slm güzeller nasılsınız bu ara pek gelemiyorum geçmişe bakamadım derinden sonnra yeni hamişimiz varmı
selam kızlar nasılsınız
hoşgeldin cnmbenim 3 saat önce pembe bi akıntım oldu devamını bekliyorum senden nbr
inşallah canım inşallah ben değilmiş gibi davranıyorum ki hayal kırıklığı olmasın...inşallah sende de vardır bebiş..inşallah yerleşme kanamasıdır canım hayırlısı olsun iyi gibiyim bende adet günümün gelmesini bekliyorum 10 gün kaldı:44:
inşallah canım inşallah ben değilmiş gibi davranıyorum ki hayal kırıklığı olmasın...inşallah sende de vardır bebiş..
benim de 4 5 gün vardı normalde
kıslar ya bi karışım vardıya çörekotu bal tarçınmıydı sadece
eve gelirkene kocişe keçibuynuzu pekmezi aldım 3 kaşık ben yedim bile ama o karışımıda içiyim bi nasıl dı bilen varmıııı
inşallah canım inşallah ben değilmiş gibi davranıyorum ki hayal kırıklığı olmasın...inşallah sende de vardır bebiş..
benim de 4 5 gün vardı normalde
yedir cnm kocişine biz 1 kavanozu bitirdik 2.ye geçtik çok işe yarıyor..aç karna yedir amaa
kıslar ya bi karışım vardıya çörekotu bal tarçınmıydı sadece
eve gelirkene kocişe keçibuynuzu pekmezi aldım 3 kaşık ben yedim bile ama o karışımıda içiyim bi nasıl dı bilen varmıııı
cnm pekmez falan işe yaramıyor, yada uzun süre kullanman gerekiyor bu arada sorun eşinde miydi eğer ondaysa ona göre bişiler söyleyebilirim sana
batdaşım gölgeçiçeğim görmüyo beni((((((((((
canım üzme kendini bence..olumlu düşün dolacak göbişler inşallah bebişlebilmiyorum ama ben ümidimi kesdim canım yaa
valla bilmiyorum ki canım silerken pembe geldi ama sanırım devamı var hissediyorum...regl oluyorum 24. günümde bu ay sanırım...lucky ne oldu tatlım lekelenme mi oldu acepp??
afiyet olsun canım :))) Takılayım dedim sana..valla ben bu ay bi kaç tane yaptım da bugün de biraz geldi 4 saat önce ama devamı gelcek hissediyorum erken regl oldum sanırımcanımmm hb görmeme değil eşim gelmişti yemek yedik şimdi geri geldim nasılsın batdaşım belirti falan bişi varmı sende ben progestan kullanmıştım bittikten 2-4 gün içinde adet gelmesi lazım deniliyo bugün bi test yaptırıyım dedim sonra vazgeçtim inş kırmızı kart görmeyiz bu ay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?