Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

doktoruna bende bayıldım kız kardeşimin doktoruda öyleydi maşallah canım ben 57 ile hamile kaldım 59um şimdi boyumda 1.68 zayıfım sayılırım yaa bende dogumdan sonra o kilolar çabucakgider diye düşündüğüm için almak istiyoruum

kızlar selam hala hastayım eşime dedim parol aldı.
kullanabilirim dimi ?

anladım canım bol bol dinlen olurmu yorma kendini bu zamanlarda inlenmek en iyisi diyolar canım benim

dinleniyorum canim
sali günü kan sonuclarim cikicak isde insallah doktor calisamaz diye rapor verir onla belli olcak
calismak istemiyorum ben ya

evet sen de zayıfmışsın
önemli olan bebeğin kilosu iyi olsun da gerisi dert değil canım
alırsın hem daha üzülme

şaka yapıyorum ya nazlanıyorum :))
dudağımdaki eşşek kadar uçuk dışında iyiyim canım sen nasılsın

bendede çok çıkar o uçuk kuzucum benim doktor ilaç verdi çokda işe yarıyor istersen verebilirim kuzucum hatta az biraz çıkmaya başlasa hemen sürünce geçirir ilerlemeden köreltir

bendede çok çıkar o uçuk kuzucum benim doktor ilaç verdi çokda işe yarıyor istersen verebilirim kuzucum hatta az biraz çıkmaya başlasa hemen sürünce geçirir ilerlemeden köreltir

uçuk kremim var canım sürdüm. annemde kül sür diyo sinir ediyo beni

dikkat ediyorum canım beslenmeme
zaten vitamin hapım demir hapım omega hapım klsiyum hapım hepsini içiyorum üstüne de
onlar da klo yapıyor ama ayakta durmam için şart

neyse bari bebek iyi kilo almış olsun da içim yanmasın

almştr ferdamm ii beslenıosn senn...evt ya tombiş tombiş dogsunlar son gttgm bebiş kırk gunlktu ama iki üç aylık gibiydi maşşallah çok tombişti kucaga alnca doldruo kolları haftada iki gun balık yemiş annesi hamişken toplamda 17 klo almş ver on klosunu vermiş ble çok ii görünuodu takma o yuzden ferdam hiç sen zayf hamiş kaldın gder o klolar emzrnce ...

hamileleik belirtileriyle adet belirtileri çok birbirine benziyo onları hiç takma kafana
eğer kanamanın devamı gelirse git ama mutlakaaaa
bebeğiniz gelmiş tebrik ederim ablanı sağlıkla büyüsün inşallahhh

neden kimse selamımı almadııı

hoşgeldin tatlım görmemişlerdir
hamişlermiz çok kilo almış ona takmışlar kafayı onu odaklandık galiba

oflum bir doktora görünsen daha iyi değilmi cnım kaç gündür düzelemedin bence kafadan içme derim ben kuzucum

canim aslm
doktora görünsen canim ya

kızlar ateşim yok dün gece düştü ateşim sadece ağrılarım var..
başım ağrıyo.
öksürünce sağ karın boşluğum ağrıyo...
arabayı görümcemlere verdik gidicektik ama araba yok bu karda çıkamam öyle akşama doğru giderim belki de.
işte gitssem doktor ilaç yazar da hamile olp olmadıgım da belli değil ki işte

sağolun canım ne güzel moral veriyosunuz
haftada 2 olmasa da haftada en az 1 yiyorum balığı
benim bebiş de inşallah iyi doğar ya sağlıklı

uçuk kremim var canım sürdüm. annemde kül sür diyo sinir ediyo beni

iyi o zaman kuzucum varsa sorun yok külü ilk defa duydum iananki büyüklerimizin vardır öyle ilginç yöntmleri canım benim sabret geçer gerçi bir haftaya ancak geçiyo izi falan kalıyo ama yapcek de birşey ykok şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…