eminemine+,
elf69,
gulbebek+,
puffy123+,
SueSue+,
0fLu,
huzur17
slm canlarım nasılsınız
ben iyi olmaya çalışıyorum dün akşam kocişle sarıldık birbirimize tv izlerken başladık hayal kurmaya keşke şimdi bebeğimiz olsaydı ağlasaydı şuraları kirletseydi ev kaka koksaydı diyeeee içim bi garip olmaya başladı b aralar
göbebeğimi sevdi sanki içinde bebek varmış gibi
diyorum sen yokkan böylesin olunca dibimden ayrılmazsın hehalde diyeee
preesedd kullananlar birşey sorucam kızlar benim acayip akıntım var sizde de olmumu presedden sonra:44::44:
aynı bennnnen guzelini yapıoz puffim boşver sen
slm kızlarrr okla gtcm bi bakaym dedm sizeee naslsnzz?
ya kızlar artık akşamları nerrdeyse kmse grmıo topgmzegündüz saolun siz kaynatıosnz biraz benm gunduz hep koştrmca ile gecıo ama zamanm olnca da ugramaya çalşıorm topgmz canlansın lütfenn yaaa pes etmeylm kzlarrr biz de gebişlerimizin yaptıgı gibi hem hamiş kalcz hem de muhabbete dvm etczzz burdaaaa aşçz bugunleri de ...topgmze sahip çıkalmmm
iyiyim canım bebek fikrini aklımdan atmaya calışıom sen sdilik çizgi mi gördünn aman kuzum kandan sonra sevinelim benim gibi üzülmeni istemem :)hoşgeldin oflumm nasılsın canım bende şimdiş geldim fıstığımm
eminemine+,
elf69,
gulbebek+,
puffy123+,
SueSue+,
0fLu,
huzur17
slm canlarım nasılsınız
ben iyi olmaya çalışıyorum dün akşam kocişle sarıldık birbirimize tv izlerken başladık hayal kurmaya keşke şimdi bebeğimiz olsaydı ağlasaydı şuraları kirletseydi ev kaka koksaydı diyeeee içim bi garip olmaya başladı b aralar
preesedd kullananlar birşey sorucam kızlar benim acayip akıntım var sizde de olmumu presedden sonra:44::44:
ben geldimmm günlerdir bu şarkıyı dinliyorum incir reçelini izlemedim ama şarkı harika...
[video=youtube;ksk6zgOYha0]http://www.youtube.com/watch?v=ksk6zgOYha0[/video]
hoşgeldin canımıniçi iyiyiz çok şükür üzülme aşkım bebeşin olucak merak etme sen o hayallarinizin hepsi inş gerçekleşicek gör bak bazen böyle bizde kuruyoruz ama yaramazlık etse ağlasa diye bende şöyle bir yapıştırıp çalarım sus lenn diye eşim gülüyo valla hayali bile güzel dilerim rabbim hepimizin gönlüne göre nasip eder balım
Canım benim kıyamam inşallahh hayallerinizi süsleyen bebeğiniz gelecek birgün umarım çok bekletmeden gelir.Bizde aynı durumdayız eşimle çok zor bir duygu bilirimmeminemine+,
elf69,
gulbebek+,
puffy123+,
SueSue+,
0fLu,
huzur17
slm canlarım nasılsınız
kuzumm taa salı günü çok geç ya yarın git bence çıkar varsaa çizgi belirmiş çünküü canım benim hadi hayırlısıı hakkındaakuzucum daha 2 günüm var adetime öyle yapayım bakalım ne çıkar dedim idrarı damlatır damlatmaz iki çizgide anında belirdi ama tabi silik bekliyim bu haftada adet olmazsam salı gününe giderim kana tabi sabredebilirsem gülüm sen ne yaptın adet olmadın daha dimi gittinmi doktora balım:18:
inşallah bu seferki çizgi doğrudur canım inşallah bebeğin göbüştedirrrr
iyiyim canım bebek fikrini aklımdan atmaya calışıom sen sdilik çizgi mi gördünn aman kuzum kandan sonra sevinelim benim gibi üzülmeni istemem :)
inşallah bebğin geliyodurrrrrrr
hoşgeldin canım .
benim eşimde hep öyle yapar..
bebek var gibi..
ama ben dha çok üzülüyorum öyle işte.
o ne kadar çok hevesli olursa bebeğimiz olmadıkça sevinemiyorum..
ve bana dediki 2 acıdan sonra kucağıma almadan sevineceğimi sanmıyorum
haklı adam
harika bir parça gülüm gerçekten bu arada senin eşine hazırladığın videoyuda izlemiştim ama bir türlü diyemedim tatlım çok yakışmışşınız Allahım bir ömür ayırmasın mutluluğunuza mutluluk katsın bebeğim inş bebeğinizde olur sizin kadar tatlı olur canım benim
Canım benim kıyamam inşallahh hayallerinizi süsleyen bebeğiniz gelecek birgün umarım çok bekletmeden gelir.Bizde aynı durumdayız eşimle çok zor bir duygu bilirimm
kuzumm taa salı günü çok geç ya yarın git bence çıkar varsaa çizgi belirmiş çünküü canım benim hadi hayırlısıı hakkındaaBen adet olmadım inanılmaz gerginimm hiçbirşeyi kaldıramıyorum eşim geldi dün cinsel istek falan yok yapamıyorumm yaparken gizli gizli ağladımm sinirimdenn ne yapacağımı bilmiyorumm ot gibi kadın oldum çıktım hem doğuramayan hemde o işi isteksiz yapan bir kadın oldum resmen çok çaresiz hissediyorum kendimiii 53 gün oldu adet olmayalı hep bu adet gecikmesi yüzündennn
iyim elifim ne olsun diyet yapamıyorum bari bol su içeyim diye kendimi zorluyorum budefada sürekli lavaboyaq taşınıyorum şuan bile sıkıştım ama masa altından kıvranıyorumsağolasın eminem canım benim nasılsın
ama ben didimdiii :26:bize hoşgeldin diyen yok dmekk
hülyam canım nerelerdesiniz yaeminemine+,
elf69,
gulbebek+,
puffy123+,
SueSue+,
0fLu,
huzur17
slm canlarım nasılsınız
bilmiyorum ki canım hiç hevesim yok çıkmıycağından öylesine eminimki mucize gibi olur çıksada iananmam sanırım beklesin diyorum ama adet belirtilerim çok fazla belirgin olucakmışım gibiyim kuzum benim deme öyle bak bu şekilde olmanın asıl nedeni psikolojik biliyosunki kendi kendimize yapıyoruz söylediklerin çok ciddi sorunlar isteksizlik faan bunu kendine yapma sakın öncelikle doktora git bakıl ne var ne yok anla ama ne olursa olsun moralini yüksek tutu lütfen bunu yapmayın kendinize her şeyin bir zamanı var yeterki ciddi hastalığımız olmasın şükürler olsun ki canımız sağ herşey yoluna girecek ianan bana fıstığım inan:26:
artık hayaliyle değil gerçeğiyle yaşamak istiyorum
bu ara o kadar çok düşünüyorum ki yatar yatmaz uyuyan ben uyamıyorum artık düşünmektenn
allah sonumu hayır etsin inşallah tez zamanda gönderir meleklerimizi
inşallah bu sefer yanılmayacaksın gülümm yanıltmayacak umarım testin yanlış çıkan testin aynı markasını almadın dimi.2yada 3 tane test alıp baksana ne alemde o testlerdede varmı diye .Keşke ovucan olsaydıı ondanda bakardın..Psikolojikmi değil mi bilmiyorum ki elfim robot gibi biri oldummm özellikle gece kendime hayret ettim hiç istek olmazmı insandaa doktora gittiğimde bunu dile getireceğim bakalım ne diyecek
iyim elifim ne olsun diyet yapamıyorum bari bol su içeyim diye kendimi zorluyorum budefada sürekli lavaboyaq taşınıyorum şuan bile sıkıştım ama masa altından kıvranıyorum9 ayrılamıyom burdan
ama ben didimdiii :26:
hülyam canım nerelerdesiniz yabende sık giremiyorum ama girdiğimdede eski arkadaşlarımla karşılaşmayınca üzülüyorum canım benim inşallah o hayaller birgün gerçek olur evinide kirletir kakada yapar hatta ve hatta çarşaf ve yorganda keser evet bende bugün benim cadıyla küsüm daha önceden atletini çorabını kilodunu bebek kangurusunu kemişti bugün sabahta yorgan ve çarşafında gördüm kesmiş küçük parçalar o yüzden hem üzülüyorum hemde neden yapıyo diye düşünüyorum ceza verdim makaslarını kaldırdım okulada bahçeden bıraktım yukarıya çıkmadım geriden takip ettim merdivenin yarısına kadar çıktı sonra beni aradı içim acıdı ama bazen cezayı hak ediyolar
canım ben buralardayım aslında ama sen çok uğramıyorsun ybirde benim canım sıkkın çok fazla yamıyorum sadece okuyorum oyunlara sardım bu aralar onunla oyalıyorum kendimihoş geldin duygum nasılsın evet eski tadı yok topiğimizin aysun yokmeg yok hülya yok
ve daha aklıma gelmeyen birsürü arkadaşım nerde bu kızlar ya neşemiz kaçtı ya
zten bende bu ay sadece muhabbet etmek için giriyorum buraya bebek için değil bebği çok konuştukça daha çok sitres yapıyoruz oyüzden bebek konuşmak için değil ama sadece konuşmak muhabbet etmek için gelsin bizim kızlar ya öksüz bırakmasınlar burayı lütttffeeeeeeeeeeennnnnnnnn
ah canım ya bizim her ay yumurtlamadan sonra hep aynı şey dün akşam evi süpürdün eşime dedim sen getir makinayı ne olur ne olmaziyiyim canım bebek fikrini aklımdan atmaya calışıom sen sdilik çizgi mi gördünn aman kuzum kandan sonra sevinelim benim gibi üzülmeni istemem :)
inşallah bebğin geliyodurrrrrrr
hoşgeldin canım .
benim eşimde hep öyle yapar..
bebek var gibi..
ama ben dha çok üzülüyorum öyle işte.
o ne kadar çok hevesli olursa bebeğimiz olmadıkça sevinemiyorum..
ve bana dediki 2 acıdan sonra kucağıma almadan sevineceğimi sanmıyorum
haklı adam
çok zor canım beni en iyi anlayanlar sizlersiniz zaten sizlerle paylaşınca rahatlıyorum en azından çekinmeden sıkılmadan konuşabiliyorum sizlerleCanım benim kıyamam inşallahh hayallerinizi süsleyen bebeğiniz gelecek birgün umarım çok bekletmeden gelir.Bizde aynı durumdayız eşimle çok zor bir duygu bilirimm
kuzumm taa salı günü çok geç ya yarın git bence çıkar varsaa çizgi belirmiş çünküü canım benim hadi hayırlısıı hakkındaaBen adet olmadım inanılmaz gerginimm hiçbirşeyi kaldıramıyorum eşim geldi dün cinsel istek falan yok yapamıyorumm yaparken gizli gizli ağladımm sinirimdenn ne yapacağımı bilmiyorumm ot gibi kadın oldum çıktım hem doğuramayan hemde o işi isteksiz yapan bir kadın oldum resmen çok çaresiz hissediyorum kendimiii 53 gün oldu adet olmayalı hep bu adet gecikmesi yüzündennn
iyim elifim ne olsun diyet yapamıyorum bari bol su içeyim diye kendimi zorluyorum budefada sürekli lavaboyaq taşınıyorum şuan bile sıkıştım ama masa altından kıvranıyorum9 ayrılamıyom burdan
ama ben didimdiii :26:
hülyam canım nerelerdesiniz yabende sık giremiyorum ama girdiğimdede eski arkadaşlarımla karşılaşmayınca üzülüyorum canım benim inşallah o hayaller birgün gerçek olur evinide kirletir kakada yapar hatta ve hatta çarşaf ve yorganda keser evet bende bugün benim cadıyla küsüm daha önceden atletini çorabını kilodunu bebek kangurusunu kemişti bugün sabahta yorgan ve çarşafında gördüm kesmiş küçük parçalar o yüzden hem üzülüyorum hemde neden yapıyo diye düşünüyorum ceza verdim makaslarını kaldırdım okulada bahçeden bıraktım yukarıya çıkmadım geriden takip ettim merdivenin yarısına kadar çıktı sonra beni aradı içim acıdı ama bazen cezayı hak ediyolar
gülbebk canım üzme kendini ne olur seni çok iyi anlıyorum bendede çoğu zaman böyle oluyo isteksizlik bazen dokunmasını bile istemiyorum ama senin eşini bilmeme amabenim eşim bu bu konuda çok anlayışlı değil evliliğin merkezi o diyo tabi haklı bir yandan ama biz erkekler gibi her ana hazır olmuyoruz işteCanım benim kıyamam inşallahh hayallerinizi süsleyen bebeğiniz gelecek birgün umarım çok bekletmeden gelir.Bizde aynı durumdayız eşimle çok zor bir duygu bilirimm
bende çok sevdim habire bunu dinleyip duruyorumm elfim ben eşime bir video hazırladım ama paylaşmamıştım onu paylaşan ben değildim alıntı yapıp yazı yazmıştım ordan öyle hatırlıyorsundur kzuuucumm ama çok beğenmiştim bende o videoyuGerçekten çok yakışmışlardı
hoşbuldum kuzucum ohh ohhhh güzel haberler duymak ne kadar güzell çok sevindim inş hayırlısıylada dünyaya gelicek annesi fındık kurdumuz yirim ben onu bal o bal bende test yaptım sabah dayanamadım testi test edeyim dedim çıktı ama silik kenarları belirginde otası biraz silik gibi ama nedense hiç sevinmedim acüp niyeki gülüm
canım fotoğrafını koyabilirmisin testin çok heycanlandım ben ya inşallah doğrudur ve meleğin yolda sana geliyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?