Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hayırlı olsun .allahım kucağına almayı nasip etsin.
canım benim bir sorum vardı sana nacizane.
çizgiyi gördükten kaç saat sonra oldu merak ettim.

Son düzenleme:

canim cevizi kabuklu aliyorum bende
su da cok iciyorum canim bir avuc kuru üzümde yiyorum ama findik badem falanda almam lazim.
cok saol cnm hemen not aldim cnm.

hayırlı olsun .allahım kucağına almayı nasip etsin.
canım benim bir sorum vardı sana nacizane.
çizgiyi gördükten kaç saat sonra oldu merak ettim.

tesekkür ederim canim,
5 ocak aksami saat 7 gibi gördüm ben cizgiyi
ondan sonraki aksam 10-11 civari falandi cnm

2012 eylül annelerine yazılmış alıntıdır. Umudunuzu kaybetmeyin bakın arkadaşın yazdığını ekliyorum

herkese merhabaa...ben de gelebilir miyiiiim? arkadaşlar ben evliliğimin 7. yılındayım.3 aşılama bir tüpbebek tedavisinden hüsranla ayrılınca artık ümidimi kesmiştim.geçen yıl laparoskopi ameliyatı oldum yine bişey yok derken yakın bir arkadaş hamile olduğunu söyleyince 2 gün ağladım.Sonra kendimi toparladım nede olsa yine tedaviye başvurucaz biraz para kazanmak lazım dedim.meğer Rabbim meleğimi ,mucizemi bana göndermiş.çok mutluyum.Rabbim hepimize hayırla geçecek hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah!Ben şuan 6+1 haftalık hamileyim 21 eylül olarak gözüküyor doğum tarihi.Keseyi gördük kalp atışlarını dinlicez dedi doktor salı günü.dua edin ne olur çok ihtiyacım var.

ne kadar güzel birsey rabbim ummadik anda vermis melegini
insallah kalp atisinida duyar.

tesekkür ederim canim,
5 ocak aksami saat 7 gibi gördüm ben cizgiyi
ondan sonraki aksam 10-11 civari falandi cnm

saol canım. 6 ocakta yaptın mı test bir daha.
yaptıysan silikleşmişmiydi.merak ettim.
ben geçen sene 4-5 ay uğraştım olmadı.
evde geçen seneden 3 tane ovulasyon testi kalmıştı.ama onlar yetmez almak gerekecek.
ben şubatta deneyip denememe arası kararsızım da.
öğretmenim bebek tatile uygun gelsin diye düşündüm geçen sene ama benim istediğim vakitte olmadı.
hayırlısı bir tane kızım var allaha şükür.
allah isteyen herkese nasip etsin.

yok cnm bir daha yapmadim 6 ocakta test
canim demek istedigim su rabbim verecek olduktan sonra kac gün iliskiye girdigin hic önemli degil
allah bagislasin evladini insallah rabbim yeniden anne olmayi nasip eder sana.
haklarimizda hayirlisi insallah.

elfim bir önceki sayfadaydı aynısını yeniden ekliyorum aşağıya

herkese merhabaa...ben de gelebilir miyiiiim? arkadaşlar ben evliliğimin 7. yılındayım.3 aşılama bir tüpbebek tedavisinden hüsranla ayrılınca artık ümidimi kesmiştim.geçen yıl laparoskopi ameliyatı oldum yine bişey yok derken yakın bir arkadaş hamile olduğunu söyleyince 2 gün ağladım.Sonra kendimi toparladım nede olsa yine tedaviye başvurucaz biraz para kazanmak lazım dedim.meğer Rabbim meleğimi ,mucizemi bana göndermiş.çok mutluyum.Rabbim hepimize hayırla geçecek hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah!Ben şuan 6+1 haftalık hamileyim 21 eylül olarak gözüküyor doğum tarihi.Keseyi gördük kalp atışlarını dinlicez dedi doktor salı günü.dua edin ne olur çok ihtiyacım var.

Kadınlar Kulübü XYZ : Kullanıcı adımı değiştirebilirmisiniz ?
Ben : http://goo.gl/kBQLF burayı inceleyebilirmisiniz ?
XYZ : Tamam okudum şimdi değiştirir misiniz ?
Ben : Değiştirdim !
XYZ : ama değişmemiş
... XYZ : cevap versene
XYZ : saygısız sen benle dalga mı geçiyorsun ne yaptın üye adımı söylesene !
XYZ : seni her yere şikayet edeceğim bak gör...Devamını GörKullanici Adi Degisikligi hakkinda !

Kadınlar Kulübü XYZ : Kullanıcı adımı değiştirebilirmisiniz ?
Ben : xxxxxxxxxx burayı inceleyebilirmisiniz ?
XYZ : İnceledim, inceledim
Ben : Peki ne yapalım kullanıcı adınızı ?
XYZ : Farkezmez siz nasıl uygun görürseniz
... Ben : Pazartesi yaptım
XYZ : kullanıcı adım mı pazartesi ? Pazartesi olmaz en sevmediğim gündür !
Ben : Hanımefendi o zaman siz bana bir isim önerin hatta 3 tane önerin...
XYZ : Cuma, cumartesi veya pazar bunlar olabilir mi ?
Ben : Abla sen günlere neden takıldın ?
Ben : Monday yaptım....
XYZ : Monday mi ? bayıldım süperrrrrr

kızlar bakın ne buldumm
kk da kullanıcı ismıni değiştirmek isteyenlerle geçen diyaloglar

merhabalar herkesee
bı bakıyım dedım gecmısı okudum cıkıyorum
sonra gelcem

elf az önce bişey yazdım sen ve özellikle umutege gülbebek okumanızı istiyorum. Ben çıkıyorum şimdi hepinizi öptüm

okudum pufumm herşeyin hayırlkısı olsun herşey rabbimin isteğine bakıyor ben asla isyan etmiyorum aksine bu ay ayrı bir sevnç neşe umut var bende olsada olmasada hyırlısı bu diyicem paylaştığın için çok tşk ederim gülüm sağolasın böyle görünce insana daha bir moral oluyo sen neden çıkıyosun canım benim gülbebek çok mu üzgün bana kalırsa o hamile çünkü 3.8 çıkmış bizim sewdamında öyle oldu 4 çıkmıştı ama çok sonraları hamile olduğunu anladık günü geçmişmi acaba

nerden buldun kuzum bunu nasılsın eminem iyimisin gülüm

cok komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…