aaaaaaaaaaaaaaa bana şeker dediiiiiiikızlar merhaba sabah sabah burda bütün sabah şekerleri maşallah be de kimse yoktur ama bi bakayım dye tıklamıştım :)
ilk resimdeki gözler ve dili çok şeker
3. de sibel canının bebekliği gibi
Sonuncuda tabiside ben nerde it var dibinde ben varım
evet ilk resmi bende çok seviyorum
en altakide bana gamzeyi anımsattı ama demek seninde köpeğin var :44:
köpeğim yok kuzucum yani kayınvaldemde falan var ama evimizde değil artıkKedicimde eşiminin dükkanında kalıyor artık.
benim yeni yürüdüğüm zamanda köpeklerin peşinden yakalamaya gidermişim. Beni görünce kaçıyolarmış. Yığınla resimlerim var köpeklerle
bende çok seviyorum kedileri ve köpekleri bekarken benimde vardı kedilerim ama şimdi istemiyorum evde
slm kızlarrrr
merhaba hatunlar
azrammm naslsn cnmm ...ne zaman bi daha drla randevu gördn mü keseyiaslm hosgeldin canimmmm
Sizlere de merhaba...tünaydınlar...nasılsınız???
azrammm naslsn cnmm ...ne zaman bi daha drla randevu gördn mü keseyi
saol cnmm iiz sen naslsnn?
sende sağol cnm iyiyim.eşimin kalkmasını bekliyorm :) bu arada kürler kullanıyoruz bizde 2 ay doldu daha..3 aydan sonra testi yenilememiz daha iyi olur değil mi...bekleyelim biraz daha..
Sizlere de merhaba...tünaydınlar...nasılsınız???
azrammm naslsn cnmm ...ne zaman bi daha drla randevu gördn mü keseyi
saol cnmm iiz sen naslsnn?
canim suem iyiyim cnm
canim 6 subata randevum o gittigimde doktor bakti ama göremedi birsey cok kücük dedi
meraktan catliycam bir görseydim bebisimi rahatliycam
evt cnm üç ay dolsn inşş ii çıkar degerlernzzz
iyiyim ben kendi adima tesekkür ederim sen nasilsin?
aa evt yazmştn cnm şimdi hatrladm bak ...kaçncı haftadaydın bakaym tickerına 6.haftada mı gornuodu kese ? orda nasl azra drlar ozel mi burdaki gibi yoksa klnik gibi devlete baglı mı ?
İNşallah cnm sağol... bizim baya düşüktü 600 bin....darısı başımıza..
İyiyim bende sağol cnm... pazartesi günü doktora gitmeyi düşünüyorum.önceden polip var demişti doktor.şimdi başka doktora gideyim diyorum...bakalım o ne dicek..umut işte... bu arda rüyalardan bahsederlerken kimse beni rüyasında hamile görüp aramıyo diye düşünürdümdün kayınvaldem görmüş rüyasında karnım burnumda doğma gidiyomuşum hayırlısı bakalım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?