Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhaba fistiklar ben cocukladan firsat buldukca gecmisi okuyorum ama yazmaya birtürlü firsatim olamiyoo:84::84::84:simdi uyuttum ve nihayet burdayiiiiiiiiimnabersiniz bakim

hımmm bebişin var mı cnm??

bende oturdum avrupa yakasında sen neresindensin??

Bebeğim yok canım. 1 yıldır istiyoruz ama olmadı, bu ay doktor kontrolüne başladık. Hormon tahlilleri yaptırdım, Cmt. spermiogram testini götürüp yumurtlama takibine başlayacağız, yani henüz sorun var mı, onu anlamaya çalışıyoruz. Ne çıkacak çok merak ediyorum. İnşallah birşey yoktur diyorum o zaman da niye olmuyor peki deyip duruyorum.:26::26::26::26::26:

merhaba fistiklar ben cocukladan firsat buldukca gecmisi okuyorum ama yazmaya birtürlü firsatim olamiyoo:84::84::84:simdi uyuttum ve nihayet burdayiiiiiiiiimnabersiniz bakim

zati annadım hayatım biin..

slam didim ben sana görmedin sen..iyiyiz seni sormalı..

yok hayatım ya o turp gibin ben sadece önlem alıyım didim
sorun bendee yımırta büyiyi çatliii ama olmiii bebeeee
nası işe yaramıyo yaneee neden kii
ne yarıyo işe süle bana süle süle

rahim içindeki bazı salgılar spermleri öldürebiliyormuş yada bunun gibi benzeri nedenler olabiliyor, doktorun ne diyor bu işe bir yol önermiyormu?

hayırlısı olsun cnm.bendede yoktu tahlillerimde bişi..eşimded yok çok şükür..sadece tembellik var bitane yumurtamda..geçen ayda rahim filmi çekildim o yüzden bu ay ümitliyim.Rabbim sanada nasib etsin cnm

biliom aşkım demiştin..ama snn için bugün önemli ya o bakımdan didim ben beyaaaa

aslında 36 saat diyolar o da yarın akşam 11 e denk geliyo ama 12 saat sona da çatlayabilir
aslında bu akşam 4 gibi çatladı sanırsam anladım resmen ama doğrumu bilmem yinede tabi...
bu akşam 12 saat oluyo bugünde önemli ewet
yaşasınnnn 1 hafta her gün önemli bana halvet var bol bollllll

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…