Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hepınızz ev hanımımısınızz saat 2 oldu kımsede tık yokkk

ben öğrenciyimm hehe yaz tatilindeyimm :)))
tatlım ben evleneli 7 ay oldu evlenmeden önce inegölde mobilya sektöründe çalıştım dış ticaret departmanında.ith.ihracat mezzunuyum zaten. ama şimdi hakikatten okula başladım çocuk gelişimi okuyorum.

hijyen eksikliğinde adamlarda da olurmuş bu bakteri..
e halvette de malum..
vs vs vs bi ara okudumdu..
sallamış olmak istemem

yok yok dogru solusosun ben yenı evlıykn basıma geldıydııı doktora gıttım tabı daha tazecıgımmm doktor dırekt alttan baktı amanınnnn ne utandıydımm ne sıkıldıydımmm mantar baslangıcı sirkeli suyla temızlıgını yap dedı daha yenısın fıtıl vermıorum dedı ara ara esınde oyle temızlensın tedbır ıcın dedıydı..

AA bildiğimiz üzüm sirkesimi

megimm yavrımmm bu senmisinnn
kız yakın resim yokmuu
ama belli güzel kızsınn allah kocine bağışlasınnn kuzmmmmmmmmmmmmmmmmm

aman iyi cnm geçmiş olsun diğer problemler .ok şükür ilaçla falan geçiyor

en kısa zamanda yüzümüz gülsün inşallah

bak bu sirkeli suyu bende duydum..
yanlış yönlendirmemek için söylememiştim..
ben de 2 hafta öncesine kadar sirkelisuyla yıkamaya başladım..
bilmiorum ama gözle görülür dercede kaşıntının azaldıgını hissettim..

kızlar mantar kadının ürettiği bir bakteri erkekle ilgisi yok yani erkekten bulaşan bişi değil
ha belki tetikliyodur bilmiyorum

amanınn gız senlen akraba çıkcezz eyimiiii :)))) talabemiydin yafrımm ne okudunn :))
bende dpü mezunuyum germiyan kampüsü ithalat ihracat. 2003 2006 arası

abo gali valla akraba çıkcaz alyacım :)))

bende germiyandaydım ama geç gittim 2006-2008 büro okudum ben :)

kız dur bakem bı bende ıthalat ıhracat mezunyum sonra ıktısat acık ogretım ama yemedı kaldım ıkı sene sonra evlendım bıraktım bende 2 sene gumrukte calıstım sen hangı mobılyada calıstın
AA bildiğimiz üzüm sirkesimi

evet evet bıldıgımız KEMAL KUKRER uzum sırkesıı

kızlar mantar kadının ürettiği bir bakteri erkekle ilgisi yok yani erkekten bulaşan bişi değil
ha belki tetikliyodur bilmiyorum

Kadın üretiyor fakat mantarlıyken halvet olursa erkeğede geçiyor sonra kadın ilaç kullanıp iyileşiyor tekrar halvet sonra hooop erkekte kalan bakteriler tekrar kadındaki mantarı hortlatıyor yani erkeğe bulaştıranda biziz ama tek taraflı tedavi olunca daha sonra erkeğe bulaştırdığımızı geri alıyoruz diye biliyorum

kızlar şimdi hatırladım sanırım bende geçen yaz olmuştum mantar ama kendiliğinden geçti ayyy çok kötü kaşıntı oluyor sonra tekrar etmedi çok şükür

ahaaa ben genelde kantinde takıırdım ilk sene ,o sigara dumanın altında yani ikinci öğr. bu arada :)) sonra pek uğramadım okula :)))

Son düzenleme:

ben de Eskişehirde okudum Kütahyayı hiç bilmem ama çok hoşuma giden bişeyi var otobüsler otogara girince muavinler bağarıyodu

Çini garrr Çinigar Çini garrrr die.Sürahisi vardı bi de mecburiyet caddesi:)

doğru diyosun hatta erkeğede antibiyotik veriyorlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…