hoşgeldn oncelkle tebrkler sağlıcakla kucagına al cnm çok sevndm ilk aşılaman tutmşşşcnm prbolem neydi ne kadar zamandır ıstıodnz?
olur canım4 yıldır ıstıyoruz yumurtalıklarım calısmıyordu adet duzensızlıgınden asılamm 10 dakıka bıle surmedı15 dakıkada yattımm sonra eve gııttım haff arın oluyor ama korkulcak bısey deyıl benım umudum yoktuu yuce rabbım guldu yuzumuze gonal f ıyne kullandım
amann ozlesnnbugun yiyip durduk birbirmizii pek bi gergn bugun beyefendi şimdi asayiş berkemal de yaaa bugun de hep okdm geçmişi nasl becerıosam gözmden kaçıo işte ...ohh ne guzel yapmşsnzz cnmmm ben de çanakkalede okdm baharın dusunuom yapcm bi çanakkale Allah izin verrse ...
bende geldimmm megan:) tanıtayım kendimi 24 yaşında istanbul.evli mutlu çocuksuz.
Hoşgeldin canım.Bende 26 yaşında 7 yıllık evli mutlu ve çocuksuz malesef
Beklenen adet günününde yazarsan meg im geldiğinde seni listeye ekler
Canım bak ilk sayfada listemiz var ne çok gibemiz varİnşallah bizde birgün gireceğiz o listeye.Sen neden dr. tüp bebek demesine rağmen tüp bebek yaptırmıyorsun?Şuan dr. a gidiyormusun?
Canım bak ilk sayfada listemiz var ne çok gibemiz varİnşallah bizde birgün gireceğiz o listeye.Sen neden dr. tüp bebek demesine rağmen tüp bebek yaptırmıyorsun?Şuan dr. a gidiyormusun?
4 şubat tatlım.ama hiçç umuudum yokkk.megancm sen nerdensn
şu an tek bir doktora gidiyorum %20 ihtimal veriyr normal yolla olmasına o da mucize dedi.biraz maddiyat durumuda var tüp bebek yapmam için sorun oluyor.%80 olmaz dedi.tüplerimde şekil bozukluğu var bende.hani tüplerim tıkalı değil ama yumurtalıklarımdan çok uzaktaymış ondan dolayı olmuyor.ama bir düşüğüm oldu tek umudum o oldu belki bir mucize olurda tekrar kalırım die umut ediyorum ama olmuyor.biraz daha beklim istiyorm.en azından borçlarımı kapatır 3 yılımı tamamlamış olurum.3 yıldan önce yapmak istemiyorum
Maddiyat sorunu bizdede var malesef.Ben devlet hastanesine gidiyorum.Sen istanbulun neresindesin bilmiyorum ama yakınında infertilite bölümü olan bir devlet hastanesi varsa oraya gidebilirsin.Yumurta takibi ve muayene tüm tahliller ücretsiz oluyor.Ben altı ay yumurta takibi yaptırdım bir sonuç alamadık.Önümüzdeki ay dr. aşılamaya geçelim dei kısmetse aşılama olacak ve aşılama işlemi için hastaneye hiçbir ücret ödenmeyecek sadece ilaçlar için 200 tl civarı bir ücret ödenecek.Sen de devletin sunduğu bu imkanlardan yararlanabilirsinTüp bebek içinde özellerde 5000 tl olan ücret devlette rapor çıkartınca üçte birine geliyor hemen hemen.Ama herkesin durumuna göre yönlendiriyorlar yumurta takibi ve aşılama olmadan tüp bebeğe geçirmiyorlar eğer çok büyük bir sorun yoksa.
Niyetimde farklı doktora göstermekte var filmlerimi tahlillerimi tek doktorda takılıp kalmamak gerekiyor aslında.bende devlet hastanesine gidiyorum doktor dedi işte hiç uğraşmayalım direk tüp bebek yap sen dedi.başından savmak için mi yaptı ilmiyorum.bütün hevesim umudum kırıldı zaten.sen hangi hastaneye gidiyorsun bana özelden yazarmısın.200 tl çok bi rakam değil aslında.aşılama yumurtlama takibi gibi şeylerle olma ihtimali varsa denemek isterdim.ama bnm doktorum öle dedi işte
Dr un direk tüp bebek demesi banada ilginç geldi.Sen daha önce bir kez doğal yoldan hamile kalmışsın.Bence yumurta takibi yada aşılama ile tekrar hamile kalma şansın olabilir.Sen birde sonuçlarını başka dr. a göster.İstanbulun neresindensin bilmiyorum ben Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesi ne gidiyorum memnunum tavsiye ederim yakınsan.Hastane Bakırköy deydi Altınşehir e taşındı internette sitesi var adını yazıp ayrıntılı adresini öğrenebilirsin.
Aslında hastanenin yeri biraz karışık.Sen tam olarak neredesin ben sana yakın mı uzakmı söyliyim.Hastanenin infertilite polikliniğine gidiyorsun ve o bölümün 3 dr. u var bir hafta biri bir hafta diğeri oluyor yani sabit bir dr. un olamıyor malesef.Ama üç dr. da iyine çok yakın ne çok uzak k.çekmecedeymiş gidebilirim aslında.madem memnunsun bende bi şansımı deniyeyim.çok tşk ederim vala sana.doktorun ismi ne peki bnde o kişiye gideym
Aslında hastanenin yeri biraz karışık.Sen tam olarak neredesin ben sana yakın mı uzakmı söyliyim.Hastanenin infertilite polikliniğine gidiyorsun ve o bölümün 3 dr. u var bir hafta biri bir hafta diğeri oluyor yani sabit bir dr. un olamıyor malesef.Ama üç dr. da iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?