sağ taraf yumurtalıklarıma acayip bi sancı giriyo bugünde olmazsam yarın giderim hastaneye inşallah kesin sonuctada hamileyim haberini veririm değilsede saglık olsun
haklısın canımhiç moralini bozma canım benimde aynısı oldu
geçen hafta 62 6 olmuştum bu hafta hep 62.8 çıktı hatta o kadar sinirim bozuldu ki sinirden fazla bile yemiştim dün sabah tartlınınca 62.5 çıktım oh be dedimmm
ödem galiba onlar suyu çoğaltmıştım bu hafta biraz ondan gitti galibaaa
seninde öyle şuanda canım bu sabah tartılamadım adet olduğum için biraz daha fazla gitmiş olabilir diyorum inşallahhhh
canım bu kadar sıkma kendini yaaaa
bebek iyi olsun sağlıklı olsun da 1-2 kilo fazla ol ne olucak ki
ben hamile kalayım hiç takmıcam vallahi
şimdi ki dr herşeye çok karışıyo
sanki eskiden bizim annelerimiz dr mı gidiyorlarmışşş
ay canım ne güzel konuşmuşsunSelam kızlar nasılsınız? Gebelikte alınan kilolar mı takıldı kafanıza kıyamam ben size.
Boşverin yahu kiloları, hele sen ütopya kıyamam incecikmişsin zaten, bırak doktorun dediklerini sen
Al kilolarını rahat rahat. Benim kuzende 25 kilo almıştı gebe iken şimdi yine incecik.
Bebiş sağlıcakla doğsunda akabinde onun sebebi ile aldığın tüm kiloları bir bir verdiriyor.
Doğumdan sonra da doktorun çok hızlı kilo veriyorsun diye kan iğneleri verecek.
Dediydi dersin.
sen kaç kilosun canım?hamile dediğin kilo alır yaa benim bi karnım çıktı sen çook kilolu degilsin normalde de dimi o kilolardgumdan sonra hemen gidr bence sende bozma moralini
kullan canımkızlar selam hala hastayım eşime dedim parol aldı.
kullanabilirim dimi ?
doktorum gerçekten çok iyi sağolsunAllahım ya nerden buluyorsunuz böyle takipçi özenli doktorları ya?Valla gözlerim yaşardı
sağ taraf yumurtalıklarıma acayip bi sancı giriyo bugünde olmazsam yarın giderim hastaneye inşallah kesin sonuctada hamileyim haberini veririm değilsede saglık olsun
maşallah kızına canım
valla ilk 1 kilo aldığımda ödemdir dedim ama gitmedi geri
bu da gitmeyecek muhtemelen
ödem falan değil anlıcan
bariz kilo alıyorum hızlı bi şekilde
haklısın canım bunalıma sokuyor valla
ama ben de çok almak istemiyorum açıkçası
15le falan bitirsem ne güzel olur ama hayal gibi artık
ayyy ne guzel allah kucagına almayı nasıp etsın
benım tam bellı degılde öyle gıbı 21 subatta bellı olcak ınsallah az kaldı
evt hulyamm yaaa oluo oyle listenn en sonnda olmak koyuyo işte:26: hep iknicydm olsun dedgn gibi gtck o odemler dee
kızlar selam hala hastayım eşime dedim parol aldı.
kullanabilirim dimi ?
canım bence bi acile git derim ben hemen yaparlar kan tahlili zatennn
olmayınca çıkmıyor çünkü testte bak ovucanda kızarmışşş
canımcım parol içilebiliyor bitanem. Gebelikte de birkaç arkadaşım kullanmıştı. Bence içebilirsin bitanem.
iyiyim canım benim babamlarla görüşüyorum msnden neden ağrıyoki kasıklarım kuzucum
ablam daha yeni dogum yaptı yanında tek ben varım yoksa gitmezmiyim cesaretimi toplamam lazım ovulasyon testinde T çok koyuydu gebelik testindede ikinci çizgi çooookk silik sadece adet belirtilerim var göğüslerim şişti ve karnıma kasıgıma aniden giren sancı hani idrara sık cıkma uyuma istegi falan olmuyo o yüzden inanamıyorum
kızlar selam hala hastayım eşime dedim parol aldı.
kullanabilirim dimi ?
selam kızlarrrrrkocişim bugün gündüz çalışıyo ilginçtir. bende size bi bakıym dedimmm
aslm cnm hosgeldin
neden kimse selamımı almadııı
ablam daha yeni dogum yaptı yanında tek ben varım yoksa gitmezmiyim cesaretimi toplamam lazım ovulasyon testinde T çok koyuydu gebelik testindede ikinci çizgi çooookk silik sadece adet belirtilerim var göğüslerim şişti ve karnıma kasıgıma aniden giren sancı hani idrara sık cıkma uyuma istegi falan olmuyo o yüzden inanamıyorum
evt hulyamm yaaa oluo oyle listenn en sonnda olmak koyuyo işte:26: hep iknicydm olsun dedgn gibi gtck o odemler dee
haklısın canım
inan son zamanlar pek takılmıyordum da 1 haftada 2 kiloyu görünce bunalıma girdim resmen
ay canım ne güzel konuşmuşsun
hayırlısı artık canım ya
yapabilceğim hiçbişey yok zaten çok yemiyorum çünkü ama alıyorum nasıl bişeyse
sen kaç kilosun canım?
boşver hamile dediğin az kilo alırsa tadından yenmez olur
kullan canım
ben hamile halimde günde 3 taneye kadar izin veriyorlar
korkma bişey olmaz
doktorum gerçekten çok iyi sağolsun
çok seviyorum
bebişi kendi bebişi gibi seviyo görseniz
ay nasıl zıpladı parmaklarına bak falan diye
sanki ilk kez görüyo
oy oyy kıyaymam ben sana kuzum kusuruma bakma valla ben babamlarla görüşüyorum arada bakıyorum görmedim a.slm hoşgeldin tatlım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?