inşallah öyle olmuştır yaaabencede kisttir o umutegecim ama korkmana gerek yok kistse bile. baksana vücudun kendi kendine defetmiş kistini.
Bu da önümüzdeki aya daha umutla bakabilmen için güzel bir neden.
canım adet gecikince pıhtılaşma oluyo bende de olur zaman zaman korkma
parol aldım sadece işte.
bat 6-8 şubat işte daha 1 haftadan fazla var..
yediğim hiçbir şeyden tat almıyorum ağzımda çok kötü tat var
valla benim dudaklarım etli eşiminkilerde öyle. kardeşim diyoki çocuğunuz olunca doktor dicekki hayırlı olsun nur topu gibi bi dudağınız oldu. çocuk sırf dudak olarak doğucak diyo
Maşallah
Selam canım,geçmiş olsun evde tahta kaşık varsa hafif ısıtıp uçuğa bas geçer.Tahta yoksa demir de işe yarar.
İyiyim canım sağol,gebişlik de iyi gidiyor bir sorun yok şimdilik çok şükür.Senin nasıl gidiyor?
kuzucum valla nedendir bilmiyorum ama sadece hislerime dayanara söylüyorum sanki bu ay hamileymişşin gibime geliyo amacım seni umutlandırmak değil belkide senin adına çok istediğimdendir bilemiyorum ama dikkat et kendine bekle bakalım belki boş bir histir belki değildir hakkında hayırlısı olsun gülüm ciddi ağır dozda ilaç alma yinede emi :26:
kuzucum valla nedendir bilmiyorum ama sadece hislerime dayanara söylüyorum sanki bu ay hamileymişşin gibime geliyo amacım seni umutlandırmak değil belkide senin adına çok istediğimdendir bilemiyorum ama dikkat et kendine bekle bakalım belki boş bir histir belki değildir hakkında hayırlısı olsun gülüm ciddi ağır dozda ilaç alma yinede emi :26:
anlaıdm canım yaaa nasıl tahlillerki bir hafta sonraya çıkıyor kuzum :44::44:
inşallah öyle olmuştur canım yaaane guzel cnm baksın tabi ya bitaneck karısına ...evt sıcak su torbası da ii gelr oflum ii yapıosn tez zamnda iileş inşşş
cnm oyleyse ble kist gtmiştr adetle bence içerisi temzlnmştr şu an ...
sağol canım benim..
tam geçti diyorum gene geliyo ağrılar işte...
şimdi ağrılarım var işte
ALLLAH RAZI OLSUN EŞLERİMİZDEN..
geceleri uyutmadım valla kaç gündür.
inşallah öyle olmuştur canım yaaa
haftaya eşim gitecek ya spermiyograma sonuçlar iyi çıkarsa ben de dr gidicemmm bi baksın yumurtalar ne durumdaaaa yeterince büyüyo mu büyümüyo muuu
inşallah geçer artık canım yaaa
çok kötü üşütmüşsün sen demekki allah şifa versin sana
canımmm inşallahh öylediirr çok sağol
nedense bana da öyle geliyo ama yine de ALLAH bilir...
yok canım işte eşim parol aldım ağrı kesici ateş düşürücü 500 mg yazıyo.
baktım netten hamilelikte parol minoset gibi ilaçlar kullanılıyomuş...
inşallah öyle olmuştur canım yaaa
haftaya eşim gitecek ya spermiyograma sonuçlar iyi çıkarsa ben de dr gidicemmm bi baksın yumurtalar ne durumdaaaa yeterince büyüyo mu büyümüyo muuu
inşallah geçer artık canım yaaa
çok kötü üşütmüşsün sen demekki allah şifa versin sana
inşşşşşşş canım benimm inşşş inanki kendime ne kadar istekliysem senin içinde aynısını istiyorum hayırlı olan olur inşş evet bu ilaçlar kullanılıyo dozları düük olduğu için doktorlarda veriyor geçmezse gidersin doktora 2-3 gün daha sabrette canım olmadı kan tahlili yaparlar varsa çıkar zaten ona görede ilaç tedavisi olur gülümmmmm:18::18::18::18:
benim için ne dşünüyosun
eşimde sürekli hamilesin diyiop duruyo. umutlu olmak da iyi bişey değil aslında:44:
kızlar bi soru dahaaa
çok sordum amam bu çok önemliii
ilişkisen sonra spermler dışarı akıyo yaaa
akmasını engellemek için peçeteyle kapatıyormusunuz
ben kapatıyorummm ama iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum bilmiyorummmmm:18::18::18:
kızlar bi soru dahaaa
çok sordum amam bu çok önemliii
ilişkisen sonra spermler dışarı akıyo yaaa
akmasını engellemek için peçeteyle kapatıyormusunuz
ben kapatıyorummm ama iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum bilmiyorummmmm:18::18::18:
canim gebelikte yapilan tahliller
kendi lavabotuarlari olmadigi icin uzun sürüyor sonuclarin cikmasi cnm
Canlarım ya umutlu olmaktan neden bu kadar korkuyorsunuz yahu. İnanmak olmayacağı oldurur. Rabbimden istiyoruz oda er ya da geç verecek nasipse.
Ben 3 aydır deniyorum, 3 aydır umut ediyorum ama en başından beri bu ay hamile kalacağımı düşündüm hep. Hamile olsam daha şu an bebiş daha rahme yerleşmemiştir bile ama
ben tutturdum bu ay gebeyimde gebeyim diye. Sonunda 8 Şubatta adet olsam bile ne kaybedeceğim ki. Hiçbirşey olmayan bir şeyi kaybedemem zaten.
Yapyen, umutlarla gelecek yeni bir ay kazanmış olacağım sadece. Lakin ben bu ay gebeyim zaten. Sizde gebesiniz dimi Oflu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?