Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ellerine sağlık evet ilk sayfada gördüm canım umarım hepsinin karsısında hoşgeldin bebek yazar

ellerine sağlık evet ilk sayfada gördüm canım umarım hepsinin karsısında hoşgeldin bebek yazar

ah ahh inşallah canım ya

bu arada,batları geçen arkadaşlarım,bilgilendirme yapar mısınız özelden bana lütfen :92:
göremeyebilirim topikte çünkü..

ben kendime çeki düzen veriim bi,kocam yolda

sora gelcem batlarım canlarım..

kızLar batım 29 hazirandı ama gelen giden yok dün test yaptım negatif çıktı kaç gün bekliycem ne zaman belli olucak off sıkıntılardayım

Merhaba ben siteye yeni üye oldum, yaklaşık bir ay önce siteyi keşfettim. Dün de bu topiğin hepsini okudum ve üye olmaya karar verdim. İnşallah hepiniz dileğinize en kısa zamanda kavuşursunuz.

kıslarrr
işten geldim evi topladım kahvemi sigaramı aldım geldimm
bu sayfa fikrini çok beğendim ama nası yazdırcaz ki o kadar sayfayı
çoooookkkkk olur çocuk okumayı 7 yaşında öğrense liseye kadan anca bitirir ama

hadi inşallah luckycim gelmesin kırmızılarrr
kırmızıya hayırrr
ay reklam gibin oldu dimi

hehe süper oldu süper kırmızıya hayır kırmızıya hayır kırmızıya hayır

aslında regl de olsam üzülmicektim de devamı gelmedi 3 saat geçti artık gelmesin made baştan gelmedi hakkını kaybetti

Son düzenleme:
Merhaba ben siteye yeni üye oldum, yaklaşık bir ay önce siteyi keşfettim. Dün de bu topiğin hepsini okudum ve üye olmaya karar verdim. İnşallah hepiniz dileğinize en kısa zamanda kavuşursunuz.

Hoşgeldin esteban,güzel vakit geçiriyoruz burda hem aradığımız cevapları buluyoruz hemde bat beklerken kafa dağatıyoruz.şimdi ben çıkıyorum beyim yolda acıktım çok mama yicez:)

estebancım canım gel gel sende hoş geldin hayatımcım
inşallah uğurlu gelir topikimiz sana da bebeli bebeli olurus hepimiz

Hoşgeldin esteban,güzel vakit geçiriyoruz burda hem aradığımız cevapları buluyoruz hemde bat beklerken kafa dağatıyoruz.şimdi ben çıkıyorum beyim yolda acıktım çok mama yicez:)

nillam beyim yolda deyince abiye canlandı birden gozumde

ay ay ay beyime bişi olduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…