Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

süper süper süper...kızlaaar ben daha yatağımı bile toplamadm ne tembelim dimi yaaaaaaa..bu arada dün annemde 1den 2 ye 6 dan 8 e uyuya kalmışım :S :S sürekli bi yatıp uyuma modundayım ben yaa

bende toplayamıyordum amma.2 koşu topladım yatağıda mutfağıda..yoksa kalıveriodu

luckim acaba diyoruuummm seeennn..
yaw erken gebelik testi hikaye bee,kanda baktırtıversen?

inşallah megimmm az kaldı ama bekleyelim bakalım pazartesiyi zaten sabahtan erkenden geliyo benimki ki inşallah gelmez..
dualarınızı eksik etmeyin...sifa naptı kızlar bu araadaa

slm kısslar,
sabahtan beri geçmiişi okuyorum. bayağı bir renkli geçmiş akşamki muhabbetler, ben horul horul uyurken iyi kaynatmışsınız
sıkıntım var benim 2 gündür. adetime daha 8 gün var ama şimdiden dokunamıyorum bile çok acıyorlar. adet belirtilerim geldi yine. midem bulanıyor, karnım ağrıyor. yine olmadı galiba
bir de biz yarın tatile çıkıyoruz. aile ziyaretleri başlıyor. ayın 12 sine kadar giremem topiğe. gittiğim yerde net yok. inşallah döndüğümde her yer hamiş kaynıyor olur. ben de size müjdeli haberler vermek isterim ama zor görünüyor.

ben pazara didicemmmm birasdann

görümcemin minik oğluda misafir kayınvalidem gel acıcık bak deyi..oradanda ona didicem..

çocuk yine canımı çkarticek yavvv..ateş ateş 2 dk yerinde durmuyorkiii

görümcemin minik oğluda misafir kayınvalidem gel acıcık bak deyi..oradanda ona didicem..

kolay gelsin cnm ben de çıkkıp etrafı mı toparlasama ama megi de uzunnnnn zamandır görmüyorum

cnm olsun ya belli olmaz ama erkenden umutsuzluğa düşme yaniii...
nasib bu işler olmasada üzülme vakti saati vardır..
şimdiden iyi tatiller cnmm

inşallah megimmm az kaldı ama bekleyelim bakalım pazartesiyi zaten sabahtan erkenden geliyo benimki ki inşallah gelmez..
dualarınızı eksik etmeyin...sifa naptı kızlar bu araadaa

hayırlısıyla gelsin bebikin inşallahhh...
şifayı bende merak ediyorumm hemde çokk özledim..

onlar regl belirtisi olmayabilir ama canım..

çabık git çabık gel bebeem

esens epeydir gelmiyodu,dün gece geldi..
bende batı geçti,yazmıyo bak diyodumdu..

ve bin gibeğğyimm didi..

sadece 1 kere halvet etmişler,hepsi o yani

cnm olsun ya belli olmaz ama erkenden umutsuzluğa düşme yaniii...
nasib bu işler olmasada üzülme vakti saati vardır..
şimdiden iyi tatiller cnmm

sağolasın cnm. umut dünyası işte. aklımızla kalbimizi bazen bir noktada buluşturmak zor oluyor ama tabiki her şey kısmet

esens epeydir gelmiyodu,dün gece geldi..
bende batı geçti,yazmıyo bak diyodumdu..

ve bin gibeğğyimm didi..

sadece 1 kere halvet etmişler,hepsi o yani

ni şans yaaa maşallahhhh

nirdeee anammm bende yok o şans.valla bu ay umutluyum hsgden dolayı..o yüzden 15 gündür sadece 1 gün yapmadık..

ama bende öle bi şans varki kesin o gününe denk gelir yanee...

nasib kısmet artık Rabbime kalmışş

temam cnımmm..bende diyiniyorummmm..bugünde çook sıcak yavvvv zor olcek pazar amma ne yapalım gırtlak durmeyooo

demi canım mecburen artık yapcak bişey yok :)))

meggg ben de değilim ama sen listeme eklenmedin tekrar eklemeyi dener misinnn??? Ya da sen at da ben deneyim eklemeyi bir de

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…