ben geldim kızlaar ama gelen giden yok bakalım..meg in yerine geçtim ben yaa....çıkacağını bilsem test alırım neyse bekleyelim bakalım
doktorun asistanı adet günün birkaç gün geçince kan testi yaptır demişti geçen ay 8 inde hastalanmıştım o kadar beklemeyeyim mi sence günler geçmek bilmiyor gerçektenbirde kociş bu akşam halvet istiyooo sakıncası olurmu aceepppp
kızlar FSH'ınız kaç sizin, yüksek olan veya sınıra yakın olan var mı ya, benimkini neyle düşürecek ki acep.
hmmm ama ama ama benim normalde de 3 günde tamamen bitiyor :))) Ne güzel kafamdan atmıştım tamamen gelceksen adam gibi gel demi amasabır bebişim...valla hasta olsan bile üzerine görme durumu var biliosun değilmi..
az ve kısa süreli adet üzeine görme olabiliyor aman dikkat heee
canım ben ona hiç dikkat etmedim ya..o ne ki?
hmmm ama ama ama benim normalde de 3 günde tamamen bitiyor :))) Ne güzel kafamdan atmıştım tamamen gelceksen adam gibi gel demi amaeşim de başladı test alıp gelem mi diye ))))
bu yumurta rezervini gösteriyormuş, eğer yüksek çıkarsa az yumurtan kalmış demekmiş yani çok önemli, benim 9,5 çıktı, dr. Değerlerin çok iyi ama fsh ı biraz düşürmeliyiz dedi. Araştırdığıma göre 6-9 arası çok iyiymiş. 9-10 iyi, 12, 13 den yüksekse olmaz diyorlarmış.
alma sakın..geçsin öle yap..bnmkide öle hemen test alimm mi aşkiiiimmm???
hayır diyorum bi bakıyorum akşamına getirmiş burnumun içine sokuyor..sonra yapıyorum yine hüsran hüsran..bide var ya hep testi yaptığımın akşamı yada sabahına gelio kırmızı canavar nedense...o yüzden 6 aydır test sokmuyorum eve
bekle bakalım cnm bnm ne olacak hakkında hayırlısı olsun cnmmm
evet bir iki kişi daha demişti test yapar yapmaz geldi diye :)))) Her şey olacağına varır bekleyelim bakalım ne olacak
kafa karışklığı kalkıyor ortadan ya hemen psikolojiye doğla olarakta hormonlara hemen yansıyor cnm.ondan heralde
olabilir valla canım ben test yapınca kafam rahatlıyo valla bugün bu olay olana kadar pzt yaptığım test negatif çıkmıştı ve öyle rahattı ki kafam amann yok bi dahaki aya artık fln diye üzülmemiştim de şimdi kafam karıştı sinir oldum..ben biraz netliği severim de ya vardır ya yok ortasına sinir olurum
ben geldim kızlaar ama gelen giden yok bakalım..meg in yerine geçtim ben yaa....çıkacağını bilsem test alırım neyse bekleyelim bakalım...kasık ağrısı da devam..
meeeeeeeeeeeeeeeegggg nirdesin kuzum yaaaa özledimm
şimdi ben giderim o gelir heeeeee atlayıp sipirgesinee
bennnn vahşi batınıııınnn ennn hızlııııııı........................
gildim de,geçmişi okuyaraktan geiliyum
hoşşşşdeldin datluu cadummm
nirelerdeydin acep megiiimmmm???
ayak seslerini duydum cnm bnmmm..farketmedim sanma sakın...hoşgeldin beyaaaaaaa al sanaa bendennnn
yemek yedik,halvet ettik de ööle gildim bu sefer..
bebeeeemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?