Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet ya sansürleriz kız bazı yerleri ok ben bu fikri hayata gecircem :)

kızlaaaarrr topiğimizin ismini google amcaya bi yazın bakın

meg kullanıcısından alıntı nisanur,derin reglinden itibaren 6. gün gibeğ kalmıştı unutmayalım ewt canım derinin öğleydi hakkımızda hayırlısı inş...

bilginkız kullanıcısından alıntı malum gecen hafta izleyemedim şu muhteşem sülümanın on bölümünü izleyeceğim şimdi netten hepiciğinizi öptüüüüüüüm sizi cok ...

birsum kullanıcısından alıntı edoşum iyi geceler cnm öptümmm iyi geceler canımm... ben de çok öptüm

aa aaaaaa:82:

meg kullanıcısından alıntı ayy alyacanım gelmişşş nolsun kuzu be,halvetten kurudum gittim.. gerçek anlamda kuruluk yaşıyorum ya,konsantre olamıyom ben.. ...
benim favorim bu hahahahah:)

meg kullanıcısından alıntı ayy alyacanım gelmişşş nolsun kuzu be,halvetten kurudum gittim.. gerçek anlamda kuruluk yaşıyorum ya,konsantre olamıyom ben.. ...
benim favorim bu hahahahah:)

Nilla kullanıcısından alıntı efet hem halvetler hemde evlatların babalarını çekiştiriyoruz oldukça:)bide böle yüz ifadelerimiz oluyo bebek derki;annemde ne ...

hehehhehhhhh benimde buuuuu

hey allahım yaaaaaa allah da beniimmm

yaaa biğenmedim ben

Bişi olmaz yaa adın soyadın yazmıyo ya altında:))

ben bundan böyle şöyle yazcam;

arkadaşlarım,selamlar ve sevgiler benden sizlere..

nasılsınız?

bebek için yaptığımız çalışmalar ne durumda arkadaşlarım..

kitap harfleriynen yazcamm,uslu uslu

herkeşlereeeee selamlarr saygılarrr efenüümm nasılsınızz carsıdan geldım papatya aldım onu kaynattım sousun sacımı yıkıcam sacımı acmak ıstıyorm kızıllar var artık boya ya son

herkeşlereeeee selamlarr saygılarrr efenüümm nasılsınızz carsıdan geldım papatya aldım onu kaynattım sousun sacımı yıkıcam sacımı acmak ıstıyorm kızıllar var artık boya ya son

selam gece kuşu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…