nasilsiniz..
ay ben cok sinirliyim yaaa!!!!
okulum bugun ya .. normalde dersim 1 de basliyordu .. ama grup olarak baska bir dersin odevini tamamlamamiz gerekiyor.. onun icin sabahin nurunda geldim buraya.. yolda bir saat suruyor..
geldim geleli de hic bisey yapmiyorum cunku iki kisi tamamlamamis ve bende onu tamamlamalarini bekliyorum..
cok uyuz oldum ya.. yazacaklarina konusuolar..
onlar yazsa geriye cok az bisey kalio
saol cnmmsaglıckla al kucagına bebişini de inşş cnm...
işte sorumsuzlar yüzünden hep zor durumda kalıo insan ... o yuzden sevmem grup odevlerini ...grup ii anlaşıosa çok guzel şeyler de çıkıo gerçi de
artık çok bekletmeden gelmesine bile seviniyorum canımhosgeldin canimm
hayirlisi olsun cnm hakkinda yeni aya insallah
elisizmit sende hosgeldin cnm
canım şimdi okudun çok geçmiş olsun sana dacanım kendi derdime düştüm seni unuttum kusura bakma gelmiş kırmızılar hayırlısı olsun be tatlım demek ki hayırlı zaman değilmiş şimdi üzülm ne olur önümüzdeki aya bakalım biz çalışmaları hızlandırırsın
durmak yok yola devammmmm duygummmmgeldi mi hülyam kırmızılar ...saglık olsn bitanemmm pes etmek yok umutla inatla dvm gelck bebişlerimizzzz
bende çok merak ediyorum ikisiniii:18::18:birsumla aysunu çok mrk ediyorum yaa kızlarbi hber yok demi ikisinden de :44:
slm kızlar damlacım geçmiş olsun kendine dikkat et ve bencede başka bi doktora git
umut cnm kırmızılar gelmiş önümüzdeki aya inş.gelcek bebişin
duygu bende merak ediyorum aysunla birsumu kaç gündür göremedim onları
ferda bende cuma tartıldım 2 kilo almışım ama gebelik diyemi aldın yoksa öncesindemi almıştım bilmiyorum çünkü evde tartım yok ama biliyosun ben çooooooook almak istiyorum
eliscim keseyi ve pıtpıtları görmüşsün darısı başımıza
Kızlar müjdeeeler olsun az önce iki tane idrar testi yaptım ikisinde de iki çizgim çıktı çok net olmasa da ikisinin de resmini koyuyorum iki ayrı marka Allahıma şükürler olsun hamileyim tabi kana da gidersem iyice kesinleşecek ama büyük ihtimalle hamileyim
Eki Görüntüle 334997 Eki Görüntüle 334998
Ay duygu bildigin gibi degil sinirden kilo verdi dersem yeridir yani
ve ben bu grupla iki derste de calisiyorum..
Ya simdi bi gorsen sanki yazmalarina gerek yokmus gibi oturmus geyik yapiolar..
burdaki hocalar da bayilio odev calismalarina..
cok sinir oldum ya
bi de benim durumumu dusun iste.. zaten psikolojim bozum.. ki ben onlara dedim ben 8 de gelemem benim evim cok uzak dedim yine 8 bucukta burdaydim..
simdi onlar geyik yapip kahlaha atiolar bende surat bir karis size yaziom iste
artık çok bekletmeden gelmesine bile seviniyorum canım
sağlık olsun bu ay gelir inşallah
canım şimdi okudun çok geçmiş olsun sana da
ama korkma annesi bebeğin sımsıkı tutunuyo şuanda sana
durmak yok yola devammmmm duygummmm
kızlar benim kanamam siyah gelmişşşşş:18:
tebrik ederim arkadasim.
miyaba datlularımmmmmmmm
ben gelmişem beaaaaaaaa
nasılsınız bakiimmmmm
gülümm nber cnmm yok demi gelen giden aman olmasın da inşşşş
Merhaba kizcelerim
Ankaradayim giremiyorum
Gulbebekim yok demi bir sey
Duygum kocaman opuyom seni
iyilik bebeğim yaaa evime geçeceğim koçişimi bekliyorumhoşşgeldnnn bluecummm nber bebişim
memleketimdemisin huzurcumm neresindesinn kar kış çokmuş ordaa....YOK BİŞEY GELMEDİ KIRMIZILARama ben umutlu değilim dün baktım araştırdım sonuç 3 çıkıpta adet olan çok kişi var
nasl oldun huzurum ? sordum ama görmedn ...ohh memlektne gttn ne guzelll ben de yarın gtcm annmlere iki gun daha kalcm gelcm bakalm...Merhaba kizcelerim
Ankaradayim giremiyorum
Gulbebekim yok demi bir sey
Duygum kocaman opuyom seni
Canımmm iyiyim bende gelen giden yok hala duygum hayırlısı bekliyorum bakalımmm bende rahatsızım yine eşimde evde pek giremiyorum topiğimize....Hülyanın kırmızılar gelmiş üzüldümmm yeni umutlarla yola devamm artık....Sen nasılsın kuzummmm
iyilik bebeğim yaaa evime geçeceğim koçişimi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?