Ben eczacima sordum kekik yagi daha keskin onu al dedi cok memnunum dene mutlaka yagdan 1 damla suruyoruz kocamda 2 dk falan masaj yapiyo hemen geciyo bendede migren var o yuzden aldim ama sukur iyi geldi
öncelikle batını gecmesi için beklemen tabi daha doğru olur..
şimdi olabilir de olabilir de:))
o yüzden 4-5 gn daha dişini sıkcan canım
inşallah vardır
evet ben bugün test yapmak istemedim hatta kahvaltı yaptım sıvı tükettim sonra bi deniyim nasıl olsa bir sürü testim var dedim böyle çıkacağını bilsem kahvaltı öncesi yapardım artık dediğin gibi bekliyecem bide yarın kayak yapmaya gidecez ya hamileysem düşüp kalkacam nasıl olack kaymasam mı o yüzden yaptım test hamileysem kaymam artık içim rahat olur
Ohhh masallaahhh dunden yemegim var benim 2 gun yiyiyoruz valla artik kicimi zor kaldiriyom benimde bi supurmek kaldi useniyom onada bu aksamda disarda yiyelim olmazsa
yemeğimi yaptım, mutfağımı topladım, ütümü de yaptım. bi silip süpürmek kaldı kızlar siz napıyosunuz? bu arada meg nerelerde kaç gündür???
kızlar ben zaten gecen hafta carsamba 6 tup kan verdım ıkılı test ıcın ozaman dıger tahlıllerede bakıldı
yarın saglık ocagına gıdınce kan alırlarmıkı söylesem almasalar ayıp olur mu?
süreklide kan vermek ıstemıyorum 20 gun sonra yıne verecegım
bıde ferda yada gamze sorum sızebebegın kalp atısları bı cıhazla dınleniyormusya
yarın ben gıdersem dınleyebılırlermı
sız hatırlıyormusunuz ılk kacıncı haftada duyulmustu saglık ocagında ??
öncelikle batını gecmesi için beklemen tabi daha doğru olur..
şimdi olabilir de olabilir de:))
o yüzden 4-5 gn daha dişini sıkcan canım
inşallah vardır
ferdacım güneş kar topluyodur hep ankara kar haberlerini görüyoruz tv de.
bu arada ankaraya gittim ben cok begendim dikmene gitmiştim bide kızılaya
gamzem canım alıştır kocana renkliye canım yada sen beyaz bişiler al kendine napcaann mecburr
hamaratım tabisiiiiihamarata bak hele
hoşgeldinn
megden haberim yok
en son misafirleri vardı ama gitmişlerdir heralde artık
evet ben bugün test yapmak istemedim hatta kahvaltı yaptım sıvı tükettim sonra bi deniyim nasıl olsa bir sürü testim var dedim böyle çıkacağını bilsem kahvaltı öncesi yapardım artık dediğin gibi bekliyecem bide yarın kayak yapmaya gidecez ya hamileysem düşüp kalkacam nasıl olack kaymasam mı o yüzden yaptım test hamileysem kaymam artık içim rahat olur
kızlaarrrrr sonucum çıkmış :) 2060 olmuş hcg geçen hafta perşembe 143 idi :) ALLAH ım sana şükürler olsun yaaaa... bu arada daha kocamla paylaşadım haberiniz olsun önce siz :)
canım kan almazlar zaten tekrar
sadece ilk tahlilde alıyorlar onu
ben bidaha hiç kan vermedim
ben sağlık ocağında hiç kalp atışı dinlemedim
ama duyduğuma göre 18. haftadan falan sonra dinliyorlar onunla
öncesinde duyulmazmış diye biliyorum
bu arada 6 tüp kan çok değil mi?
neye bakacaklar o kadar merak ettim
ben ikilide 2 tüp verdim
1i ikili için biri diğer tahliller tsh kansızlık vs
kızlaarrrrr sonucum çıkmış :) 2060 olmuş hcg geçen hafta perşembe 143 idi :) ALLAH ım sana şükürler olsun yaaaa... bu arada daha kocamla paylaşadım haberiniz olsun önce siz :)
slm
bana yardımcı olabilir misiniz? bu ayın 10 nun az da olsa adet kanaması gördüm ve 4 gün sürdü.. bu sabahta tuvalete gittiğimde kırmızı kabusla karşılaştım ve aşırı kasık ağrılarım ve ara ara vuran mide bulantım var bunların nedenleri ne olabilir..??
canım sen gene de dikkat et
sonucta bebiş istiyoruz sürekli kendimizi korumamız gerekiyor.
eşim beni azıcık sarssa bile hoop diyorum bebiş olabilir dikkat et halbuki bişi de cıkmıyo ama olsun
zaten biz sürekli hamile modunda geziyoruz yaaa
ki cizgi yumurtlamadan dolayıda olabilir bebiştende olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?