Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sağolun canım ne güzel moral veriyosunuz
haftada 2 olmasa da haftada en az 1 yiyorum balığı
benim bebiş de inşallah iyi doğar ya sağlıklı
en onmlisi o tabii ki ferdam sonra bebiş dogar emzirrsn uyur sen koşu bandnaboyle boyle jet hızıyla gder klolarr

ahh oflum bnm kıyamammm sana benn fenaaaa üştmüş bnm oflumm parol iç cnm ii gelir inşş dinlen bol bol geççck inşşş en ii şey uyumak cnm

Son düzenleme:

evet bide benim dudaklarım zaten etli, iyice bülent ersoya benzedim

kociş de eğer kül sürersen bi daha yanına gelmem dedi

duygumm saol kuşummm
inşallah iyi gelir kasıklarımda çok fena ağrıyolar..
sıcak su torbasıyla yatıyorum resmen..
eşim sağolsun dün çok iyi baktı bana..
çorba yaptı nane limon ıhlamur terlememe yardımcı oldu..
dk başı ateşimi kontrol etti.
sonra sirkeli su yaptı o düşürdü ateşimi

gebe olduğundan şüphelendiğini söylersen ona göre ilaç verir doktor. gelince bak ilaçlarına c grubu olur hepsi. Gebelerede verilenlerden yani.

Utopya sana şunu demek istiyorum. Ben kilolu bir insanım. Kadın doğumcuma bu kiloda hamile kalmamda bir sakınca varmı dedim. Bana direk yok dedi.
Hormonlarım zaman zaman anormalleştiği için doktorlarım doğumdan sonra kilo sorunumun geçeceğini düşünüyorlar.

Kadın doğumcum dediki ne kadar az kilo ile hamile kalırsan senin için o kadar iyi ama şuda bir gerçek ki insan ne kadar zayıf hamile kalırsa gebelikte o kadar çok kilo alır. Kilolu insanlarda gebe iken daha az kilo alıyor ilginç bir şekilde dedi.
Yani sen zaten zayıf hamile kaldığından gebelik boyunca benden daha çok kilo alman normalmiş. İstatistikler böyle diyormuş. Rahat ol sen gebişim, bebişine odaklan gebeliğin tadını çıkar. Takma kilolara.

kızlar birşey sorucam yaaa
benim dün kanım ilk önce siyah geldiiii:18::18:sora normalde döndü
bu sabah kalktığımda kanpıhtısı gelmişti kırmızı
ama içinde yine küçük küçük siyah paröalar vardı sanki o pıhtı değil gibi geldi bana
peçeteye alıp ovuşturdum ama dağılmadııı:18::18:
kk da baktım böyle yazanlara
enfeksiyon-kist olabilir diyo
siz ne diyorsunuz,

Maşallah

neden kimse selamımı almadııı
Selam canım,geçmiş olsun evde tahta kaşık varsa hafif ısıtıp uçuğa bas geçer.Tahta yoksa demir de işe yarar.

olsun mühim degil
iyiyim canim saolasin
sen nasilsin nasil gidiyor gebislik?

İyiyim canım sağol,gebişlik de iyi gidiyor bir sorun yok şimdilik çok şükür.Senin nasıl gidiyor?

kuzucum belkide hamileik falan vardır kafadan ilaç kullanma derim ne olur ne olmaz tatlım batın ne zaman senin canım

bakıyım canım akşama kadar devam ederse gidicem zaten acile

gemiş olsun tatlım yaaa keşke bi dr gitseydinnn
şimdi nasılsın peki
eşinde ohhh çok iyi bakmış sana
allah razı olsun onlardan yaaa
benim ki de normalde pek anlamaz iş yapmaktan ama ben hasta olunca elinden geleni yaparrrr

bencede kisttir o umutegecim ama korkmana gerek yok kistse bile. baksana vücudun kendi kendine defetmiş kistini.
Bu da önümüzdeki aya daha umutla bakabilmen için güzel bir neden.

kuzucum belkide hamileik falan vardır kafadan ilaç kullanma derim ne olur ne olmaz tatlım batın ne zaman senin canım

parol aldım sadece işte.
bat 6-8 şubat işte daha 1 haftadan fazla var..
yediğim hiçbir şeyden tat almıyorum ağzımda çok kötü tat var

canım adet gecikince pıhtılaşma oluyo bende de olur zaman zaman korkma

ne guzel cnm baksın tabi ya bitaneck karısına ...evt sıcak su torbası da ii gelr oflum ii yapıosn tez zamnda iileş inşşş

cnm oyleyse ble kist gtmiştr adetle bence içerisi temzlnmştr şu an ...

Son düzenleme:

sağol canım benim..
tam geçti diyorum gene geliyo ağrılar işte...
şimdi ağrılarım var işte
ALLLAH RAZI OLSUN EŞLERİMİZDEN..
geceleri uyutmadım valla kaç gündür.

ayyy alemsinn sen kuzuum yaaa sürme sende canım bırak ilacını sür geçirir o sonra kocişin kaçar senden bak

valla benim dudaklarım etli eşiminkilerde öyle. kardeşim diyoki çocuğunuz olunca doktor dicekki hayırlı olsun nur topu gibi bi dudağınız oldu. çocuk sırf dudak olarak doğucak diyo

ne guzel cnm baksın tabi ya bitaneck karısına ...evt sıcak su torbası da ii gelr oflum ii yapıosn tez zamnda iileş inşşş

cnm oyleyse ble kist gtmiştr adetle bence içerisi temzlnmştr şu an ...

ilaçsız iyileşmek uzun zaman alıyo işte..
napalım bizim düşüncemizde bebek varsa bişey olcak korkusu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…