Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hayırlısı olsun cnm.bendede yoktu tahlillerimde bişi..eşimded yok çok şükür..sadece tembellik var bitane yumurtamda..geçen ayda rahim filmi çekildim o yüzden bu ay ümitliyim.Rabbim sanada nasib etsin cnm

Hayırlısı olsun, inşallah seninde olur. Aslında ben bu durumu pek takmıyorum, yani olsun istiyorum ama olmasa da napıcam diyorum, Allah'ın takdiri, olmayanlardan bir fazlam mı var. Aslında bu halim de biraz garip sanırım, bu sitedeki herkes çok istiyor ben de mi sorun var ?

aslında 36 saat diyolar o da yarın akşam 11 e denk geliyo ama 12 saat sona da çatlayabilir
aslında bu akşam 4 gibi çatladı sanırsam anladım resmen ama doğrumu bilmem yinede tabi...

36 saat oluyor çoğunlukla cnmcım.ona göre yap 1 saat geçte yapsan olur nasılsa 24 saatin var cnmm.benden tavsiye eğer olmazsa hsgyi çektir cnmm..

bnm kasıklardan sonra göğüslerde ağrımaya başladı yaa..

hayırdır ya.tutmadı varya bu ay bebiş

içimden bir his öyle diyor

rahim içindeki bazı salgılar spermleri öldürebiliyormuş yada bunun gibi benzeri nedenler olabiliyor, doktorun ne diyor bu işe bir yol önermiyormu?

hayır canım ya drum normal bir kadından daha güzel yumurtan oluyo herşey yolunda diyo...klomen + iğne tedavim son zaten ara veriyom tedaviye eylül veya ekime kadar kısmetse kafamı dinliyim vücudumu dinlendiriyim

valla ugrasiyorum cocuklarla canim bugün yediler bitirdiler beni valla cok yoruldum sen napiyosun nasil gidiyo

canım kolaymı 2 tane maşallahhhh... tam oynamalık ve yaramazlık zamanları.Allah kolaylık versin cnm sana..

tatlım ben ne yapayım işte..kasık ağrım var 3 gündür.ama reglime 10 gün var.göğüslerin uclarındada ağrı var..
olmadı sanırsam bu ayda...

Arkadaşlar yarın sabah görümcem doğuma gidicek. İnşallah sağsalim güzel kızına kavuşur.. Dualarınızı esirgemeyin lütfen.. Allah hepinize nasip etsin yumuk yumuk eller

hsg yi sona saklıyom ben dr seni zorlamıyalım biraz daha bekleyelim diyo
inşallah bebiş tutunmuştur sana anneciğine hayatım yaaaa

bir sorun yokturda..belki tam istemiyorsundur cnm..valla buradaki çoğu arkadaşımız hatta hepsi (ki buna bende dahilim)aklımızı atıyorum bebişler için...
bi hamişimiz olsa sanki biziz gibi seviniyoruzz..yakında sende alışırsın merak etme cnmm

Arkadaşlar yarın sabah görümcem doğuma gidicek. İnşallah sağsalim güzel kızına kavuşur.. Dualarınızı esirgemeyin lütfen.. Allah hepinize nasip etsin yumuk yumuk eller

Allah yardımcısı olsun cnm..
ne tesadüf bnmde görümcem yarın doktora gidecek doğum için..ama onunki oğlan

Bilmiyorum, 5 senedir evliyim, yaş 32 artık istesem iyi olur.

hsg yi sona saklıyom ben dr seni zorlamıyalım biraz daha bekleyelim diyo
inşallah bebiş tutunmuştur sana anneciğine hayatım yaaaa

inşallah cnm..ama ben alıştım artık negatife..o yüzden eve gebelik testi sokmuyorum..beklerim geçsin 1 hafta o zaman tahlil yapaım ancak..ki o da uzak görünüyor yaa..

bu sıpa bu ayda bekletecek bizi benceee

Amin.. Çok sağolun kızlar.. Senin görümceni allah kurtarsın canım.. Ben bile çok heyecanlanıyorum onların şuan ki duygularını düşünemiyorum.. rabbim size ve zamanı gelince banada nasip eder inşallah :97:

Son düzenleme:

amin cnmcımmm..inşallah..abbim büyüktür gönülden istersen elbet verecek yeterki hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerr

nerden cikardin olmadigini belkide olmustur pozitif düsün..daha 10 gün var ama bak benim ikiside adet olmama yakin tuttu daha 2 3 gün daha halveti birakma ne olur ne olmaz canim.insallah bu ay böylegezersin

yok canım yaa ümidimi kestim mutsuz hissediyorum kendimi çok düşündükce yapcak bişeyim yok artık

ettim aşkımcım ettiimmmm
hepimize ettim duamı
inşallah Rabbim bizim sesimizi duyar huzurunda açtığımız elleri boş çevirmez nurunla doldurur

inşallah canım duyar sesimizi hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…