esteban hoşgeldin aramızaa???
canım üzme kendini bence..olumlu düşün dolacak göbişler inşallah bebişle
valla bilmiyorum ki canım silerken pembe geldi ama sanırım devamı var hissediyorum...regl oluyorum 24. günümde bu ay sanırım...
afiyet olsun canım :))) Takılayım dedim sana..valla ben bu ay bi kaç tane yaptım da bugün de biraz geldi 4 saat önce ama devamı gelcek hissediyorum erken regl oldum sanırım
Teşekkürler, ben de bu ne sessizlik diyodum. Dün böyle değildi, ben gelince mi böyle oldunuz
canım üzme kendini bence..olumlu düşün dolacak göbişler inşallah bebişle
valla bilmiyorum ki canım silerken pembe geldi ama sanırım devamı var hissediyorum...regl oluyorum 24. günümde bu ay sanırım...
afiyet olsun canım :))) Takılayım dedim sana..valla ben bu ay bi kaç tane yaptım da bugün de biraz geldi 4 saat önce ama devamı gelcek hissediyorum erken regl oldum sanırım
sağol canım hayırlısı artık ctesiye kadar gelmezse kırmızılar gidip kan testi yaptırcam bakalım
cnm kocalarımız geliyor..yemeklerini verip teker teker dökülüyoruz birazdan dolar taşar burasııı
olsun hayatım gelsede üzülme.sen yeni yeni denemeye başlıyorsun.şansın hala benden daha fazla rahat ol cnmmm:82:
yok canım üzülmüyorum aman gelsin gitsin işimize bakalımcanımmmmm inşallah sen de kavuşursun bebişine en kısa zamanda )) çok erken gelmesine takıldım ama hormonlar yeni toparlanıyor ondan belki de hap bıraktım ya bi de sıcaklar malum
aşkım aminn cümlemiz inşallah..
valla bugün görümcemin bebeğine baktım bütün gün.bıcırık öyle tatlı ki maşallah.. antreman yaptım bir yandan..
Allah hepimize o tatlılıkta bebeler nasib etsin inşallahhhh
bnm kasık ağrılarım var ama nedenini bilmiyorum.belkide hergün halvet var ya ondanda olabilir..
bnm umudum kırıldı ya buaydan nedense:18::18:
bak bak bak söyleyenlerden biri de sendin unutma olumsuz düşünmek yokkk :)))) olacak cnm başka yolu yok gelecekler öyle ya da böyle bıcırıklar:)))
ben de arkadaşın bebişine gidiyorum sıksık annannesi bakıyor da...ahh dedim dün severken ver rabbim nolur tüm isteyenlerle birlikte bana da ver...
canım yazacağım şimdi 10 dk engeline takıldım..çıkmak zorunda kalırsam da birazdan yazacağım 6 dk kaldı)))
artık kendi bebişimi sevmek istiyorum bende cnm ya..Rabbim hayırlı ve tez zamanda hepimize nasib eder inşallah canım..
bazen dayanılacak gibi olmuyor tatlım işte ne yapim...kolay değil ama inkansızda değil Allahın izniyle
kızlaaar eşim geldi çıkıyorum ben iyi geceler herkese sabah gelirim...gelen giden yok bende inş da olmaz... öptüm hepinizi..
pzt demi cnm senin de bat yoksa biraz geç mi yazdırdın ne olur ne olmaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?