Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

memleketimdemisin huzurcumm neresindesinn kar kış çokmuş ordaa....YOK BİŞEY GELMEDİ KIRMIZILAR ama ben umutlu değilim dün baktım araştırdım sonuç 3 çıkıpta adet olan çok kişi var
gül bebeğim inşallah hayırlı sonuçlar olur canım ben umutlandım senin için hayırlısı ne ise o olsun inşallah.......

tmm tatlım gir ama sık ya bluemm ozluom seniii
bak şimdi deştin yaramı ben zaten sizinle sohbet etmeden zor dayanıyom...
evde net yok artık kuzum bulduğum her fırsatta nete girmeye çalışıyorum inan...ooooooooooyyyyyyy yerim ben seni ver bi nanak bakim bana

bak şimdi deştin yaramı ben zaten sizinle sohbet etmeden zor dayanıyom...
evde net yok artık kuzum bulduğum her fırsatta nete girmeye çalışıyorum inan...ooooooooooyyyyyyy yerim ben seni ver bi nanak bakim bana

tmm tatlım evde blmıodm netin olmadgı k.bakma verıommmm benn nanagımııı

huzurcumm sendemi araştırdın canım benim çok tşk ederimm burdaki arkadaşlıklar dostluklar çok başka.İnşallah hayırlısı olur bu 2 aydır bir hareketlilik varda sonu güzel olur inşallah....

KIRGINLIK VAR GRİP TEKRARLIYOR SÜREKLİ.iNŞALLAH ÇOK BEKLETMEDEN GELİR GELMEZSEDE DAHA İYİ OLUR TABİ

huzurcumm sendemi araştırdın canım benim çok tşk ederimm burdaki arkadaşlıklar dostluklar çok başka.İnşallah hayırlısı olur bu 2 aydır bir hareketlilik varda sonu güzel olur inşallah....

KIRGINLIK VAR GRİP TEKRARLIYOR SÜREKLİ.iNŞALLAH ÇOK BEKLETMEDEN GELİR GELMEZSEDE DAHA İYİ OLUR TABİ

Kuzu ben de sana yazdım ama
Topikimiz kalabalık kaçıyor arada
Canim iyileştim şükür
Arkadaslari görmeye geldik
Pzt izin aldım
Keyif yapıyoruz
Eskiyi anıyoruz
Arada bir iki okuyom sizi ama
Yazamiyorum
Duygum koca yine seni cok oslicek ama

çok geçmiş olsn cnmmmmm inşşşş bebiş vardır cnm bnmm huzurun dedgi gibi iki aydır çok ii gdıo cnm yumrtlaman gelse ble hiç üzülmek yok cunku az zaman kaldııı ama inş o deger yukselck cnmmmm

Kuzu ben de sana yazdım ama
Topikimiz kalabalık kaçıyor arada
Canim iyileştim şükür
Arkadaslari görmeye geldik
Pzt izin aldım
Keyif yapıyoruz
Eskiyi anıyoruz
Arada bir iki okuyom sizi ama
Yazamiyorum
Duygum koca yine seni cok oslicek ama

tmm tatlım evde blmıodm netin olmadgı k.bakma verıommmm benn nanagımııı
estağfurullah kuzuuuuuuuuuuuuuuum..
bak hemmen verdin nanağını pek datlu hatunsun sen canım benim...
evde net vardı ama anlaşma bitti.........
reglimde bitti bu ay bakalım nasıl geçecek ve en önemlisi müjdem gelecekmi bana

gül bebeğim inşallah hayırlı sonuçlar olur canım ben umutlandım senin için hayırlısı ne ise o olsun inşallah.......
İNŞALLAH CANIMMM SEN NERELERDESİN KIZCAMM BEN SANA Gerçi bende bu ara fazla yazamıyorum o kadar çok işim varki içinden çıkamıyorum
çok geçmiş olsn cnmmmmm inşşşş bebiş vardır cnm bnmm huzurun dedgi gibi iki aydır çok ii gdıo cnm yumrtlaman gelse ble hiç üzülmek yok cunku az zaman kaldııı ama inş o deger yukselck cnmmmm
Duygumm inşallah canımmm ben inan üzülmüyorummm hem bu ay ünlü bir doktora gidicem olmazsa onun umudu var içimde o bulacak sorunu inşallah....

tatlım benimkiler geldi ama üzgün değilim bennn
neyseki bekletmeden geldi
inşallah senin gelmez yaaaa
dua ediyorum senin için değerin katlanır inşallahhhh
miyaba datlularımmmmmmmm
ben gelmişem beaaaaaaaa
nasılsınız bakiimmmmm

slmmm canım hoşgeldinnnnn
ama gidecekmişsinnnn
koçişini kandır da eve net aldır özlüyoruz seniiiii

amann ozlesnn bugun yiyip durduk birbirmizii pek bi gergn bugun beyefendi şimdi asayiş berkemal de yaaa bugun de hep okdm geçmişi nasl becerıosam gözmden kaçıo işte ...ohh ne guzel yapmşsnzz cnmmm ben de çanakkalede okdm baharın dusunuom yapcm bi çanakkale Allah izin verrse ...

inşşş gülümmm ama sorun duzeldi bence ...biraz daha sabır gülüm git yne sen dra da aşılama falan derse hiç takma bence ...
eşim de ege üniden bi prof adı bulmş bi de oraya gdelbrz bakalm gerçi degerler duzeldi de harekette sorun var yne de ...bakalm orası neler dicek ...

duygum koçişe kızıpta yumurtma zamanını kaçırma
hem annene girince nete giremiyorsunnn ben özlüyorum seni
aysun ve birsumuda çok özledim
bu arada ilda da yok iki gündürrr kesin uyuyordurrrr

inşşş gelir cnmm bluemmm bebişinn tez zamandaa bnm bluemaaa

İNŞALLAH CANIMMM SEN NERELERDESİN KIZCAMM BEN SANA Gerçi bende bu ara fazla yazamıyorum o kadar çok işim varki içinden çıkamıyorum

.
canım valla bende özlüyom sizi yaaa ama mukadderat işte benim koçiş öle rüşvetle falan kandırılmıyo ama inşallah ben en kısa zamnda net olayını halletmeye çalışıyorum...
anlat hele nedir bu değer olayı test falan mı yaptın sen...
nete fazla giremiyorum girincede geçmişi okuyamıyorum maalesef...

slmmm canım hoşgeldinnnnn
ama gidecekmişsinnnn
koçişini kandır da eve net aldır özlüyoruz seniiiii
özlendiğimi ve sevildiğimi bilmek güzeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllhadi sende ver bi nanak o zaman

duygum koçişe kızıpta yumurtma zamanını kaçırma
hem annene girince nete giremiyorsunnn ben özlüyorum seni
aysun ve birsumuda çok özledim
bu arada ilda da yok iki gündürrr kesin uyuyordurrrr

hep yumrtlama zamanı boyle oluo bu adamm valla bugn ben de bagrdm azcık ama çok surmuo bizm barşıverıoz hemenn ...bnm yumrtlama btti galba hulyam dun çok akntı vardı kasgm da çok agrıdı dunu degerlendrdk ama bugunu de degerlendrcz ee yeter işte çok kalmıcam yne salı gibi gelcm cnm ...

Hülyacımm canım benim üzüldüm inan amaa ne yapalım kısmet değilmişş kuzummm birdahaki ayaa inşallah
Duygum dr aşılama dedide ben hala bekliyorumm doğal yolla olsun diye işteAma bu sefer sil baştan tedaviye başlayacağım o doktorda infertilite uzmanı bakalımm belkii sebep olurr olmasına

Canımm ben bu ay 2 kere ovülasyon testinde kırmızı çift çizgi gördüm neyse günüm geçti test yaptım testte 3.8çıktı başkada bişey çıkmadı beklemedeyim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…