bilgimcim florindacım şu çin takvimi denen şeye baktınız mı inanıyomusunuz bilmiyorum tabii
canlarım benim çok ama çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizlerdenbiz de bu ay 4. günden itibaren gün aşırı çalıştık 3 gün öncesine kadar...Rabbim elbet biliyordur uygun zamanı hakkımızda her zaman en hayırlısı olsun ve inşallah hayırlısı ile alalım bebğimizi kucağımıza inşallah :))))))))))
Regl olduysam da rabbim sağlıkk versin elbet gelecek bebeğimiz....
hah şöyleeeeeeegüzel Allahım bilir zamanını sen rahat ol herşey yolunda kafanı bişeye takma. vakti gelince herşey gerçekleşir. sakin ol ve sadece bekle....
ve ben inanıyorumki gerçekleşecek dualarımız. bidenem benimmm bebişimin güzel teyzesi üzme kendini tamammı
bilgimcim florindacım şu çin takvimi denen şeye baktınız mı inanıyomusunuz bilmiyorum tabii
hıhı baktım gecen akşam :) insan cok merak ediyo yahu ister istemez. öncelikle sağlıklı olsun tabi ama bende kız gibi hissediyorumve takvimde kız dedi anacımmmmmmmmmmmmmmm
hıhı baktım gecen akşam :) insan cok merak ediyo yahu ister istemez. öncelikle sağlıklı olsun tabi ama bende kız gibi hissediyorumve takvimde kız dedi anacımmmmmmmmmmmmmmm
bence kalbini t3emiz tut hayırlısıyla gelicek bebişinismayilova allah kabul etsin canım..evet megimmm ne olursa olsun mutluyum ben binlerce şükür...( biraz gözlerim doldu yazdıklarınız ve güzel dilekleriniz sayesinde))) ama keyfim yerinde merak etmeyin sizz :))) regl olduysam yumurtlama günlerim birbirine girdi nette hesapladım 5 - 10 temmuz diyor..zaten regl olursam da hap kullandım ya ben vücudüm düzene girmeye çalışıyordur..
heh bide ne öğrendim biliyomusunuz kesenin içinde bebek sağdaysa kız soldaysa erkek oluyomuş ve cogu kişide doğru sonuc vermiş. birkaçgün sonraki ultrason resmimizi paylaşayım burda bakalım olurmu ne tarafta kuzucumuz
kız benim hep sagda batma oluyo ne varsa artık orda rahat etti zayi o tarafta evladım
rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah kızlar mesela ben de kız istiyorum ama hep oğlum olacağını hissediyorum nedense
rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah kızlar mesela ben de kız istiyorum ama hep oğlum olacağını hissediyorum nedense
luckyincident canım inş yerleşme kanmasıdır inş bebişin seninledir ....
bence kalbini t3emiz tut hayırlısıyla gelicek bebişin
BU TOPİĞİ KAYDETMELİ YAZICIDA YAZDIRMALI YILLAR YILLAR SONRA EVLATLARIMIZA GÖSTERMELİ. NELER YAŞADIK ONLARI BEKLERKEN NELERLE SAVAŞTIK NASIL DOSTLUKLAR KURDUK.. AŞAMALARIMIZA ŞAHİT OLMALILAR. BEN DOĞUM SÜRECİME KADAR ALLAHIM İZİN VERİRSE SİZLERLE HERŞEYİ PAYLAŞMAYI İSTİYORUM VE EN SONUNDADA DOSYA HALİNE GETİRECEĞİM TOPİĞİMİZİ. COK GÜZEL BİR HATIRA KALACAK HEPİMİZ İÇİN EMİNİM...
BU TOPİĞİ KAYDETMELİ YAZICIDA YAZDIRMALI YILLAR YILLAR SONRA EVLATLARIMIZA GÖSTERMELİ. NELER YAŞADIK ONLARI BEKLERKEN NELERLE SAVAŞTIK NASIL DOSTLUKLAR KURDUK.. AŞAMALARIMIZA ŞAHİT OLMALILAR. BEN DOĞUM SÜRECİME KADAR ALLAHIM İZİN VERİRSE SİZLERLE HERŞEYİ PAYLAŞMAYI İSTİYORUM VE EN SONUNDADA DOSYA HALİNE GETİRECEĞİM TOPİĞİMİZİ. COK GÜZEL BİR HATIRA KALACAK HEPİMİZ İÇİN EMİNİM...
harika fikir canım bilginimm
Ama ama halvetlerimisden de bahsediyoruz çokça ya :18: :26:
harika fikir canım bilginimm
ama ama halvetlerimisden de bahsediyoruz çokça ya :18: :26:
kız noolcak biz onların analarıyız ayıp bişeymi yapıyoz babaları ve bizi anlatıyoz ya delü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?