoksa klnik gibi devlete baglı mı ?
günaydın kızlarrr
herkes iyi mi
yeni haberler var mı geçmişe bakmadım
gülbebekle umutegenin kırmızılar gelmedi dimi?
duygucum kese görünür evet
ama kesenin haftayla alakası yok
kan değeri 1000-3000 arası olunca görünüyor
o yüzden kimi erken kimi geç görebilir
İNşallah cnm sağol... bizim baya düşüktü 600 bin....darısı başımıza..
İyiyim bende sağol cnm... pazartesi günü doktora gitmeyi düşünüyorum.önceden polip var demişti doktor.şimdi başka doktora gideyim diyorum...bakalım o ne dicek..umut işte... bu arda rüyalardan bahsederlerken kimse beni rüyasında hamile görüp aramıyo diye düşünürdümdün kayınvaldem görmüş rüyasında karnım burnumda doğma gidiyomuşum hayırlısı bakalım....
anladm cnm arginmax icıomsnz siz? çok ii bak sayı ve morfoloji için ...gnc die bi firmann ürünü ...eczanemizde.com die bi stede satlıo daha uygun fyata ordan alablrsnz ...kürlere dört elle sarılın cnm...bi de gerçi biz de yaptrdmadık ama spermde iltihap olup olmadıgı bi de hormonları eşinn araştrlsn iice ...bunlar da düşüklüğe sebep oluo cunku..
canim 4+5 de gittim ben
simdi 5+3 üm cnm 6+5 de de randevum var isde hayirlisi bakalim cnm.
kese normalinde gec döllenme degilse 5+2 de görülürmüs cnm.
canim devlete baglida herkesin kendi muayene yeri var hastane de ayri burda ama oraya acillik gidebiliyorsun onlarda ev doktorlarina sevk ederler seni.
6 hafta nerdeyse maşallahaslnda iki üç gün sorna görlür bence azram ama dr o zamana vermiş randevu ...ferda daha ii bilir ama altıncı haftadan itibaren görnuodu sanki kese...
günaydın kızlarrr
herkes iyi mi
duygucum kese görünür evet
arginmax ı duydum ama proxeed sipariş ettik biz gelmedi ama daha... hormonlarında fsh lh normal ama proloktin 23,6 çıkmıştı. onun için doktora gtmedk .çok etkiler mi ki bu kadar olması.doktor varikosel var biraz dedi ama bu kadar düşük olmasına sebep değil dedi. düşüklüğünün sebebni söylemediler yani.direk tüp bebek dediler.başka bir üroloğa gidecez bizde 3 ay dolunca...bakalım normal deniyoz şimdilik..
arginmax ı duydum ama proxeed sipariş ettik biz gelmedi ama daha... hormonlarında fsh lh normal ama proloktin 23,6 çıkmıştı. onun için doktora gtmedk .çok etkiler mi ki bu kadar olması.doktor varikosel var biraz dedi ama bu kadar düşük olmasına sebep değil dedi. düşüklüğünün sebebni söylemediler yani.direk tüp bebek dediler.başka bir üroloğa gidecez bizde 3 ay dolunca...bakalım normal deniyoz şimdilik..
işte ben onun temizliğine felan sabır gösteremem huyum çok kötü benim midem ağzıma gelir düşün geçen kızım kustu onu gördüm lavaboya zor ulaştım herkes yapamaz bence evde hayvan beslemeyi çok sabır gerektiren bir durumözellikle kediler çok temz hayvanlar lafım yok ama evde zor oluyor. En son yanımda misafirimle eve gittim. Kış diye camlar kapalı kedinin kumu kokmuş eve girilmiyodu. Bide çevremde titizliğimle bilinirim yani rezil oldum. üstünede bebek olunca dükkanda kalsın dedim. Miğdem kötü olunca ben o kumu nasıl temizlerim. Eşim yapmaz zaten öyle kum temizleme vs. :26:
Hafta sonu gördüm ama oğlumu hala çok temiz ya, kapının önüne tuvaletini yapıyor geliyor yarım saat patilerini yalıyo yere değdi diye :)
bide benim halım beyaz gri sadece grisine basardı beyazından atlayarak geçerdi çok akıllıydı oğlum ama kardeş gelince papucu babasının dükkana atıldı
günaydın ferdamgünaydın kızlarrr
herkes iyi mi
Duygucum kese görünür evet
kızlar şuanda cok canım yanıyo
yaramın üstüne tuz bastın dudagımdaki fenayımmm
bu arada eşim tabiri caizse tutuşmuş durumda
1 hafta aradan sonra bu akşamda halvet olmazsa artık adamcagız duvarlara tırmanıcak
bide anneri çig köfte partisine cagırmış uça uça giden adam önce eve ugrayalım diyo yaa
bugünkü halvetten bi beklentim olamıcak heralde hemen cıkıcaz evden
branca ursululiye de başladım bugün bakalım...
hayirlara ciksin cnm kayinvalidenin rüyasi insallah.
polip ne cnm:26:
anladm cnmm.. az da kaldı azramm zaman dedgn su gibi belki gttgnde pıtpıtını da duyarsınız o da yedinci haftada başlıodu galba ...
insallah suemmmm
canim ilda 6+2 de duymusdu pitpitlari ama herkesde bir olmuyor cnm
miyaba
birazcık bi bakayım dedim,çıkıcaz dışarı arkadaşlarla birazdan..
nabersiniz var mı yeni havadis?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?