Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hosgeldin cnm gecmis olsun
hayirlisi olsun cnm insallah gelsin bebisler

bayagıdır sessiz sedasız bakıyordum cünkü ne calışma vardı ne bişi
bugün bi heyecanlandım bende uzun bir aradan sonra :) altı üstü 1 hafta ama olsun heheh

Senin heyecanın daha güzel tabiiii
hersey çok güzel olsun hepimiz içiiiinn

yok canım başka ilaç kullanmıyorum geçen ayda olmuştu ama bukadar hissettirmemeişti evet içeriğine baktığımda prolaktini düşürdüğü adeti düzenlediği yazıyo anlamadım gitti hiçbirşey fayda etmiyo bana ya neyse hakkımızdan hayırlısı olsun devam edrse hafta içi giderim doktora tam doktoru bıraktım derken tekrar başlıcam galiba

değerler iyi gibi dimi..
mesela bizim ileri hızlımız %5
hareketsiz %60

sen de baktrt bence hormonlarına..
bi de hayıt hapı içsene.. biz topikçe içiyoruz.. ismi agnucaston..eczanede satılıyor..

insallah cnmmmm saol güzel dileklerin icin.
evet hemde cok heyecanliyim gün sayiyorum doktor icin
olsun cnm benim bu ay yumurtlama gününde sadece bir kere iliski oldu
oda cifcizgiyi gördükten sonraki geceydi hic umudum yokdu ama ceee dedi bebikk

cnm gayet ii hareket morfoloji ...siz ii bi urologa gidn cnm ilthap var glba bi antybkytkle hallolur artar spermler ...proxeed de çok arttıracak sayıyı cnm gör bak...

İnşallah cnm yaaa. bakalım işte biraz zman geçsin diye bekliyorum .15 tatilde gideriz diyodum ama 3 ay bile dolmamış olacak .oyüzden bekleme kararı aldım.

canım eşinin değerleri iyi
sayıda mı sorun var anlamadım?

Evet sayı da sorun var. cnm. ilk başta laba gittik... sonuç 1-2 hareketli 2-3 hareketsiz di.şok olduk tabi... özel hastaneye gttk sonra ordaki sonuç 600 bin çıktı.sevndk ama doktor bu kadar oynama olur dedi... merak ediyorum şimdi ne çıkıcak inş yülseliyordur. ameliyatımız da riskli eşimin trombosit düşüklüğü olduğu için kanama sorunu var..ayy bilmiyom valla nasıl olacak bu işş...

[video=youtube_share;92lFjBVabJk]http://youtu.be/92lFjBVabJk[/video]
kizlar dinleyin acayip hareketli

trombosit düşüklüğü için,nar çok iyi..
aspirin gibi kan sulandırıcı ilaçlar yasak..
allah yardımcınız olsun canım..

evet yaa pargalıyı öldürmek istiyorum
fragmanı izledim gittim kocama çattım

eminecim telaş etme
hapı bırak inşallah düzelir canım

nasilda sahipleniyor benim hatunum diye
ibik ibik yolarim ben bu pargaliyi
cnm konuyla alakasiz ama sana ne sorcakdim
sen omega 3 hapi iciyorsun demi?

kızlar ben çıkyorum istemeye istemeye
sizi seviyorum,muhabbet baldan tatlı valla

su,batını özelden yazar mısın bana,ekleyelim listeye..

görüşürüz

kızlar ben çıkyorum istemeye istemeye
sizi seviyorum,muhabbet baldan tatlı valla

su,batını özelden yazar mısın bana,ekleyelim listeye..

görüşürüz

görüsürüz canimmmm bizde seni seviyoruz
iyi gezmeler canimmmm benim mucksssss

değerler iyi gibi dimi..
mesela bizim ileri hızlımız %5
hareketsiz %60

sen de baktrt bence hormonlarına..
bi de hayıt hapı içsene.. biz topikçe içiyoruz.. ismi agnucaston..eczanede satılıyor..

Sağol cnm... Şİmdi ben bal çörek otu denediğim ay poliple karşılaştım o yüzden hormon değerlerimi öğrenmeden bişey kullanmak istemedim... bu gideğim doktordan istemyi düşünüyorum bidha adetime bakılsın hormonlarıma...

su,

senin batı niye yazmıyoruz?

ben sperm test sonucunu öğrendikten sonra bıraktım bat vermyi umudum olmadığı için ..yazmıyodum da biyere ama baktım ki benm gibi sorunu olanlarda burdaymış. kırmızıların başladığı günü 1.gün kabul edersek 19 şubat diyorr...daha var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…