Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hah şöyleeeeeee güzel Allahım bilir zamanını sen rahat ol herşey yolunda kafanı bişeye takma. vakti gelince herşey gerçekleşir. sakin ol ve sadece bekle....
ve ben inanıyorumki gerçekleşecek dualarımız. bidenem benimmm bebişimin güzel teyzesi üzme kendini tamammı

İsmayilova Allah kabul etsin canım..Evet megimmm ne olursa olsun mutluyum ben binlerce şükür...( Biraz gözlerim doldu yazdıklarınız ve güzel dilekleriniz sayesinde))) ama keyfim yerinde merak etmeyin sizz :))) regl olduysam yumurtlama günlerim birbirine girdi nette hesapladım 5 - 10 temmuz diyor..zaten regl olursam da hap kullandım ya ben vücudüm düzene girmeye çalışıyordur..

tamam bitanemmm :)))) üzmeyeceğim kendimi söz veriyorum ayyyy yerim ben seni de bebişini de yaaaa Rabbim nazarlardan saklasın tüm hamişlerimizi sizi çok seviyorum kızlar iyi ki varsınızzzzzzzzzzz

bilgimcim florindacım şu çin takvimi denen şeye baktınız mı inanıyomusunuz bilmiyorum tabii

hıhı baktım gecen akşam :) insan cok merak ediyo yahu ister istemez. öncelikle sağlıklı olsun tabi ama bende kız gibi hissediyorum ve takvimde kız dedi anacımmmmmmmmmmmmmmm

hıhı baktım gecen akşam :) insan cok merak ediyo yahu ister istemez. öncelikle sağlıklı olsun tabi ama bende kız gibi hissediyorum ve takvimde kız dedi anacımmmmmmmmmmmmmmm

anacım bir yerde erkek bir yerde kız diyo bişey anlamadım yoksa ikizmi olcak ne yarın dananın kuyruğu kopacak:18::18:

Ne güzell :))öncelikle sağlıklı olması tek arzumuz tabii ama gönlümüzden de bir geçen var Allah biliyor

heh bide ne öğrendim biliyomusunuz kesenin içinde bebek sağdaysa kız soldaysa erkek oluyomuş ve cogu kişide doğru sonuc vermiş. birkaçgün sonraki ultrason resmimizi paylaşayım burda bakalım olurmu ne tarafta kuzucumuz​

bence kalbini t3emiz tut hayırlısıyla gelicek bebişin

kız benim hep sagda batma oluyo ne varsa artık orda rahat etti zayi o tarafta evladım

rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah kızlar mesela ben de kız istiyorum ama hep oğlum olacağını hissediyorum nedense

rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah kızlar mesela ben de kız istiyorum ama hep oğlum olacağını hissediyorum nedense

BU TOPİĞİ KAYDETMELİ YAZICIDA YAZDIRMALI YILLAR YILLAR SONRA EVLATLARIMIZA GÖSTERMELİ. NELER YAŞADIK ONLARI BEKLERKEN NELERLE SAVAŞTIK NASIL DOSTLUKLAR KURDUK.. AŞAMALARIMIZA ŞAHİT OLMALILAR. BEN DOĞUM SÜRECİME KADAR ALLAHIM İZİN VERİRSE SİZLERLE HERŞEYİ PAYLAŞMAYI İSTİYORUM VE EN SONUNDADA DOSYA HALİNE GETİRECEĞİM TOPİĞİMİZİ. COK GÜZEL BİR HATIRA KALACAK HEPİMİZ İÇİN EMİNİM...

luckyincident canım inş yerleşme kanmasıdır inş bebişin seninledir ....

bence kalbini t3emiz tut hayırlısıyla gelicek bebişin

nisanurcum ketenhelvacım inşallah çok sağolun inşallah rabbim hepimize nasip etsinn bebişlerimizi kucağımıza almayı...

çok mantıklı aslında canım valla yaaa ben de doğuma kadar ne doğumu bundan sonra hep burda olacağım rabbim bebiş verirse hayırlısı ile inşallah

harika fikir canım bilginimm

ama ama halvetlerimisden de bahsediyoruz çokça ya :18: :26:

harika fikir canım bilginimm

ama ama halvetlerimisden de bahsediyoruz çokça ya :18: :26:

efet hem halvetler hemde evlatların babalarını çekiştiriyoruz oldukça:)bide böle yüz ifadelerimiz oluyo

bebek derki;annemde ne çatlakmış he:))))ama ayıtlanabilir yani sansür koyarız..güzel fikir ben çok kıymet veririm hatıralara...

kız noolcak biz onların analarıyız ayıp bişeymi yapıyoz babaları ve bizi anlatıyoz ya delü :)

ne biliim genellikle gece 12den sora özellikle +18 oluyoruz ya

aman anı işte yaaa,neler çekmişiz öğrensinler bızdıklar onlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…