- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
hoşgeldin kuzum asabiyet olmuşsun cnm hayırdırETME pincik mincik nasıl görcez seni.
ben debundan korkuyorum, hemde çok korkuyorum
vajinadan bile göremedi zaten soka çıkara o düşürücek çocuğumu
korkma bebeğim korkama daha çok yenisin yani geç döllenme oldu sabret bakalım boşuna sıkıntıya girme:26:
sat 4 şubat hadi geç döllenme oldu desek şimdiye kadar kese görünmezmi
ben debundan korkuyorum, hemde çok korkuyorum
vajinadan bile göremedi zaten soka çıkara o düşürücek çocuğumu
hoşgeldin bebeğim bende diyorumki alltta imin yazdı nerede bu kız acep
yarın yine test yapılıcak değerin en az 580 falan olması lazım dananın kuyruğu yarın kopucak işte ama çok korkuyorum durmadan ağlıyorum
kuzum zaten 5 haftalıkken ancak vajinadan bakılır ,4 haftalıkkende çıkabilir ama genelde 5 te daha vajinadan bakıyorlar sen bidaha alttan baktırma . ben hiç baktırmadım sabretceksin benim doktorum dedi keseyi görürüm dedi altan baksam ama seni rahatsız etmek istemiyorum dedi. gel üstten bakalım dedi daha küçük seninki mercimeği sıkmayın artık bekle 1 hafta sonra güzel bir doktor inşallah keseyi görürsün.
iyi bakalım gülüm şimdiden sıkıntı etme Allah korusun belkide ki inş iyi sonuç olucak bekle bak sorun olmıycak inanki rahat ol
hoşgeldin canım
ama ne güzel ve tatlı anlatmışsın laptopunu koptum resmen yaaaaa.......dayanamadım söyleyeyim istedim.....burdayım askımda sesimi duyuramıyom hoşbuldum balım modeli gecmiş cekirdeği küçük emektar çeyizim beni varken yok gösteren laptopumla ugrasıyodum ..sen nasılsın canımcım bakim ne var ne yok
burdayım askımda sesimi duyuramıyom hoşbuldum balım modeli gecmiş cekirdeği küçük emektar çeyizim beni varken yok gösteren laptopumla ugrasıyodum ..sen nasılsın canımcım bakim ne var ne yok
hoşbulduk en taze fıstık annnemmmm benm nasılsın bebişim
mavişim sen niye bu kadar yıpratıyorsun kendini kıyamam ben sana...gün ola hayrola inşallah bişeycikler olmicak canım yaa bak bebeğini şimdiden sıkma böyle yazık sana .....inşallah ama ya dış gebelikse bi daha anne olamayabilirim
inşallah ama ya dış gebelikse bi daha anne olamayabilirim
mavişim sen niye bu kadar yıpratıyorsun kendini kıyamam ben sana...gün ola hayrola inşallah bişeycikler olmicak canım yaa bak bebeğini şimdiden sıkma böyle yazık sana .....
yarın yine test yapılıcak değerin en az 580 falan olması lazım dananın kuyruğu yarın kopucak işte ama çok korkuyorum durmadan ağlıyorum
ay o pcyi kıyılırmı çeyizden gelmiş:) elifi bekilyoz kuzum inşallah hamiş o.hoşbulduk balım valla canım sırf birbirimizden mahrum kalmamak için bişe yapmıyorum yoksa coktan yeri öpmüştü bile rabbim kimseye cekirdeği küçük pc nasip etmesin gerçi benm kızlık laptopum kızzz çeyizim sayılır kıyamam ben ona nede olsa baba ocagından geldi ayyy yerim ben onu yer yavaş mavaş ama olsuneee balım sen nasılsın bakalım neler yapıyonuz bakim buralarda benden habarsızzzzzz hamiş hamiş hııııııı
kesinlile katılıyorum canım..nasıl yani niyeki gülüm benim eltimde ilkinde dış gebelik olmuş kürtaj olmuş şimdi ikinciye hamile birtane var şimdi hamile yapma lütfennn
Ssst bana bak bakim sen niye agliyosun once bi kafani topla yarin son kez ver kani zirt pirt vajinal ultrasonada girme bebek yeni yerlesiyo kurcalattirma kendini bak tecrubeli biri var karsinda simdi acil bisey bile olsa kavga ediyom yine girmiyom vajinal ultrasona haftaya cuma karindan gorulur zaten
canım tam çıkıyordum yazını gördüm oğlan huysuzluk yapıyo çıkmam lazım aklım sende kalıcak ama içini ferah tut herşey olucağına varır ..üzme kendini nolurr lütfennnhoşgeldin canım benim ne biliym işte huzursuzum dünde uykuda koişe sarılıp bebeğimize bişey olmasın demiişim iyice kafayı yedim
inşallah canım kocişde öyle diyo habire elletiyosun kendini düşmiceği varsada düşürecekler diyoSsst bana bak bakim sen niye agliyosun once bi kafani topla yarin son kez ver kani zirt pirt vajinal ultrasonada girme bebek yeni yerlesiyo kurcalattirma kendini bak tecrubeli biri var karsinda simdi acil bisey bile olsa kavga ediyom yine girmiyom vajinal ultrasona haftaya cuma karindan gorulur zaten
adak da adadım iki gündür uçuşa geçtim valla görmen lazımkuzu ya seni pataklamak lazım sendeki bu stres yokmu, at şu stresini. dua et bol bol dua en büyük silah, ve bebişin için adak dile allahım sağ salim kucağıma alırsam atıyorum bi fakir doyurcam, kurban kesicem falan diye adakta bulun allahın izniyle bişey olmayacak.
kesinlile katılıyorum canım..
özlemcim kendine kel toparla kendini lütfen......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?