Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşgeldin canımıniçi iyiyiz çok şükür üzülme aşkım bebeşin olucak merak etme sen o hayallarinizin hepsi inş gerçekleşicek gör bak bazen böyle bizde kuruyoruz ama yaramazlık etse ağlasa diye bende şöyle bir yapıştırıp çalarım sus lenn diye eşim gülüyo valla hayali bile güzel dilerim rabbim hepimizin gönlüne göre nasip eder balım

hoş geldin duygum nasılsın evet eski tadı yok topiğimizin aysun yok meg yokhülya yok
ve daha aklıma gelmeyen birsürü arkadaşım nerde bu kızlar ya neşemiz kaçtı ya
zten bende bu ay sadece muhabbet etmek için giriyorum buraya bebek için değil bebği çok konuştukça daha çok sitres yapıyoruz oyüzden bebek konuşmak için değil ama sadece konuşmak muhabbet etmek için gelsin bizim kızlar ya öksüz bırakmasınlar burayı lütttffeeeeeeeeeeennnnnnnnn

hoşgeldin oflumm nasılsın canım bende şimdiş geldim fıstığımm
iyiyim canım bebek fikrini aklımdan atmaya calışıom sen sdilik çizgi mi gördünn aman kuzum kandan sonra sevinelim benim gibi üzülmeni istemem :)
inşallah bebğin geliyodurrrrrrr

hoşgeldin canım .
benim eşimde hep öyle yapar..
bebek var gibi..
ama ben dha çok üzülüyorum öyle işte.
o ne kadar çok hevesli olursa bebeğimiz olmadıkça sevinemiyorum..
ve bana dediki 2 acıdan sonra kucağıma almadan sevineceğimi sanmıyorum
haklı adam

ben geldimmm günlerdir bu şarkıyı dinliyorum incir reçelini izlemedim ama şarkı harika...
[video=youtube;ksk6zgOYha0]http://www.youtube.com/watch?v=ksk6zgOYha0[/video]

harika bir parça gülüm gerçekten bu arada senin eşine hazırladığın videoyuda izlemiştim ama bir türlü diyemedim tatlım çok yakışmışşınız Allahım bir ömür ayırmasın mutluluğunuza mutluluk katsın bebeğim inş bebeğinizde olur sizin kadar tatlı olur canım benim

artık hayaliyle değil gerçeğiyle yaşamak istiyorum
bu ara o kadar çok düşünüyorum ki yatar yatmaz uyuyan ben uyamıyorum artık düşünmektenn
allah sonumu hayır etsin inşallah tez zamanda gönderir meleklerimizi

Canım benim kıyamam inşallahh hayallerinizi süsleyen bebeğiniz gelecek birgün umarım çok bekletmeden gelir.Bizde aynı durumdayız eşimle çok zor bir duygu bilirimm
kuzumm taa salı günü çok geç ya yarın git bence çıkar varsaa çizgi belirmiş çünküü canım benim hadi hayırlısıı hakkındaa Ben adet olmadım inanılmaz gerginimm hiçbirşeyi kaldıramıyorum eşim geldi dün cinsel istek falan yok yapamıyorumm yaparken gizli gizli ağladımm sinirimdenn ne yapacağımı bilmiyorumm ot gibi kadın oldum çıktım hem doğuramayan hemde o işi isteksiz yapan bir kadın oldum resmen çok çaresiz hissediyorum kendimiii 53 gün oldu adet olmayalı hep bu adet gecikmesi yüzündennn

inşallah bu seferki çizgi doğrudur canım inşallah bebeğin göbüştedirrrr

inşş canım inşş ama valla birşey ifade etmiyo ağzım yandı yaa sütten hayırlısı ne ise o olsun ama idrarı damlatır damlatmaz iki çizgide aynı anda belirdi ikincisi silik ama bakalım artık gülüm:18:

haklısın gülüm yok sevinme falan yok öylesine acaba çıkarmı yine dedim anında iki çizgide belirdi buna rağmen sevinme yok temkinliyim artık kanda görmeden hamileyim demem asla canımıniçi sende sil at kafandan bak biz kızlar artık karrar aldık bebek yok akışına bıraktık bu ay çok rahatım ilk defa olmazsa zerre kadar takıntım oluyo düşüncemde bile sanırım doktordan sonra böyle oldum ciddi birşeyim çıkmadı yaaa içim rahat artık zamanı var diyorum kendime balımmmm

bende çok sevdim habire bunu dinleyip duruyorumm elfim ben eşime bir video hazırladım ama paylaşmamıştım onu paylaşan ben değildim alıntı yapıp yazı yazmıştım ordan öyle hatırlıyorsundur kzuuucumm ama çok beğenmiştim bende o videoyuGerçekten çok yakışmışlardı

bilmiyorum ki canım hiç hevesim yok çıkmıycağından öylesine eminimki mucize gibi olur çıksada iananmam sanırım beklesin diyorum ama adet belirtilerim çok fazla belirgin olucakmışım gibiyim kuzum benim deme öyle bak bu şekilde olmanın asıl nedeni psikolojik biliyosunki kendi kendimize yapıyoruz söylediklerin çok ciddi sorunlar isteksizlik faan bunu kendine yapma sakın öncelikle doktora git bakıl ne var ne yok anla ama ne olursa olsun moralini yüksek tutu lütfen bunu yapmayın kendinize her şeyin bir zamanı var yeterki ciddi hastalığımız olmasın şükürler olsun ki canımız sağ herşey yoluna girecek ianan bana fıstığım inan :26:

sağolasın eminem canım benim nasılsın
iyim elifim ne olsun diyet yapamıyorum bari bol su içeyim diye kendimi zorluyorum budefada sürekli lavaboyaq taşınıyorum şuan bile sıkıştım ama masa altından kıvranıyorum 9ayrılamıyom burdan
bize hoşgeldin diyen yok dmekk
ama ben didimdiii :26:
hülyam canım nerelerdesiniz ya bende sık giremiyorum ama girdiğimdede eski arkadaşlarımla karşılaşmayınca üzülüyorum canım benim inşallah o hayaller birgün gerçek olur evinide kirletir kakada yapar hatta ve hatta çarşaf ve yorganda keserevet bende bugün benim cadıyla küsüm daha önceden atletini çorabını kilodunu bebek kangurusunu kemişti bugün sabahta yorgan ve çarşafında gördüm kesmiş küçük parçalar o yüzden hem üzülüyorum hemde neden yapıyo diye düşünüyorum ceza verdim makaslarını kaldırdım okulada bahçeden bıraktım yukarıya çıkmadım geriden takip ettim merdivenin yarısına kadar çıktı sonra beni aradı içim acıdı ama bazen cezayı hak ediyolar

inşallah bu sefer yanılmayacaksın gülümm yanıltmayacak umarım testin yanlış çıkan testin aynı markasını almadın dimi.2yada 3 tane test alıp baksana ne alemde o testlerdede varmı diye .Keşke ovucan olsaydıı ondanda bakardın..Psikolojikmi değil mi bilmiyorum ki elfim robot gibi biri oldummm özellikle gece kendime hayret ettim hiç istek olmazmı insandaa doktora gittiğimde bunu dile getireceğim bakalım ne diyecek

aminnnnnnnnnnnn inşş gülüm inşşş olucak gerçeğide olucak hmde hiç beklemediğin anda sabırlı olun canlarım beni iyi düşünün iyi olucak yeterki kendinizi üzmeyin bakın ben dünde örnek verdim yine yazıcam inşş yardımcı olur herkese benim babamın eşi 45 yaşında 6 gün sonra doğum yapıcak 4 sene korundular tek bir kere salıverdiler gülüm ve tuttu yaş 45 ve derlerki korununca rahim tembelliğe alışır diye düşün artık rabbim nasip etmiş eltimde öyle 3 senede onlar korundu demiişlerki uzun zaman korunduk salalım gitsin ne zaman olursa ve adetini 7. güünü yapmışlar sadece tuttu hamile arkadaşım var oda istedi 6 ay günde 2 kere ilkişiye girdikleri olmuş ayaklarınıda dikmiş yok olmadı kendini öyle şartlandırdıki günün gününe adet olan kız 10 gün gecikti ama olmadı artık umudunu kesit yeter yaa olursa olur dedi haftada 2 kere yaptıklarında tuttu 6 aylık hamile gülüm herşey bizde kafamızda bitiyo sağlıklıyız sorunumuz yok birde iyi tarafından düşünün içinizi ferah tutun çooook etkisi olucak kendinizi iyi hissedeceksiniz ki bununda karşılığı bebek olarak dönücek :26:

inş canım aynı testler değil 2 tabesi nova bu yaptığımda gilda diye marka bakalım birtanesini yaptım bir günüm geçsinde diğerlerinide denerim arık gülüm senin sorununun bu ay bendede oldu sadece psikolojik çünkü sıkça ilişkiye giriyoruz peki neden bebek palnı yaptığımızdan yokyumurtlama yok şu gün üst üste bıkkınlık geldi artık ne his ne istek kaldı bu ciddi sorun aslında düşünsene eşlerimiz bunu anlarsa ne olur yapma gülüm ben karar aldım bu ayda çıkmazsa birşey artık eskiye dönücem bebek için ilişki yok eşimle sevgiyle tutkuyla birlikte omak varken neden zindan edelim kendimizi sabırlı ol ve kafandan sil at önce doktora git bakalım psikolojikmi Allah korusun sorunmu var (inş iç bir sorun yok görüceksin bana hak vericeksin in)herşey senin elinde bak eşinle ne kadar yakışıyosunuz balım ne güzel bir hayatınız var neden sorun olsun hayatınızda yüce rabbi herşeyin zamanı geldiğinde zaten verecek yeterki sen keninden evliğinden vazgeçme bırakma kendini unutmaki o yuvayı ayakta tutan sensin güllüm sen çok değerlisin sabret lütfen balım üzülme ve geciktirme doktora git emi fıstığımmm

valla benim diyetim çok iyi gidiyo resmen aç yatıp kalkıyorum ama işede yaradı sırtımdki yanlardaki hatta yüzümdeki fazlaklıklardan kurtuluyorum eşim artık yüzünü sıkınca elime gelmiyo eskisi gibi diyo inş çok kararlıyım bu şekildede gidicek eski kiloma dönücem bebeğim suyu bende çok içiyorum ve dediğin gibi tuvaletten çıkamıyorum lazımlık alıp onda oturmak gerek aslında kuşum

canım ben buralardayım aslında ama sen çok uğramıyorsun ybirde benim canım sıkkın çok fazla yamıyorum sadece okuyorum oyunlara sardım bu aralar onunla oyalıyorum kendimi

ah canım ya bizim her ay yumurtlamadan sonra hep aynı şey dün akşam evi süpürdün eşime dedim sen getir makinayı ne olur ne olmaz
ama hepsi boş aslında
eşin de sonuna kadar haklı hamile kalsak bile kucağımıza almadan oh diyemeyeceğiz sanırım bizzz:18::18:
çok zor canım beni en iyi anlayanlar sizlersiniz zaten sizlerle paylaşınca rahatlıyorum en azından çekinmeden sıkılmadan konuşabiliyorum sizlerle
çok seviyorum sizleriiiiiii

ay kıyamamm ben senin cadına ya teyzesi yesin onu işi de baya iletletmiş bu kız kesin tasarımcı falan olucak annesi
ceza yöntemini her zaman çok sevmişimdir nedense ben çoçuğuna vurarak birşeyleri yapmasını engeleyeceğini sananlara çok kızıyorum o sadece onun canını yakacak çünkü yine yapacaksa dayağı yesede yapacak.ama ceza daha farklı sanırım ben çoçuğuma çok ceza veririmmmmhele o bir dünyaya gelip başlasın yaramazlık yapmaya

gülbebk canım üzme kendini ne olur seni çok iyi anlıyorum bendede çoğu zaman böyle oluyo isteksizlik bazen dokunmasını bile istemiyorum ama senin eşini bilmeme amabenim eşim bu bu konuda çok anlayışlı değil evliliğin merkezi o diyo tabi haklı bir yandan ama biz erkekler gibi her ana hazır olmuyoruz işte

heeee bak şimcik çok güldüm kendime gülüm kızlar çok yakışmışşınız falan yazmışlardı bende siz siniz diye düşündüm neyse yanlış alarmmm dütt düttt özür dilerim balım

canım fotoğrafını koyabilirmisin testin çok heycanlandım ben ya inşallah doğrudur ve meleğin yolda sana geliyodur

canım fotoğrafını koyabilirmisin testin çok heycanlandım ben ya inşallah doğrudur ve meleğin yolda sana geliyodur

gülüm çektimde belli olmuyo telden çekiyorum ama koyucaktım ama birde yarın sabah yapaım belki daha koyu çıkarsa koyarım olurmu yinede deniyim tekrar çekeyim bakalım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…