Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlllar ben de kaçıyorumm iyi gceler size bnm miğdem bulanmaya başladı gen gidiyim bieyler atıştırıyım hepiniz allaha emanet olunnn

mmıkı yumurtamda sonra tekıdemmm Allah gönderdi seni bana umut olsun diyeBnede şubat ayında kısmet olursa ilk aşılamamı yaptıracağım inaşşalah benimde ilk seferde tutar.Allah bebişin hayırlısıyla samm dı ıyne yaptım catlatma ıynesı ertesı gun asılamamm oldu ğlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Senbi bulmuşken bırakmamKaç yıldır bebiş istiyordunuz bir sorun varmıydı?Aşılama öncesi ne kullandın iğnemi hap mı?Aşılama sonrası kaç dk. yattın ve aklına gelen birşey varmı o ay ne yapmıştın ek olarak

İnşallah ağzından bal damlıyorİkimiz birlikte koşalım olmamı[/QUOTE]

olur canım4 yıldır ıstıyoruz yumurtalıklarım calısmıyordu adet duzensızlıgınden asılamm 10 dakıka bıle surmedı15 dakıkada yattımm sonra eve gııttım haff arın oluyor ama korkulcak bısey deyıl benım umudum yoktuu yuce rabbım guldu yuzumuze gonal f ıyne kullandım

Cevabın için teşekkür ederim.İnşallah benimde ilk aşılamada tutar.Bende devlette yaptıracağım için 15 dk uzanmana izin veriyorlarmış bu süre bana az gelmişti ama demekki tutacağı varsa 15 .dk dada tutuyormuş.Gerçekten umut oldun bana

cnm hoşgeldin hayırlısı olur inş.bitkisel şeyler deniyormusun?[/QUOTE]

yok canım bitkisel hiçbişey denemedim ama ilacı 3 ay kullandım yenice de hamile olduğumun haberini aldım. Allah isteyen herkese nasip etsin :)

Yap canim
İnsan ne kadar değiştiğini fark ediyor
Eski dostlukların sıcaklığını yeniden yaşıyor
Eski mekanlar yeniden aynı titreşimi veriyor
Cok guZel bir tat bırakıyor ınsanda

Buarada bazen tatsizlik iyidir
Barışması cok guZel oluyor

Canım bak ilk sayfada listemiz var ne çok gibemiz varİnşallah bizde birgün gireceğiz o listeye.Sen neden dr. tüp bebek demesine rağmen tüp bebek yaptırmıyorsun?Şuan dr. a gidiyormusun?

Canım bak ilk sayfada listemiz var ne çok gibemiz varİnşallah bizde birgün gireceğiz o listeye.Sen neden dr. tüp bebek demesine rağmen tüp bebek yaptırmıyorsun?Şuan dr. a gidiyormusun?

şu an tek bir doktora gidiyorum %20 ihtimal veriyr normal yolla olmasına o da mucize dedi.biraz maddiyat durumuda var tüp bebek yapmam için sorun oluyor.%80 olmaz dedi.tüplerimde şekil bozukluğu var bende.hani tüplerim tıkalı değil ama yumurtalıklarımdan çok uzaktaymış ondan dolayı olmuyor.ama bir düşüğüm oldu tek umudum o oldu belki bir mucize olurda tekrar kalırım die umut ediyorum ama olmuyor.biraz daha beklim istiyorm.en azından borçlarımı kapatır 3 yılımı tamamlamış olurum.3 yıldan önce yapmak istemiyorum

şu an tek bir doktora gidiyorum %20 ihtimal veriyr normal yolla olmasına o da mucize dedi.biraz maddiyat durumuda var tüp bebek yapmam için sorun oluyor.%80 olmaz dedi.tüplerimde şekil bozukluğu var bende.hani tüplerim tıkalı değil ama yumurtalıklarımdan çok uzaktaymış ondan dolayı olmuyor.ama bir düşüğüm oldu tek umudum o oldu belki bir mucize olurda tekrar kalırım die umut ediyorum ama olmuyor.biraz daha beklim istiyorm.en azından borçlarımı kapatır 3 yılımı tamamlamış olurum.3 yıldan önce yapmak istemiyorum

4 şubat tatlım.ama hiçç umuudum yokkk.megancm sen nerdensn

Bende istanbuldan.Aslında insan her ay umudu yok gibi oluyor ama adet olunca çok üzülüyoruz hüsran oluyor.Demekki kendimize bile itiraf etmekten korktuğumuz umudumuz var.İnşallah zamanı var Allah hayırlısı ne zamansa o zaman nasip edecek.Sen kaç yıllık evlisin ve nekadar zamandır bebek istiyorsunuz?Neden illaki tüp bebek dedi dr. sorun nedir?

Maddiyat sorunu bizdede var malesef.Ben devlet hastanesine gidiyorum.Sen istanbulun neresindesin bilmiyorum ama yakınında infertilite bölümü olan bir devlet hastanesi varsa oraya gidebilirsin.Yumurta takibi ve muayene tüm tahliller ücretsiz oluyor.Ben altı ay yumurta takibi yaptırdım bir sonuç alamadık.Önümüzdeki ay dr. aşılamaya geçelim dei kısmetse aşılama olacak ve aşılama işlemi için hastaneye hiçbir ücret ödenmeyecek sadece ilaçlar için 200 tl civarı bir ücret ödenecek.Sen de devletin sunduğu bu imkanlardan yararlanabilirsinTüp bebek içinde özellerde 5000 tl olan ücret devlette rapor çıkartınca üçte birine geliyor hemen hemen.Ama herkesin durumuna göre yönlendiriyorlar yumurta takibi ve aşılama olmadan tüp bebeğe geçirmiyorlar eğer çok büyük bir sorun yoksa.

Niyetimde farklı doktora göstermekte var filmlerimi tahlillerimi tek doktorda takılıp kalmamak gerekiyor aslında.bende devlet hastanesine gidiyorum doktor dedi işte hiç uğraşmayalım direk tüp bebek yap sen dedi.başından savmak için mi yaptı ilmiyorum.bütün hevesim umudum kırıldı zaten.sen hangi hastaneye gidiyorsun bana özelden yazarmısın.200 tl çok bi rakam değil aslında.aşılama yumurtlama takibi gibi şeylerle olma ihtimali varsa denemek isterdim.ama bnm doktorum öle dedi işte

Dr un direk tüp bebek demesi banada ilginç geldi.Sen daha önce bir kez doğal yoldan hamile kalmışsın.Bence yumurta takibi yada aşılama ile tekrar hamile kalma şansın olabilir.Sen birde sonuçlarını başka dr. a göster.İstanbulun neresindensin bilmiyorum ben Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesi ne gidiyorum memnunum tavsiye ederim yakınsan.Hastane Bakırköy deydi Altınşehir e taşındı internette sitesi var adını yazıp ayrıntılı adresini öğrenebilirsin.

Son düzenleme:

ne çok yakın ne çok uzak k.çekmecedeymiş gidebilirim aslında.madem memnunsun bende bi şansımı deniyeyim.çok tşk ederim vala sana.doktorun ismi ne peki bnde o kişiye gideym

ne çok yakın ne çok uzak k.çekmecedeymiş gidebilirim aslında.madem memnunsun bende bi şansımı deniyeyim.çok tşk ederim vala sana.doktorun ismi ne peki bnde o kişiye gideym
Aslında hastanenin yeri biraz karışık.Sen tam olarak neredesin ben sana yakın mı uzakmı söyliyim.Hastanenin infertilite polikliniğine gidiyorsun ve o bölümün 3 dr. u var bir hafta biri bir hafta diğeri oluyor yani sabit bir dr. un olamıyor malesef.Ama üç dr. da iyi

tşk ederm arkadaşım .özelden msj attm sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…