sen yine takmamaya çalış canım
kafanı ona taktıkça daha çok alıyorsun demekki akışına bırakkkk hem bir kişilik yemiyorsun ki sen bebek istiyor demekki
hoşbulduk. moralim bozuldu ya sabah uyandım dudağımda kocaman bir uçuk
canim rahim kendini hazirliyormus ya gebelige ara ara kasik agrisi olmasi normalmis cnm
Hoşbulduk canım,ben iki sayfa geriden geliyorum,bir ara internet gitti anca toparlıyorum şimdi.Nasılsın?
haklısın canım
inan son zamanlar pek takılmıyordum da 1 haftada 2 kiloyu görünce bunalıma girdim resmen
ay canım ne güzel konuşmuşsun
hayırlısı artık canım ya
yapabilceğim hiçbişey yok zaten çok yemiyorum çünkü ama alıyorum nasıl bişeyse
sen kaç kilosun canım?
boşver hamile dediğin az kilo alırsa tadından yenmez olur
kullan canım
ben hamile halimde günde 3 taneye kadar izin veriyorlar
korkma bişey olmaz
doktorum gerçekten çok iyi sağolsun
çok seviyorum
bebişi kendi bebişi gibi seviyo görseniz
ay nasıl zıpladı parmaklarına bak falan diye
sanki ilk kez görüyo
canim benimde burnumda cikmis ucuk
olsun gecer canim ya üzüldügün seye bak
kızlar selam hala hastayım eşime dedim parol aldı.
kullanabilirim dimi ?
haklısın canım
inan son zamanlar pek takılmıyordum da 1 haftada 2 kiloyu görünce bunalıma girdim resmen
ay canım ne güzel konuşmuşsun
hayırlısı artık canım ya
yapabilceğim hiçbişey yok zaten çok yemiyorum çünkü ama alıyorum nasıl bişeyse
Canımcım, inan bana takılma. Sen beslenmene çok dikkat et, her türlü vitamini alman yeterli beslenmen çok önemli. arkadaşlarımdan biride kilolarına çok takmıştı. Yinede doktoruna göre gebe iken çok kilo almıştı. Lakin doğumundan bir sene sonra kızcağız yataktan kafasını kaldıramaz oldu. Hep yorgun bitkin canı çıktı zavallının. Sonra bir endokronologa gitti. Doktor direk bebişin kaç kilo doğduğunu ay ay kilosunun ne olduğunu sormuş .Meğer minik paşa kendini büyütebilmek için annesinin tüm vitamin mineral rezervlerini yok etmiş. Kadıncağız da böyle kalmış. İlaçla falan ancak toparladı doktoru arkadaşımı. Onun için gebe iken ne yediğin nasıl beslendiğin çok önemli. Vitaminli yararlı şeyleri bol bol tüket. Gereksiz şeylerden olabildiğince kaçın yeter. Emzirirkende vitaminine falan dikkat etki bebişin seni yok etmesin :).
Oflu'cum canım ya senin bu hastalığın çok uzun sürdü, bir doktora gitsen artık diyorum. Olmayacak sanki böyle. Dersen gebe olabilirim diye, şüpheleniyorum, onlarda ona göre ilaç verir bebeğim. Böyle hasta hasta bebiş varsa onuda zorlar sonra. Bana sorarsan yarın git iyi bir doktora. Ben gittim geçen hafta.
anladım canım bol bol dinlen olurmu yorma kendini bu zamanlarda inlenmek en iyisi diyolar canım benim
doktoruna bende bayıldım kız kardeşimin doktoruda öyleydi maşallah canım ben 57 ile hamile kaldım 59um şimdi boyumda 1.68 zayıfım sayılırım yaa bende dogumdan sonra o kilolar çabucakgider diye düşündüğüm için almak istiyoruum
şaka yapıyorum ya nazlanıyorum :))
dudağımdaki eşşek kadar uçuk dışında iyiyim canım sen nasılsın
bendede çok çıkar o uçuk kuzucum benim doktor ilaç verdi çokda işe yarıyor istersen verebilirim kuzucum hatta az biraz çıkmaya başlasa hemen sürünce geçirir ilerlemeden köreltir
dinleniyorum canim
sali günü kan sonuclarim cikicak isde insallah doktor calisamaz diye rapor verir onla belli olcak
calismak istemiyorum ben ya
Canımcım, inan bana takılma. Sen beslenmene çok dikkat et, her türlü vitamini alman yeterli beslenmen çok önemli. arkadaşlarımdan biride kilolarına çok takmıştı. Yinede doktoruna göre gebe iken çok kilo almıştı. Lakin doğumundan bir sene sonra kızcağız yataktan kafasını kaldıramaz oldu. Hep yorgun bitkin canı çıktı zavallının. Sonra bir endokronologa gitti. Doktor direk bebişin kaç kilo doğduğunu ay ay kilosunun ne olduğunu sormuş .Meğer minik paşa kendini büyütebilmek için annesinin tüm vitamin mineral rezervlerini yok etmiş. Kadıncağız da böyle kalmış. İlaçla falan ancak toparladı doktoru arkadaşımı. Onun için gebe iken ne yediğin nasıl beslendiğin çok önemli. Vitaminli yararlı şeyleri bol bol tüket. Gereksiz şeylerden olabildiğince kaçın yeter. Emzirirkende vitaminine falan dikkat etki bebişin seni yok etmesin :).
Oflu'cum canım ya senin bu hastalığın çok uzun sürdü, bir doktora gitsen artık diyorum. Olmayacak sanki böyle. Dersen gebe olabilirim diye, şüpheleniyorum, onlarda ona göre ilaç verir bebeğim. Böyle hasta hasta bebiş varsa onuda zorlar sonra. Bana sorarsan yarın git iyi bir doktora. Ben gittim geçen hafta.
neyse bari bebek iyi kilo almış olsun da içim yanmasın
hamileleik belirtileriyle adet belirtileri çok birbirine benziyo onları hiç takma kafanaablam daha yeni dogum yaptı yanında tek ben varım yoksa gitmezmiyim cesaretimi toplamam lazım ovulasyon testinde T çok koyuydu gebelik testindede ikinci çizgi çooookk silik sadece adet belirtilerim var göğüslerim şişti ve karnıma kasıgıma aniden giren sancı hani idrara sık cıkma uyuma istegi falan olmuyo o yüzden inanamıyorum
neden kimse selamımı almadııı
oflum bir doktora görünsen daha iyi değilmi cnım kaç gündür düzelemedin bence kafadan içme derim ben kuzucum
canim aslm
doktora görünsen canim ya
almştr ferdamm ii beslenıosn senn...evt ya tombiş tombiş dogsunlarson gttgm bebiş kırk gunlktu ama iki üç aylık gibiydi maşşallah çok tombişti kucaga alnca doldruo kolları haftada iki gun balık yemiş annesi hamişken toplamda 17 klo almş ver on klosunu vermiş ble çok ii görünuodu takma o yuzden ferdam hiç sen zayf hamiş kaldın gder o klolar emzrnce ...
hoşgeldin tatlım görmemişlerdir
hamişlermiz çok kilo almış ona takmışlar kafayı onu odaklandık galiba
uçuk kremim var canım sürdüm. annemde kül sür diyo sinir ediyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?