Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canlarımmmm benim çıkmam gerek eşim evde okey oynayacak netten sizi seviyorum kusuruma bakmayın.Allaha emanet olunnn

bu gtcegn dr demi aşılama diyen ? hayırlısı olsn gulumm yaa inş degern katlanır da gerek kalmz inşşş

bu gtcegn dr demi aşılama diyen ? hayırlısı olsn gulumm yaa inş degern katlanır da gerek kalmz inşşş

gülümeeee yarın ben yokum cnm gelnce inşş ii hberinle karşılaşçmmm

Yoku kuzumm bu başkaa doktor inşallahh kuzummm..Anneciğine selam söyle birtanemmm dinlenn güzelcee öpüyorum çok

Yoku kuzumm bu başkaa doktor inşallahh kuzummm..Anneciğine selam söyle birtanemmm dinlenn güzelcee öpüyorum çok

hee tmm cnmm ii gt bakalm da gerek kalmıcak inşşş bnm umdum dvm edıo cnm ben de çoook optmmmmmm gülüümmmmAleyküm Selam...

Son düzenleme:
duygum koçişe kızıpta yumurtma zamanını kaçırma
hem annene girince nete giremiyorsunnn ben özlüyorum seni
aysun ve birsumuda çok özledim
bu arada ilda da yok iki gündürrr kesin uyuyordurrrr
uykucu ildaabu hatunum uyumakla geçirecek hamileliği heralde kulakları çılasın tatlı cadımın

inşşş gelir cnmm bluemmm bebişinn tez zamandaa bnm bluemaaa
inşallah canım inşallah hepimizeeeee

Canımm ben bu ay 2 kere ovülasyon testinde kırmızı çift çizgi gördüm neyse günüm geçti test yaptım testte 3.8çıktı başkada bişey çıkmadı beklemedeyim işte
hadi hayırlısı canım....

Canlarımmmm benim çıkmam gerek eşim evde okey oynayacak netten sizi seviyorum kusuruma bakmayın.Allaha emanet olunnn
sende allaha emanet ol kuzum kendine dikkat et....
canlarım bende çıkıyorum eşim yoldaymış toparlanayım hepinizi öpüyorum allaha emanet olun......

selammm kızlllar benn geldim nasılsınız...bu ay gene hastalığım 4 gün önce erken oldummm ve bu durumda ben sinirime giidiyoo

bunların hepsi aynı demekki canım ya eskiden benimkinde yoktu böyle birşey
ovucan yaptığımdan beri yumurtlama zamanı kesin küçük bir tartışma çıkıyo,
ama bizde yine gönül alma işini kendisi yapıyo

hayırlı olsun canım inşallah gerek kalmaz aşılama
yaparsan da tutması için çok dua edicez senin için seni seviyorum canım benim

ovucan da yapmıom ki :44:yok anam bizimki doguştan gergin arada tutuo işte şimdi ii gtti gerngliği ben de çok yuz vermıom valla ...kızıverıom ben ...oyle olnca çok uzatamıo alttan alınca daha çok uzuo çok denedm

anladm cnm peki hayıt hapı kullanıomsn ? hem adet agrılarını azatlıo hem de adetin tam zamannda gelıo...

anladımmm cnm kulannmıyorumm ama bu gidişte kullanıcam bide dktora gitmek istiyorum çok şiddetli ağrım oluyo ya serumm yicem ya iğne ada ilaç bazen hap bile etkili olmuyo..bu gun sevgili eşim çok uğraştıı yaaa onun sayesinde ii oldum hem karnım ağrıyo hem sıcak su yaptı bi yandan karnımı ovalıyo derken baya yordummm

ayy cnm ya bnm evlnmden once aynı senn gibi oluodu sonra geçti ama bnm sen dene baklm bi hayıtı dr belki verr ble drlar tavsye edeıomş çünkü...

ayy cnm ya bnm evlnmden once aynı senn gibi oluodu sonra geçti ama bnm sen dene baklm bi hayıtı dr belki verr ble drlar tavsye edeıomş çünkü...
evet cnm bn bi deneyi bakalım inş...işe yarar bu gun eşim saolsun bni iyileştirmek için yaptığı harketleremi gülüyümmm ağlıyım mı bilemedi allah razı olsn bn kere eşimden çokkk seviyormm eşimiyaaa

ne guzel cnm hep boyle dvm edinn inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…