en onmlisi o tabii ki ferdam sonra bebiş dogar emzirrsn uyur sen koşu bandnasağolun canım ne güzel moral veriyosunuz
haftada 2 olmasa da haftada en az 1 yiyorum balığı
benim bebiş de inşallah iyi doğar ya sağlıklı
kızlar ateşim yok dün gece düştü ateşim sadece ağrılarım var..
başım ağrıyo.
öksürünce sağ karın boşluğum ağrıyo...
arabayı görümcemlere verdik gidicektik ama araba yok bu karda çıkamam öyle akşama doğru giderim belki de.
işte gitssem doktor ilaç yazar da hamile olp olmadıgım da belli değil ki işte
haklısın canım
inan son zamanlar pek takılmıyordum da 1 haftada 2 kiloyu görünce bunalıma girdim resmen
ay canım ne güzel konuşmuşsun
hayırlısı artık canım ya
yapabilceğim hiçbişey yok zaten çok yemiyorum çünkü ama alıyorum nasıl bişeyse
Canımcım, inan bana takılma. Sen beslenmene çok dikkat et, her türlü vitamini alman yeterli beslenmen çok önemli. arkadaşlarımdan biride kilolarına çok takmıştı. Yinede doktoruna göre gebe iken çok kilo almıştı. Lakin doğumundan bir sene sonra kızcağız yataktan kafasını kaldıramaz oldu. Hep yorgun bitkin canı çıktı zavallının. Sonra bir endokronologa gitti. Doktor direk bebişin kaç kilo doğduğunu ay ay kilosunun ne olduğunu sormuş .Meğer minik paşa kendini büyütebilmek için annesinin tüm vitamin mineral rezervlerini yok etmiş. Kadıncağız da böyle kalmış. İlaçla falan ancak toparladı doktoru arkadaşımı. Onun için gebe iken ne yediğin nasıl beslendiğin çok önemli. Vitaminli yararlı şeyleri bol bol tüket. Gereksiz şeylerden olabildiğince kaçın yeter. Emzirirkende vitaminine falan dikkat etki bebişin seni yok etmesin :).
Oflu'cum canım ya senin bu hastalığın çok uzun sürdü, bir doktora gitsen artık diyorum. Olmayacak sanki böyle. Dersen gebe olabilirim diye, şüpheleniyorum, onlarda ona göre ilaç verir bebeğim. Böyle hasta hasta bebiş varsa onuda zorlar sonra. Bana sorarsan yarın git iyi bir doktora. Ben gittim geçen hafta.
ilaç içmeden iyileşmek zor esracm napalım çekiyoruz işte öyle bakalım ağrı kesici işe yarar belki :26:
olmadı akşam gidicez zaten
neyse bari bebek iyi kilo almış olsun da içim yanmasın
iyi o zaman kuzucum varsa sorun yok külü ilk defa duydum iananki büyüklerimizin vardır öyle ilginç yöntmleri canım benim sabret geçer gerçi bir haftaya ancak geçiyo izi falan kalıyo ama yapcek de birşey ykok şekerim
en onmlisi o tabii ki ferdam sonra bebiş dogar emzirrsn uyur sen koşu bandnaboyle boyle jet hızıyla gder klolarr
ahh oflum bnm kıyamammm fenaaaa sana benn üştmüş bnm oflummparol iç cnm ii gelir inşş dinlen bol bol geççck inşşş en ii şey uyumak cnm
başım ağrıyo.
arabayı görümcemlere verdik gidicektik ama araba yok bu karda çıkamam öyle akşama doğru giderim belki de.
haklısın canım
inan son zamanlar pek takılmıyordum da 1 haftada 2 kiloyu görünce bunalıma girdim resmen
ay canım ne güzel konuşmuşsun
hayırlısı artık canım ya
yapabilceğim hiçbişey yok zaten çok yemiyorum çünkü ama alıyorum nasıl bişeyse
sen kaç kilosun canım?
boşver hamile dediğin az kilo alırsa tadından yenmez olur
kullan canım
ben hamile halimde günde 3 taneye kadar izin veriyorlar
korkma bişey olmaz
doktorum gerçekten çok iyi sağolsun
çok seviyorum
bebişi kendi bebişi gibi seviyo görseniz
ay nasıl zıpladı parmaklarına bak falan diye
sanki ilk kez görüyo
Selam canım,geçmiş olsun evde tahta kaşık varsa hafif ısıtıp uçuğa bas geçer.Tahta yoksa demir de işe yarar.neden kimse selamımı almadııı
olsun mühim degil
iyiyim canim saolasin
sen nasilsin nasil gidiyor gebislik?
başım ağrıyo.
gebe olduğundan şüphelendiğini söylersen ona göre ilaç verir doktor. gelince bak ilaçlarına c grubu olur hepsi. Gebelerede verilenlerden yani.
Utopya sana şunu demek istiyorum. Ben kilolu bir insanım. Kadın doğumcuma bu kiloda hamile kalmamda bir sakınca varmı dedim. Bana direk yok dedi.
Hormonlarım zaman zaman anormalleştiği için doktorlarım doğumdan sonra kilo sorunumun geçeceğini düşünüyorlar.
Kadın doğumcum dediki ne kadar az kilo ile hamile kalırsan senin için o kadar iyi ama şuda bir gerçek ki insan ne kadar zayıf hamile kalırsa gebelikte o kadar çok kilo alır. Kilolu insanlarda gebe iken daha az kilo alıyor ilginç bir şekilde dedi.
Yani sen zaten zayıf hamile kaldığından gebelik boyunca benden daha çok kilo alman normalmiş. İstatistikler böyle diyormuş. Rahat ol sen gebişim, bebişine odaklan gebeliğin tadını çıkar. Takma kilolara.
duygumm saol kuşummm
inşallah iyi gelir kasıklarımda çok fena ağrıyolar..
sıcak su torbasıyla yatıyorum resmen..
eşim sağolsun dün çok iyi baktı bana..
çorba yaptı nane limon ıhlamur terlememe yardımcı oldu..
dk başı ateşimi kontrol etti.
sonra sirkeli su yaptı o düşürdü ateşimi
kızlar birşey sorucam yaaa
benim dün kanım ilk önce siyah geldiiii:18::18:sora normalde döndü
bu sabah kalktığımda kanpıhtısı gelmişti kırmızı
ama içinde yine küçük küçük siyah paröalar vardı sanki o pıhtı değil gibi geldi bana
peçeteye alıp ovuşturdum ama dağılmadııı:18::18:
kk da baktım böyle yazanlara
enfeksiyon-kist olabilir diyo
siz ne diyorsunuz,
kuzucum belkide hamileik falan vardır kafadan ilaç kullanma derim ne olur ne olmaz tatlım batın ne zaman senin canım
ama içinde yine küçük küçük siyah paröalar vardı sanki o pıhtı değil gibi geldi bana
siz ne diyorsunuz,
ne guzel cnm baksın tabi ya bitaneck karısına ...evt sıcak su torbası da ii gelr oflum ii yapıosn tez zamnda iileş inşşşduygumm saol kuşummm
inşallah iyi gelir kasıklarımda çok fena ağrıyolar..
sıcak su torbasıyla yatıyorum resmen..
eşim sağolsun dün çok iyi baktı bana..
çorba yaptı nane limon ıhlamur terlememe yardımcı oldu..
dk başı ateşimi kontrol etti.
sonra sirkeli su yaptı o düşürdü ateşimi
siz ne diyorsunuz,
evet bide benim dudaklarım zaten etli, iyice bülent ersoya benzedim
kociş de eğer kül sürersen bi daha yanına gelmem dedi
geçmiş olsun tatlım yaaa keşke bi dr gitseydinnn
şimdi nasılsın peki
eşinde ohhh çok iyi bakmış sana
allah razı olsun onlardan yaaa
benim ki de normalde pek anlamaz iş yapmaktan ama ben hasta olunca elinden geleni yaparrrr
ayyy alemsinn sen kuzuum yaaa sürme sende canım bırak ilacını sür geçirir o sonra kocişin kaçar senden bak
ne guzel cnm baksın tabi ya bitaneck karısına ...evt sıcak su torbası da ii gelr oflum ii yapıosn tez zamnda iileş inşşş
cnm oyleyse ble kist gtmiştr adetle bence içerisi temzlnmştr şu an ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?