gül bebeğim inşallah hayırlı sonuçlar olur canım ben umutlandım senin için hayırlısı ne ise o olsun inşallah.......memleketimdemisin huzurcumm neresindesinn kar kış çokmuş ordaa....YOK BİŞEY GELMEDİ KIRMIZILARama ben umutlu değilim dün baktım araştırdım sonuç 3 çıkıpta adet olan çok kişi var
bak şimdi deştin yaramı ben zaten sizinle sohbet etmeden zor dayanıyom...tmm tatlım gir ama sık ya bluemm ozluom seniii
bak şimdi deştin yaramı ben zaten sizinle sohbet etmeden zor dayanıyom...
evde net yok artık kuzum bulduğum her fırsatta nete girmeye çalışıyorum inan...ooooooooooyyyyyyy yerim ben seni ver bi nanak bakim bana
huzurcumm sendemi araştırdın canım benim çok tşk ederimm burdaki arkadaşlıklar dostluklar çok başka.İnşallah hayırlısı olur bu 2 aydır bir hareketlilik varda sonu güzel olur inşallah....Ben de burda okudum kuzu
İkinci memleketim
Cok soğuk burası ama cok da guZel
Pamuk gibi her yer
Dün okudum canim degerini
Hatta araştırdım
Bu degerin yükseldiği de oluyor
Tabi düştüğü de
Ama ben dua ediyorum ki yükselsin
Her ne olursa olsun
Son iki aydır bir hareketlilik var sende
nasl oldun huzurum ? sordum ama görmedn ...ohh memlektne gttn ne guzelll ben de yarın gtcm annmlere iki gun daha kalcm gelcm bakalm...
geçmiş olsun gülüm bnm neyin var? gülüm o zamn şöyle dua edelm varsa tez zamanda öğrenlm inşşşyoksa da bi an once gelsn kırmızılar daha fazla mrklandrmasn seni cnm inşşşş ...du bakalm bi kaç dun daha gelmzse yne gdersn kna
huzurcumm sendemi araştırdın canım benim çok tşk ederimm burdaki arkadaşlıklar dostluklar çok başka.İnşallah hayırlısı olur bu 2 aydır bir hareketlilik varda sonu güzel olur inşallah....Ben de burda okudum kuzu
İkinci memleketim
Cok soğuk burası ama cok da guZel
Pamuk gibi her yer
Dün okudum canim degerini
Hatta araştırdım
Bu degerin yükseldiği de oluyor
Tabi düştüğü de
Ama ben dua ediyorum ki yükselsin
Her ne olursa olsun
Son iki aydır bir hareketlilik var sende
nasl oldun huzurum ? sordum ama görmedn ...ohh memlektne gttn ne guzelll ben de yarın gtcm annmlere iki gun daha kalcm gelcm bakalm...
geçmiş olsun gülüm bnm neyin var? gülüm o zamn şöyle dua edelm varsa tez zamanda öğrenlm inşşşyoksa da bi an once gelsn kırmızılar daha fazla mrklandrmasn seni cnm inşşşş ...du bakalm bi kaç dun daha gelmzse yne gdersn kna
huzurcumm sendemi araştırdın canım benim çok tşk ederimm burdaki arkadaşlıklar dostluklar çok başka.İnşallah hayırlısı olur bu 2 aydır bir hareketlilik varda sonu güzel olur inşallah....
KIRGINLIK VAR GRİP TEKRARLIYOR SÜREKLİ.iNŞALLAH ÇOK BEKLETMEDEN GELİR GELMEZSEDE DAHA İYİ OLUR TABİ
estağfurullah kuzuuuuuuuuuuuuuuum..tmm tatlım evde blmıodm netin olmadgı k.bakma verıommmm benn nanagımııı
İNŞALLAH CANIMMM SEN NERELERDESİN KIZCAMM BEN SANAgül bebeğim inşallah hayırlı sonuçlar olur canım ben umutlandım senin için hayırlısı ne ise o olsun inşallah.......
Duygumm inşallah canımmm ben inan üzülmüyorummm hem bu ay ünlü bir doktora gidicem olmazsa onun umudu var içimde o bulacak sorunu inşallah....çok geçmiş olsn cnmmmmm inşşşş bebiş vardır cnm bnmm huzurun dedgi gibi iki aydır çok ii gdıo cnm yumrtlamangelse ble hiç üzülmek yok cunku az zaman kaldııı ama inş o deger yukselck cnmmmm
tatlım benimkiler geldi ama üzgün değilim bennnCanımmm iyiyim bende gelen giden yok hala duygum hayırlısı bekliyorum bakalımmm bende rahatsızım yine eşimde evde pek giremiyorum topiğimize....Hülyanın kırmızılar gelmiş üzüldümmm yeni umutlarla yola devamm artık....Sen nasılsın kuzummmm
miyaba datlularımmmmmmmm
ben gelmişem beaaaaaaaa
nasılsınız bakiimmmmm
Kuzu ben de sana yazdım ama
Topikimiz kalabalık kaçıyor arada
Canim iyileştim şükür
Arkadaslari görmeye geldik
Pzt izin aldım
Keyif yapıyoruz
Eskiyi anıyoruz
Arada bir iki okuyom sizi ama
Yazamiyorum
Duygum koca yine seni cok oslicek ama
İNŞALLAH CANIMMM SEN NERELERDESİN KIZCAMM BEN SANAGerçi bende bu ara fazla yazamıyorum o kadar çok işim varki içinden çıkamıyorum
Duygumm inşallah canımmm ben inan üzülmüyorummm hem bu ay ünlü bir doktora gidicem olmazsa onun umudu var içimde o bulacak sorunu inşallah....
amann ozlesnnbugun yiyip durduk birbirmizii pek bi gergn bugun beyefendi şimdi asayiş berkemal de yaaa bugun de hep okdm geçmişi nasl becerıosam gözmden kaçıo işte ...ohh ne guzel yapmşsnzz cnmmm ben de çanakkalede okdm baharın dusunuom yapcm bi çanakkale Allah izin verrse ...
estağfurullah kuzuuuuuuuuuuuuuuum..
bak hemmen verdin nanağını pek datlu hatunsun sen canım benim...
evde net vardı ama anlaşma bitti.........
reglimde bitti bu ay bakalım nasıl geçecek ve en önemlisi müjdem gelecekmi bana
canım valla bende özlüyom sizi yaaa ama mukadderat işte benim koçiş öle rüşvetle falan kandırılmıyo ama inşallah ben en kısa zamnda net olayını halletmeye çalışıyorum...İNŞALLAH CANIMMM SEN NERELERDESİN KIZCAMM BEN SANAGerçi bende bu ara fazla yazamıyorum o kadar çok işim varki içinden çıkamıyorum
.
özlendiğimi ve sevildiğimi bilmek güzeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllslmmm canım hoşgeldinnnnn
ama gidecekmişsinnnn
koçişini kandır da eve net aldır özlüyoruz seniiiii
canım valla bende özlüyom sizi yaaa ama mukadderat işte benim koçiş öle rüşvetle falan kandırılmıyo ama inşallah ben en kısa zamnda net olayını halletmeye çalışıyorum...
anlat hele nedir bu değer olayı test falan mı yaptın sen...
nete fazla giremiyorum girincede geçmişi okuyamıyorum maalesef...
özlendiğimi ve sevildiğimi bilmek güzeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllhadi sende ver bi nanak o zaman
duygum koçişe kızıpta yumurtma zamanını kaçırma
hem annene girince nete giremiyorsunnn ben özlüyorum seni
aysun ve birsumuda çok özledim
bu arada ilda da yok iki gündürrr kesin uyuyordurrrr
Hülyacımm canım benim üzüldüm inan amaa ne yapalım kısmet değilmişş kuzummm birdahaki ayaa inşallahtatlım benimkiler geldi ama üzgün değilim bennn
neyseki bekletmeden geldi
inşallah senin gelmez yaaaa
dua ediyorum senin için değerin katlanır inşallahhhh
slmmm canım hoşgeldinnnnn
ama gidecekmişsinnnn
koçişini kandır da eve net aldır özlüyoruz seniiiii
Duygum dr aşılama dedide ben hala bekliyorumm doğal yolla olsun diye işteinşşş gülümmm ama sorun duzeldi bence ...biraz daha sabır gülüm git yne sen dra da aşılama falan derse hiç takma bence ...
eşim de ege üniden bi prof adı bulmş bi de oraya gdelbrz bakalm gerçi degerler duzeldi de harekette sorun var yne de ...bakalm orası neler dicek ...
canım valla bende özlüyom sizi yaaa ama mukadderat işte benim koçiş öle rüşvetle falan kandırılmıyo ama inşallah ben en kısa zamnda net olayını halletmeye çalışıyorum...
anlat hele nedir bu değer olayı test falan mı yaptın sen...
nete fazla giremiyorum girincede geçmişi okuyamıyorum maalesef...
özlendiğimi ve sevildiğimi bilmek güzeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllhadi sende ver bi nanak o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?