Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sağ taraf yumurtalıklarıma acayip bi sancı giriyo bugünde olmazsam yarın giderim hastaneye inşallah kesin sonuctada hamileyim haberini veririm değilsede saglık olsun

canım bence bi acile git derim ben hemen yaparlar kan tahlili zatennn
olmayınca çıkmıyor çünkü testte bak ovucanda kızarmışşş

haklısın canım
inan son zamanlar pek takılmıyordum da 1 haftada 2 kiloyu görünce bunalıma girdim resmen

ay canım ne güzel konuşmuşsun
hayırlısı artık canım ya
yapabilceğim hiçbişey yok zaten çok yemiyorum çünkü ama alıyorum nasıl bişeyse

hamile dediğin kilo alır yaa benim bi karnım çıktı sen çook kilolu degilsin normalde de dimi o kilolardgumdan sonra hemen gidr bence sende bozma moralini
sen kaç kilosun canım?
boşver hamile dediğin az kilo alırsa tadından yenmez olur

kızlar selam hala hastayım eşime dedim parol aldı.
kullanabilirim dimi ?
kullan canım
ben hamile halimde günde 3 taneye kadar izin veriyorlar
korkma bişey olmaz
Allahım ya nerden buluyorsunuz böyle takipçi özenli doktorları ya?Valla gözlerim yaşardı
doktorum gerçekten çok iyi sağolsun
çok seviyorum
bebişi kendi bebişi gibi seviyo görseniz
ay nasıl zıpladı parmaklarına bak falan diye
sanki ilk kez görüyo

anladim cnm stres yapma o kadar da dogumdan sonra kilolarini atarsin
stres yaptikca iyice takinti olcak kendimden biliyorum

ayyy ne guzel allah kucagına almayı nasıp etsın
benım tam bellı degılde öyle gıbı 21 subatta bellı olcak ınsallah az kaldı

Amin canım saglıklı olsnlarda ALLAH bütün hamilelere kucaklarına almayı hamiş olmayanlarada hamile kalıp bu duyguları yaşamayı nasip etsin inş..

evt hulyamm yaaa oluo oyle listenn en sonnda olmak koyuyo işte:26: hep iknicydm olsun dedgn gibi gtck o odemler dee

ama canım hep veremiyorsun ki belli bi yerde duruyo işte böyleee
inatla devam edicez ki vermeye devam edelim sen o listede birinci olacaksın ben inanıyorummmmm sanaaaaa

canım bence bi acile git derim ben hemen yaparlar kan tahlili zatennn
olmayınca çıkmıyor çünkü testte bak ovucanda kızarmışşş

ablam daha yeni dogum yaptı yanında tek ben varım yoksa gitmezmiyim cesaretimi toplamam lazım ovulasyon testinde T çok koyuydu gebelik testindede ikinci çizgi çooookk silik sadece adet belirtilerim var göğüslerim şişti ve karnıma kasıgıma aniden giren sancı hani idrara sık cıkma uyuma istegi falan olmuyo o yüzden inanamıyorum

canım o belirtiler zaten bende çok sonra görülmeye başladı
takılma belirtilere
allahın izniyle hamilesin

canimm uyuma istegi sIK idrara cikma bende yok mesela ilerleyen zamanlarda cikicak o belirtiler bulantim bile yok daha benim takilma belirtilere

evt hulyamm yaaa oluo oyle listenn en sonnda olmak koyuyo işte:26: hep iknicydm olsun dedgn gibi gtck o odemler dee

sen yine takmamaya çalış canım
kafanı ona taktıkça daha çok alıyorsun demekki akışına bırakkkk hem bir kişilik yemiyorsun ki sen bebek istiyor demekki

oy oyy kıyaymam ben sana kuzum kusuruma bakma valla ben babamlarla görüşüyorum arada bakıyorum görmedim a.slm hoşgeldin tatlım nasılsın

şaka yapıyorum ya nazlanıyorum :))
dudağımdaki eşşek kadar uçuk dışında iyiyim canım sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…