ni kadan muhabbet sefer kızlarız yavuuuu
süper süper süper...kızlaaar ben daha yatağımı bile toplamadm ne tembelim dimi yaaaaaaa..bu arada dün annemde 1den 2 ye 6 dan 8 e uyuya kalmışım :S :S sürekli bi yatıp uyuma modundayım ben yaa
he kocamda dioki yeter çık artık yavvv
luckim acaba diyoruuummm seeennn..
yaw erken gebelik testi hikaye bee,kanda baktırtıversen?
kolay gelsin cnm ben de çıkkıp etrafı mı toparlasama ama megi de uzunnnnn zamandır görmüyorumben pazara didicemmmm birasdann
görümcemin minik oğluda misafir kayınvalidem gel acıcık bak deyi..oradanda ona didicem..
çocuk yine canımı çkarticek yavvv..ateş ateş 2 dk yerinde durmuyorkiii
slm kısslar,
sabahtan beri geçmiişi okuyorum. bayağı bir renkli geçmiş akşamki muhabbetler, ben horul horul uyurken iyi kaynatmışsınız
sıkıntım var benim 2 gündür. adetime daha 8 gün var ama şimdiden dokunamıyorum bile çok acıyorlar. adet belirtilerim geldi yine. midem bulanıyor, karnım ağrıyor. yine olmadı galiba
bir de biz yarın tatile çıkıyoruz. aile ziyaretleri başlıyor. ayın 12 sine kadar giremem topiğe. gittiğim yerde net yok. inşallah döndüğümde her yer hamiş kaynıyor olur. ben de size müjdeli haberler vermek isterim ama zor görünüyor.
inşallah megimmm az kaldı ama bekleyelim bakalım pazartesiyi zaten sabahtan erkenden geliyo benimki ki inşallah gelmez..
dualarınızı eksik etmeyin...sifa naptı kızlar bu araadaa
slm kısslar,
sabahtan beri geçmiişi okuyorum. bayağı bir renkli geçmiş akşamki muhabbetler, ben horul horul uyurken iyi kaynatmışsınız
sıkıntım var benim 2 gündür. adetime daha 8 gün var ama şimdiden dokunamıyorum bile çok acıyorlar. adet belirtilerim geldi yine. midem bulanıyor, karnım ağrıyor. yine olmadı galiba
bir de biz yarın tatile çıkıyoruz. aile ziyaretleri başlıyor. ayın 12 sine kadar giremem topiğe. gittiğim yerde net yok. inşallah döndüğümde her yer hamiş kaynıyor olur. ben de size müjdeli haberler vermek isterim ama zor görünüyor.
ben pazara didicemmmm birasdann
görümcemin minik oğluda misafir kayınvalidem gel acıcık bak deyi..oradanda ona didicem..
çocuk yine canımı çkarticek yavvv..ateş ateş 2 dk yerinde durmuyorkiii
kolay gelsin cnm ben de çıkkıp etrafı mı toparlasama ama megi de uzunnnnn zamandır görmüyorum
cnm olsun ya belli olmaz ama erkenden umutsuzluğa düşme yaniii...
nasib bu işler olmasada üzülme vakti saati vardır..
şimdiden iyi tatiller cnmm
esens epeydir gelmiyodu,dün gece geldi..
bende batı geçti,yazmıyo bak diyodumdu..
ve bin gibeğğyimm didi..
sadece 1 kere halvet etmişler,hepsi o yani
kolay gelsin cnm ben de çıkkıp etrafı mı toparlasama ama megi de uzunnnnn zamandır görmüyorum
ama ben yine deliceeem..vallahi bağğğğ
akşam üzeri delicem
tamam canım ben de çıkıyorum ama açık bırakıyorum etrafı toplayım bi
temam cnımmm..bende diyiniyorummmm..bugünde çook sıcak yavvvv zor olcek pazar amma ne yapalım gırtlak durmeyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?