Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar merhaba sabah sabah burda bütün sabah şekerleri maşallah be de kimse yoktur ama bi bakayım dye tıklamıştım :)
aaaaaaaaaaaaaaa bana şeker dediiiiiii hemen kendi üstüme alındımda selam canım hoşgeldin taze gebee
ilk resimdeki gözler ve dili çok şeker
3. de sibel canının bebekliği gibi
Sonuncuda tabiside ben nerde it var dibinde ben varım

evet ilk resmi bende çok seviyorum
en altakide bana gamzeyi anımsattı ama demek seninde köpeğin var :44:

evet ilk resmi bende çok seviyorum
en altakide bana gamzeyi anımsattı ama demek seninde köpeğin var :44:

köpeğim yok kuzucum yani kayınvaldemde falan var ama evimizde değil artık Kedicimde eşiminin dükkanında kalıyor artık.
benim yeni yürüdüğüm zamanda köpeklerin peşinden yakalamaya gidermişim. Beni görünce kaçıyolarmış. Yığınla resimlerim var köpeklerle

slm kızlar kahvaltımızı ettik eşimede fırça attım biraz çamaşırları astı nevresimi değiştirdi zaten vardiyalı çalışıyo bu hafta sabah 8 de çıkması lazımken 11 de geliyo bırak dedim ya sen saatinde çık gel herşeye yetişmeye çalışma.bende eğilince böyle rahat edemiyorum ondan hiç bişey yapamıyorum zaten biraz zorlasam kendimi kasıklarıma ağrı giriyo hemen

bende çok seviyorum kedileri ve köpekleri bekarken benimde vardı kedilerim ama şimdi istemiyorum evde

bende çok seviyorum kedileri ve köpekleri bekarken benimde vardı kedilerim ama şimdi istemiyorum evde

özellikle kediler çok temz hayvanlar lafım yok ama evde zor oluyor. En son yanımda misafirimle eve gittim. Kış diye camlar kapalı kedinin kumu kokmuş eve girilmiyodu. Bide çevremde titizliğimle bilinirim yani Rezil oldum. Üstünede bebek olunca dükkanda kalsın dedim. Miğdem kötü olunca ben o kumu nasıl temizlerim. Eşim yapmaz zaten öyle kum temizleme vs. :26:
Hafta sonu gördüm ama oğlumu hala çok temiz ya, kapının önüne tuvaletini yapıyor geliyor yarım saat patilerini yalıyo yere değdi diye :)
Bide benim halım beyaz gri sadece grisine basardı beyazından atlayarak geçerdi çok akıllıydı oğlum ama kardeş gelince papucu babasının dükkana atıldı

kızlar benim çıkmam gerikiyor yukardakiler taşınıyo bu arada sabah 8 de başladılar aman kurtuluyoruz neyse

azrammm naslsn cnmm ...ne zaman bi daha drla randevu gördn mü keseyi

saol cnmm iiz sen naslsnn?

sende sağol cnm iyiyim.eşimin kalkmasını bekliyorm :) bu arada kürler kullanıyoruz bizde 2 ay doldu daha..3 aydan sonra testi yenilememiz daha iyi olur değil mi...bekleyelim biraz daha..

sende sağol cnm iyiyim.eşimin kalkmasını bekliyorm :) bu arada kürler kullanıyoruz bizde 2 ay doldu daha..3 aydan sonra testi yenilememiz daha iyi olur değil mi...bekleyelim biraz daha..

evt cnm üç ay dolsn inşş ii çıkar degerlernzzz

azrammm naslsn cnmm ...ne zaman bi daha drla randevu gördn mü keseyi

saol cnmm iiz sen naslsnn?

canim suem iyiyim cnm
canim 6 subata randevum o gittigimde doktor bakti ama göremedi birsey cok kücük dedi
meraktan catliycam bir görseydim bebisimi rahatliycam

canim suem iyiyim cnm
canim 6 subata randevum o gittigimde doktor bakti ama göremedi birsey cok kücük dedi
meraktan catliycam bir görseydim bebisimi rahatliycam

aa evt yazmştn cnm şimdi hatrladm bak ...kaçncı haftadaydın bakaym tickerına 6.haftada mı gornuodu kese ? orda nasl azra drlar ozel mi burdaki gibi yoksa klnik gibi devlete baglı mı ?

evt cnm üç ay dolsn inşş ii çıkar degerlernzzz

İNşallah cnm sağol... bizim baya düşüktü 600 bin....darısı başımıza..

iyiyim ben kendi adima tesekkür ederim sen nasilsin?

İyiyim bende sağol cnm... pazartesi günü doktora gitmeyi düşünüyorum.önceden polip var demişti doktor.şimdi başka doktora gideyim diyorum...bakalım o ne dicek..umut işte... bu arda rüyalardan bahsederlerken kimse beni rüyasında hamile görüp aramıyo diye düşünürdüm dün kayınvaldem görmüş rüyasında karnım burnumda doğma gidiyomuşum hayırlısı bakalım....

aa evt yazmştn cnm şimdi hatrladm bak ...kaçncı haftadaydın bakaym tickerına 6.haftada mı gornuodu kese ? orda nasl azra drlar ozel mi burdaki gibi yoksa klnik gibi devlete baglı mı ?

6 hafta nerdeyse maşallah aslnda iki üç gün sorna görlür bence azram ama dr o zamana vermiş randevu ...ferda daha ii bilir ama altıncı haftadan itibaren görnuodu sanki kese...

anladm cnm arginmax icıomsnz siz? çok ii bak sayı ve morfoloji için ...gnc die bi firmann ürünü ...eczanemizde.com die bi stede satlıo daha uygun fyata ordan alablrsnz ...kürlere dört elle sarılın cnm...bi de gerçi biz de yaptrdmadık ama spermde iltihap olup olmadıgı bi de hormonları eşinn araştrlsn iice ...bunlar da düşüklüğe sebep oluo cunku..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…