nerden cikardin olmadigini belkide olmustur pozitif düsün..daha 10 gün var ama bak benim ikiside adet olmama yakin tuttu daha 2 3 gün daha halveti birakma ne olur ne olmaz canim.insallah bu ay böylegezersin
iste iste hemde gönülden iste..düşünmedinizmi hiç bebiş yaa??daha yeni mi başladın cnm sen tedaviye??
hayırlısı olsun cnm inşallah tutunmuştur sana cnmm.nerede yaptırdın cnm istanbulda mısın.bende düşünüyorum 2 ay sonra
birşey sorucam, bu aşılama tam olarak hangi durumda olanlara yapılıyor.
cnm yumurta takibin yapılıyor ve tabi tedavinde ilaçla baktın kalamıyorsun sonraki aşama rahim filmi çekiliyor.filmden sonrada birkaç ay rahat bırakıyor doktor seni(ben şuan bu aşamadayım) eğer yine olmadıysa tekrar ilaç tedavisi olmadı aşılamaya geçiyor..
sonraki aşamada tüp bebek cnmcımm..
bnm doktorum aşılama için 2 yıl korunmazsam ve eğer olmadıysa yaparız dedi cnmm
Çalışıyordum, ev aldık, borçlar vardı ve o kadar da istemiyorduk aslında. Taa ki son bir seneye kadar, deniyoruz ama bazen istiyorum bazen olmasa da olur diyorum. Bi ara pek bi hevesliydim, birkaç arkadaşımın peş peşe bebekleri oldu, bazen de bari yaş daha fazla ilelemeden olsun diye yapalım diyorum. Tedaviye bu ay başladım, 13. gün tekrar gidicem.
amiin inşallah, evt cnm istanbuldayım ferti-jin kadın sağlığı merkezi referanslarını çok iyi buldum, bir denemek istedim tabii yinede herşey allahtan
yaşı takma cnm kafana daha gençsin..ama doktora git cnm bnm 4 ay olmadı..evliliğimin 4.ayında gitti doktora hemen..başladı tedavim..
sana ilaca mı başladı cnm klomen mi içiyorsun.eğer kullanıyorsan 13.gündede iğneni vuracaktım eğer yumurtaların geliştiyse
sağ ol canım, benim dr yumurtlama takibinden sonra eğer sorun yoksa film isteyecekmiş, bir de FSH'ım sınıra yakın çıkmış onu biraz düşürelim dedi.
yoğğğ anammmm bırakırmıyım halvetiiiii ayıpsın cnmcımmm...
koca dioki ne zaman son gün 2 günde 1 soruyor bendede hep aynı cevap 1 hafta var aşkımm..
zavallım pekmezde artık yetmiyor cnm ya.pili bitti bitecek.tebi benimdeee...
inşallah dediğin gibi olur cnm yaa...inşallah tutunur artık bana gelsin popişine popişine vurucam onun
olur cnm hayırlısıyla sen içini ferah tut dua et bebiciğinee
kaç yıllık evlisin cnm sen?
bnm doktor çekmeyecekti ben çok ısrar ettim..bıktım ilaçlardan yaa...
çekti çok şükür azıcık ağrı oldu o kadar ..2 tüpte açık şuan sorun yok..gerisi rabbime kalmış cnmm..
Bnm teyzem 38 yaşımda film sayesinde hamiş kaldı..darısı başımıza artık
ay hic gülecegim yoktu valla demek daha bir hafta var hi yazik adama
etmezmiyim cnm hiç hem kendime hemde isteyen herkese ediyorum dualarımı, 4 yıllık evliyim fakat son 1 yıldır çalışmalardayız hemde ne çalışma :))))))))))))))))
garibim diyemiyorda yaa bu 1 hafta bitmedimi hala diyee
ee napim ama bebek istemeyi biliyor ya...yaşasın kötülükkk
ayyy çok fenasın birsumum yaaaaa:90::90::90::90::90:
Allah kabul etsin tatlım..hepimiz aynıyız burada..bebişi olanlar bile duacı bizee..
senin o zaman ayın 2si gibi belli olur sanırsam.çünkü döllenmeden 12 gün sonra kanda çıkıyor...
ya varya doktor olup çıkıcam heee..doktoruma illallah geldi bu sorularımdan ama napim meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?