o kaa dimekkkk :)))) şiveni yirin gızzzz :))
bende kütahyalıyımmm dolayısylenn ege şivesini konuşur yazarım ehehehehe :)))
ben ev hanımıyım cnm çalışmıyorum
hepınızz ev hanımımısınızz saat 2 oldu kımsede tık yokkk
hijyen eksikliğinde adamlarda da olurmuş bu bakteri..
e halvette de malum..
vs vs vs bi ara okudumdu..
sallamış olmak istemem
alyacım kütahyada okudum ben şiveliri güzel gali :)
yok yok dogru solusosun ben yenı evlıykn basıma geldıydııı doktora gıttım tabı daha tazecıgımmm doktor dırekt alttan baktı amanınnnn ne utandıydımm ne sıkıldıydımmm mantar baslangıcı sirkeli suyla temızlıgını yap dedı daha yenısın fıtıl vermıorum dedı ara ara esınde oyle temızlensın tedbır ıcın dedıydı..
megimm yavrımmm bu senmisinnn
kız yakın resim yokmuu
ama belli güzel kızsınn allah kocine bağışlasınnn kuzmmmmmmmmmmmmmmmmm
40 bin kere maşallah
alllllaaaaa ben bu moralle halvette 12 den tuttururum bibeğiiiii
teşekkür ederim batlarım canlarımm
o sizin güzelliğiniz efenim
hayır bı kaç hormonun bı ay yuksekkse bı ay normal dedı buda strese baglı dedı ıste dedım rahım agzında yara var dedı onu donduralım dedı 400 tlye onu dondurdum ılaç kullanıom yanı oyle vahım bısı demedı sukur kısmet
yok yok dogru solusosun ben yenı evlıykn basıma geldıydııı doktora gıttım tabı daha tazecıgımmm doktor dırekt alttan baktı amanınnnn ne utandıydımm ne sıkıldıydımmm mantar baslangıcı sirkeli suyla temızlıgını yap dedı daha yenısın fıtıl vermıorum dedı ara ara esınde oyle temızlensın tedbır ıcın dedıydı..
amanınn gız senlen akraba çıkcezz eyimiiii :)))) talabemiydin yafrımm ne okudunn :))
bende dpü mezunuyum germiyan kampüsü ithalat ihracat. 2003 2006 arası
alllllaaaaa ben bu moralle halvette 12 den tuttururum bibeğiiiii
teşekkür ederim batlarım canlarımm
o sizin güzelliğiniz efenim
inş. tutturusun tatlım çok güzelsin maşallah allah kocana, ailene ve sevdiklerine bağışlasın.....
kız dur bakem bı bende ıthalat ıhracat mezunyum sonra ıktısat acık ogretım ama yemedı kaldım ıkı sene sonra evlendım bıraktım bende 2 sene gumrukte calıstım sen hangı mobılyada calıstınben öğrenciyimm hehe yaz tatilindeyimm :)))
tatlım ben evleneli 7 ay oldu evlenmeden önce inegölde mobilya sektöründe çalıştım dış ticaret departmanında.ith.ihracat mezzunuyum zaten. ama şimdi hakikatten okula başladım çocuk gelişimi okuyorum.
AA bildiğimiz üzüm sirkesimi
kızlar mantar kadının ürettiği bir bakteri erkekle ilgisi yok yani erkekten bulaşan bişi değil
ha belki tetikliyodur bilmiyorum
abo gali valla akraba çıkcaz alyacım :)))
bende germiyandaydım ama geç gittim 2006-2008 büro okudum ben :)
inş. tutturusun tatlım çok güzelsin maşallah allah kocana, ailene ve sevdiklerine bağışlasın.....
abo gali valla akraba çıkcaz alyacım :)))
bende germiyandaydım ama geç gittim 2006-2008 büro okudum ben :)
Kadın üretiyor fakat mantarlıyken halvet olursa erkeğede geçiyor sonra kadın ilaç kullanıp iyileşiyor tekrar halvet sonra hooop erkekte kalan bakteriler tekrar kadındaki mantarı hortlatıyor yani erkeğe bulaştıranda biziz ama tek taraflı tedavi olunca daha sonra erkeğe bulaştırdığımızı geri alıyoruz diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?