Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşgeldin kuzum asabiyet olmuşsun cnm hayırdır ETME pincik mincik nasıl görcez seni.

hoşbulduk balım valla canım sırf birbirimizden mahrum kalmamak için bişe yapmıyorum yoksa coktan yeri öpmüştü bile rabbim kimseye cekirdeği küçük pc nasip etmesin gerçi benm kızlık laptopum kızzz çeyizim sayılır kıyamam ben ona nede olsa baba ocagından geldi ayyy yerim ben onu yer yavaş mavaş ama olsuneee balım sen nasılsın bakalım neler yapıyonuz bakim buralarda benden habarsızzzzzz hamiş hamişhııııııı

korkma bebeğim korkama daha çok yenisin yani geç döllenme oldu sabret bakalım boşuna sıkıntıya girme :26:

yarın yine test yapılıcak değerin en az 580 falan olması lazım dananın kuyruğu yarın kopucak işte ama çok korkuyorum durmadan ağlıyorum

sat 4 şubat hadi geç döllenme oldu desek şimdiye kadar kese görünmezmi

ben debundan korkuyorum, hemde çok korkuyorum

vajinadan bile göremedi zaten soka çıkara o düşürücek çocuğumu

kuzum zaten 5 haftalıkken ancak vajinadan bakılır ,4 haftalıkkende çıkabilir ama genelde 5 te daha vajinadan bakıyorlar sen bidaha alttan baktırma . ben hiç baktırmadım sabretceksin benim doktorum dedi keseyi görürüm dedi altan baksam ama seni rahatsız etmek istemiyorum dedi. gel üstten bakalım dedi daha küçük seninki mercimeği sıkmayın artık bekle 1 hafta sonra güzel bir doktor inşallah keseyi görürsün.

hoşgeldin bebeğim bende diyorumki alltta imin yazdı nerede bu kız acep

burdayım askımda sesimi duyuramıyom hoşbuldum balım modeli gecmiş cekirdeği küçük emektar çeyizim beni varken yok gösteren laptopumla ugrasıyodum ..sen nasılsın canımcım bakim ne var ne yok

yarın yine test yapılıcak değerin en az 580 falan olması lazım dananın kuyruğu yarın kopucak işte ama çok korkuyorum durmadan ağlıyorum

iyi bakalım gülüm şimdiden sıkıntı etme Allah korusun belkide ki inş iyi sonuç olucak bekle bak sorun olmıycak inanki rahat ol

iyi bakalım gülüm şimdiden sıkıntı etme Allah korusun belkide ki inş iyi sonuç olucak bekle bak sorun olmıycak inanki rahat ol

inşallah ama ya dış gebelikse bi daha anne olamayabilirim

burdayım askımda sesimi duyuramıyom hoşbuldum balım modeli gecmiş cekirdeği küçük emektar çeyizim beni varken yok gösteren laptopumla ugrasıyodum ..sen nasılsın canımcım bakim ne var ne yok
ama ne güzel ve tatlı anlatmışsın laptopunu koptum resmen yaaaaa.......dayanamadım söyleyeyim istedim.....

heee anladım şekerim ne olsunki ben varım birde bebeğim şaka şaka :))) test yaptım sabah silik çıktı ama ben hiç sevinemiyorum hiiii

mavişim sen niye bu kadar yıpratıyorsun kendini kıyamam ben sana...gün ola hayrola inşallah bişeycikler olmicak canım yaa bak bebeğini şimdiden sıkma böyle yazık sana .....

hoşgeldin canım benim ne biliym işte huzursuzum dünde uykuda koişe sarılıp bebeğimize bişey olmasın demiişim iyice kafayı yedim

Ssst bana bak bakim sen niye agliyosun once bi kafani topla yarin son kez ver kani zirt pirt vajinal ultrasonada girme bebek yeni yerlesiyo kurcalattirma kendini bak tecrubeli biri var karsinda simdi acil bisey bile olsa kavga ediyom yine girmiyom vajinal ultrasona haftaya cuma karindan gorulur zaten

ay o pcyi kıyılırmı çeyizden gelmiş:) elifi bekilyoz kuzum inşallah hamiş o.

kuzu ya seni pataklamak lazım sendeki bu stres yokmu, at şu stresini. dua et bol bol dua en büyük silah, ve bebişin için adak dile allahım sağ salim kucağıma alırsam atıyorum bi fakir doyurcam, kurban kesicem falan diye adakta bulun allahın izniyle bişey olmayacak.

ayy sen çok yaşa gamzem yaaa özlemcim kendini şimididen üzüyo valla sen tecrübelisin söylede üzülmesin gülüm

hoşgeldin canım benim ne biliym işte huzursuzum dünde uykuda koişe sarılıp bebeğimize bişey olmasın demiişim iyice kafayı yedim
canım tam çıkıyordum yazını gördüm oğlan huysuzluk yapıyo çıkmam lazım aklım sende kalıcak ama içini ferah tut herşey olucağına varır ..üzme kendini nolurr lütfennn

inşallah canım kocişde öyle diyo habire elletiyosun kendini düşmiceği varsada düşürecekler diyo
adak da adadım iki gündür uçuşa geçtim valla görmen lazım
kesinlile katılıyorum canım..
özlemcim kendine kel toparla kendini lütfen......

napıym balım elimde değil çok korkuyorum:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…