Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bencede kisttir o umutegecim ama korkmana gerek yok kistse bile. baksana vücudun kendi kendine defetmiş kistini.
Bu da önümüzdeki aya daha umutla bakabilmen için güzel bir neden.
inşallah öyle olmuştır yaaa
geçen ay 10 gün geçmişti adet bu ay 3 gün geçti
çok düzensiz olmaya başladımmm inşallah bunlara iyiye işarettirrr
canım adet gecikince pıhtılaşma oluyo bende de olur zaman zaman korkma

norlalde de kan pıhtısı çok gelir zaten benden canım ama bunun içinde siyah minik minik parçalar vardı ilk defa oluyo böyle o yüzden korktum birazzz
inşallah kötü birşey yoktur yarın sabah hormon tahlilleri yaptırıcam bakalım inşallah birşey çıkmaz:18:

parol aldım sadece işte.
bat 6-8 şubat işte daha 1 haftadan fazla var..
yediğim hiçbir şeyden tat almıyorum ağzımda çok kötü tat var

kuzucum valla nedendir bilmiyorum ama sadece hislerime dayanara söylüyorum sanki bu ay hamileymişşin gibime geliyo amacım seni umutlandırmak değil belkide senin adına çok istediğimdendir bilemiyorum ama dikkat et kendine bekle bakalım belki boş bir histir belki değildir hakkında hayırlısı olsun gülüm ciddi ağır dozda ilaç alma yinede emi :26:

valla benim dudaklarım etli eşiminkilerde öyle. kardeşim diyoki çocuğunuz olunca doktor dicekki hayırlı olsun nur topu gibi bi dudağınız oldu. çocuk sırf dudak olarak doğucak diyo

ne kadar güzel işte aile boyu etli olursunuz kuzucum güzel olur aslında etli dudak benim halamla kızıda öyledir aslında halamın çocuklarını 4 de aynı yani etli dudakları ama çok yakışıyo ben seviyorum hele birde çocuğunuzun öyle olsa Allahh ne şirin olur ama valla öpe öpe doyamam gülüm

cnm halsizlik var isde birde gözlerimin alti karardi benim hamilelikten oldu sanirim:44:
onun disinda iyiyim cnm sükürler olsun

canımmm inşallahh öylediirr çok sağol
nedense bana da öyle geliyo ama yine de ALLAH bilir...
yok canım işte eşim parol aldım ağrı kesici ateş düşürücü 500 mg yazıyo.
baktım netten hamilelikte parol minoset gibi ilaçlar kullanılıyomuş...

benim için ne dşünüyosun

eşimde sürekli hamilesin diyiop duruyo. umutlu olmak da iyi bişey değil aslında:44:

ne guzel cnm baksın tabi ya bitaneck karısına ...evt sıcak su torbası da ii gelr oflum ii yapıosn tez zamnda iileş inşşş

cnm oyleyse ble kist gtmiştr adetle bence içerisi temzlnmştr şu an ...
inşallah öyle olmuştur canım yaaa
haftaya eşim gitecek ya spermiyograma sonuçlar iyi çıkarsa ben de dr gidicemmm bi baksın yumurtalar ne durumdaaaa yeterince büyüyo mu büyümüyo muuu
sağol canım benim..
tam geçti diyorum gene geliyo ağrılar işte...
şimdi ağrılarım var işte
ALLLAH RAZI OLSUN EŞLERİMİZDEN..
geceleri uyutmadım valla kaç gündür.

inşallah geçer artık canım yaaa
çok kötü üşütmüşsün sen demekki allah şifa versin sana

evet canım hemde çok fena öksürdükçe iç organlarım sallanıyo sankiii

inşşşşşşş canım benimm inşşş inanki kendime ne kadar istekliysem senin içinde aynısını istiyorum hayırlı olan olur inşş evet bu ilaçlar kullanılıyo dozları düük olduğu için doktorlarda veriyor geçmezse gidersin doktora 2-3 gün daha sabrette canım olmadı kan tahlili yaparlar varsa çıkar zaten ona görede ilaç tedavisi olur gülümmmmm:18::18::18::18:

kızlar bi soru dahaaa
çok sordum amam bu çok önemliii
ilişkisen sonra spermler dışarı akıyo yaaa
akmasını engellemek için peçeteyle kapatıyormusunuz
ben kapatıyorummm ama iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum bilmiyorummmmm:18::18::18:

tmm cnm hem sen hem eşin ii hberlerle gelcksinzzz inşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
Canlarım ya umutlu olmaktan neden bu kadar korkuyorsunuz yahu. İnanmak olmayacağı oldurur. Rabbimden istiyoruz oda er ya da geç verecek nasipse.
Ben 3 aydır deniyorum, 3 aydır umut ediyorum ama en başından beri bu ay hamile kalacağımı düşündüm hep. Hamile olsam daha şu an bebiş daha rahme yerleşmemiştir bile ama
ben tutturdum bu ay gebeyimde gebeyim diye. Sonunda 8 Şubatta adet olsam bile ne kaybedeceğim ki. Hiçbirşey olmayan bir şeyi kaybedemem zaten.
Yapyen, umutlarla gelecek yeni bir ay kazanmış olacağım sadece. Lakin ben bu ay gebeyim zaten. Sizde gebesiniz dimi Oflu

inşallah canım bende çoook isteriiim o kdar çabalayan kardeşlerimin gebe olmasını.
sonuçta beraber seviniyoruz beraber üzülüyoruzz..
keşke diyorum bata yakın hasta olsaydım o bahaneyle kan testi yaparlardı ona göre ilaç verirlerdi.

benim için ne dşünüyosun

eşimde sürekli hamilesin diyiop duruyo. umutlu olmak da iyi bişey değil aslında:44:

valla gülüm açıkçası senin hakkında çok fazla bilgim yok ne kadar zamandır isityosunu gibi ama oflum çok şeyler yaşamış ve ne kadar istediğine şahidiz hepimiz dedim yaa belkide his değildir sadece istekitr bilemiyorum ama tabikide topikteki ve daha biilmediğimiz isteyen tüm herkese rabbim hayırlı sağlıklı evlatler nasip eder inşş canım benim AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

ben yaptım ama bu sefer peçeteye geçıo işte buna bi çözüm yok galba hülyamm ya

kötü yapıyosun peçete iyice çeker onu yaaa

ben şu anda hünkarın gözdesi diye bi kitap okuyorum, padişah cariyeye diyorki; bacaklarını kapalı ve havada tut ki Adora tohumumu kaybetmeyesin....

ben bacaklarımı sımsıkı kapatıyorum hiç de akmıyo dışarı:44:

tabiki gebeyizzz :)
valla en son 16. gün birlikte olduk sanırım sonrasında arkadaş gibiyiz..
hastayım ya olduysa olmuştur artık napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…