Hülyacımm canım benim üzüldüm inan amaa ne yapalım kısmet değilmişş kuzummm birdahaki ayaa inşallah
Duygum dr aşılama dedide ben hala bekliyorumm doğal yolla olsun diye işteAma bu sefer sil baştan tedaviye başlayacağım o doktorda infertilite uzmanı bakalımm belkii sebep olurr olmasına
Canlarımmmm benim çıkmam gerek eşim evde okey oynayacak netten sizi seviyorum kusuruma bakmayın.Allaha emanet olunnn
bu gtcegn dr demi aşılama diyen ? hayırlısı olsn gulumm yaa inş degern katlanır da gerek kalmz inşşş
gülümeeee yarın ben yokum cnm gelnce inşş ii hberinle karşılaşçmmm
Yoku kuzumm bu başkaa doktor inşallahh kuzummm..Anneciğine selam söyle birtanemmm dinlenn güzelcee öpüyorum çok
uykucu ildaaduygum koçişe kızıpta yumurtma zamanını kaçırma
hem annene girince nete giremiyorsunnn ben özlüyorum seni
aysun ve birsumuda çok özledim
bu arada ilda da yok iki gündürrr kesin uyuyordurrrr
inşallah canım inşallah hepimizeeeeeinşşş gelir cnmm bluemmm bebişinn tez zamandaabnm bluemaaa
hadi hayırlısı canım....Canımm ben bu ay 2 kere ovülasyon testinde kırmızı çift çizgi gördüm neyse günüm geçti test yaptım testte 3.8çıktı başkada bişey çıkmadı beklemedeyim işte
sende allaha emanet ol kuzum kendine dikkat et....Canlarımmmm benim çıkmam gerek eşim evde okey oynayacak netten sizi seviyorum kusuruma bakmayın.Allaha emanet olunnn
selammm kızlllar benn geldim nasılsınız...bu ay gene hastalığım 4 gün önce erken oldummm ve bu durumda ben sinirime giidiyoo
slmm cnmbaya once gelmiş cnm...peki lekelnme gibi mi yoksa normaldeki gibi mi
bunların hepsi aynı demekki canım ya eskiden benimkinde yoktu böyle birşeyhep yumrtlama zamanı boyle oluo bu adammvalla bugn ben de bagrdm azcık ama çok surmuo bizm barşıverıoz hemenn ...bnm yumrtlama btti galba hulyam dun çok akntı vardı kasgm da çok agrıdı dunu degerlendrdk ama bugunu de degerlendrcz ee yeter işte çok kalmıcam yne salı gibi gelcm cnm ...
Hülyacımm canım benim üzüldüm inan amaa ne yapalım kısmet değilmişş kuzummm birdahaki ayaa inşallah
Duygum dr aşılama dedide ben hala bekliyorumm doğal yolla olsun diye işteAma bu sefer sil baştan tedaviye başlayacağım o doktorda infertilite uzmanı bakalımm belkii sebep olurr olmasına
Canlarımmmm benim çıkmam gerek eşim evde okey oynayacak netten sizi seviyorum kusuruma bakmayın.Allaha emanet olunnn
cnmm ilk den leke geldi..sonra çokkk ağrıdığı içinn kriz geçircektimm ağrıdannn sonra ilaç aldım..şimdi çokk koyu geliyo
selammm kızlllar benn geldim nasılsınız...bu ay gene hastalığım 4 gün önce erken oldummm ve bu durumda ben sinirime giidiyoo
bunların hepsi aynı demekki canım ya eskiden benimkinde yoktu böyle birşey
ovucan yaptığımdan beri yumurtlama zamanı kesin küçük bir tartışma çıkıyo,
ama bizde yine gönül alma işini kendisi yapıyo
hayırlı olsun canım inşallah gerek kalmaz aşılama
yaparsan da tutması için çok dua edicez senin için seni seviyorum canım benim
anladm cnm peki hayıt hapı kullanıomsn ? hem adet agrılarını azatlıo hem de adetin tam zamannda gelıo...
anladımmm cnm kulannmıyorumm ama bu gidişte kullanıcam bide dktora gitmek istiyorum çok şiddetli ağrım oluyo ya serumm yicem ya iğne ada ilaç bazen hap bile etkili olmuyo..bu gun sevgili eşim çok uğraştıı yaaa onun sayesinde ii oldum hem karnım ağrıyo hem sıcak su yaptı bi yandan karnımı ovalıyo derken baya yordummm
evet cnm bn bi deneyi bakalım inş...işe yarar bu gun eşim saolsun bni iyileştirmek için yaptığı harketleremi gülüyümmm ağlıyım mı bilemedi allah razı olsn bn kere eşimden çokkk seviyormm eşimiyaaaayy cnm ya bnm evlnmden once aynı senn gibi oluodu sonra geçti ama bnm sen dene baklm bi hayıtı dr belki verr ble drlar tavsye edeıomş çünkü...
evet cnm bn bi deneyi bakalım inş...işe yarar bu gun eşim saolsun bni iyileştirmek için yaptığı harketleremi gülüyümmm ağlıyım mı bilemedi allah razı olsn bn kere eşimden çokkk seviyormm eşimiyaaa
ne guzel cnm hep boyle dvm edinn inşşşş
aminn cnmmm nşşş 2 senelikkk evliyiz birbiimize sarılmadan asla uyuyamıoz illa dokuncaz birbirimize tlde bile konuşurken tlfonu kapatamıyoruz by by diyipduruyozzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?