14.hafta da başladım canım elevit kullanıyorumreferansı farklıymış demek ki canım
depo dediği demir depoları
ferritin demir deposu demek zaten
benim bildiğim referanslara göre düşük değer
ama senin referanslarda normal görünüyorsa sıkıntı yok
sağolasın canım çok şükür bir sıkıntımız yok
yuvarlanıp gidiyoruz
hızlı kilo almam dışında sıkıntı yok
şu an vitamin hapını bırakmaya karar verdim ben de
sanırım o neden oluyor bu kilo alışıma
didems sen vitamin kullanıyor musun ne zaman başladın?
Allah allah yaa şu soğukta bu kadar ter basması da neyin nesiymişMerhabalar. Fırsat bulup geldim yine off ben kendi yerime geçmek istiyorum ya inşallah beni buraya almazlar.
Elifimm canım silik çıkmış çizgin inşallah vardır ama kana gitme hemen en azından batını bekle hatta batı da geçsin bir gün ya. Ben özellikle son koyduğun testte gördüm canım çizginin belirtisini. Güzel haberler ver ne olur yaa..
Gamzecim boşver canım ya hiç muhattap olma tamam eşin hesap sorsun falan istiyorsun belki ama olan olmuş gebesin moralin daha fazla bozulmasın. Yorganı at,yak ne yapatsan yap onları da Allah'a havale et. Bu en çok sana zarar verir çünkü.
Bne yarın dr gidicem bakalım ne diyecek. Gece acayip ter basıyor beni kızlar ya odada soğuk oluyor merkezi sistem gece zaten kapanıyor. hiç böyle birşey başıma gelmedi ilk defa da değil 1-2 aydır böyle su içinde kalıyorum gece yastığımın bir önünü bir arkasını çevirip duruyorum sabahta kirliye. Yani bildiğiniz gibi değil pijamam su içinde kalıyor resmen. Sabah banyo yapmaya da her zaman vakit bulamıyorum bir dökünüp çıkıyorum ama bugün uyanamadım ıslak mendillerle silindim her yanımı ya öyle rahatsımızım ki. Aacaba hormıonlarda birşey var da o mu yapıyor anlamıyorum.Eşime menopoza giriyorum galiba diye takılıyorum ama bir de gerçek olurmuş.
peki tartılıyor musun sen evde?14.hafta da başladım canım elevit kullanıyorum
omega alsam mı diye sorcaktım sana kullanıyomusun sen?
öyle çok yeşil yapraklı sebze balık fılan yedıgım yok da
İnşallh kuzunum inş sevinçli güzel haberler alıcaz şimdi çok kaptırmıyom kendimi kan testi sonucunda sevinicez,çünkü ben kendi gebelik testimde bile acaba diyerek gittim hemen kan testi yaptırdım batı 3 gün geçirip gittim bide o yüzden inşallah batını geçir kana git öyle sevinicez.taze gebiş dicez inşallah.evet canım aynen öyle acaba geldimi gelicekmi korkusu var ama bir taraftanda bebek yoksa adetim gelsin diyorum bakalım bu 2 gün hiç geçmiycek gibi gülüm erken yaptım ama testi denemek istedim aslında kuzucum idrarımı damlatır damlatmaz iki çizgide aynı anda çıktı biri koyu biri açık ama
cnm bizim oturduğumuz semtteki en iyi hastane diyebilirim ben birkaç doğum hastanesinede gittim araşıtrdım begenmedim. sağ dan soldan duyumlarımla benim bir kaç arkadaşımda burda doğurdu amca kızıda uzak bir semtten doğum için buraya geldi.doğum fiyatlarıda normal, arkadaşım ucuz diye kendi hastanesini tavsiye ediyor hemde doktorlar çok iyi diyor,ama iyilik kavramıda kişiden kişiye değişiyr.canım hastaneni hiç bilmiyorum yorum yapamam
ama emin ol tıklım tıklımlık asla bir ölçüt olamaz
kimisi sırf yakın diye kimisi ucuz diye gidiyor olabilir
bizim evin yakınında bir hastane var özel, ne zaman gitsem iğne atsan yere düşmez vaziyette
ne zaman gitsem en az 1-2 saat bekliyorum hastanede
hizmetinden doktorundan herşeyinden nefret ediyorum ama
çevremde kimse de sevmiyor
bence iyi araştır
doktor ve hastane hamilelik sürecinde cidden önemli
valla canım ben doktorumdan falan gayet memnunum
şirkette bile kaç arkadaşımın yakınları taa nerelerden gelip burda dogum yapmıslar
muhabbet hanım da sagolsun cok ılgılı
sakin sakin konuşuyo böyle çok güleryüzlü tek tek anlatıyo herşeyi rahatlıyorum ona gidince
İnşallh kuzunum inş sevinçli güzel haberler alıcaz şimdi çok kaptırmıyom kendimi kan testi sonucunda sevinicez,çünkü ben kendi gebelik testimde bile acaba diyerek gittim hemen kan testi yaptırdım batı 3 gün geçirip gittim bide o yüzden inşallah batını geçir kana git öyle sevinicez.taze gebiş dicez inşallah.
cnm bizim oturduğumuz semtteki en iyi hastane diyebilirim ben birkaç doğum hastanesinede gittim araşıtrdım begenmedim. sağ dan soldan duyumlarımla benim bir kaç arkadaşımda burda doğurdu amca kızıda uzak bir semtten doğum için buraya geldi.doğum fiyatlarıda normal, arkadaşım ucuz diye kendi hastanesini tavsiye ediyor hemde doktorlar çok iyi diyor,ama iyilik kavramıda kişiden kişiye değişiyr.
öyle cnm ben deryaya gidiyorum seviyorum kadını ya ben sormadan herşeyi söylüyor. ilgili bir kadın, zaten asiye hnm çok yoğun ya her gittiğimde bir sürü kişi onu bekliyr. o yüzden tercih etmedim onu. bekleyemem ookadar.:26:birde temiz hastane ben ona çok önem veriyorum.
iyiyse ve içine sindiyse kimsenin lafına bakmayacaksın zaten canımİnşallh kuzunum inş sevinçli güzel haberler alıcaz şimdi çok kaptırmıyom kendimi kan testi sonucunda sevinicez,çünkü ben kendi gebelik testimde bile acaba diyerek gittim hemen kan testi yaptırdım batı 3 gün geçirip gittim bide o yüzden inşallah batını geçir kana git öyle sevinicez.taze gebiş dicez inşallah.
cnm bizim oturduğumuz semtteki en iyi hastane diyebilirim ben birkaç doğum hastanesinede gittim araşıtrdım begenmedim. sağ dan soldan duyumlarımla benim bir kaç arkadaşımda burda doğurdu amca kızıda uzak bir semtten doğum için buraya geldi.doğum fiyatlarıda normal, arkadaşım ucuz diye kendi hastanesini tavsiye ediyor hemde doktorlar çok iyi diyor,ama iyilik kavramıda kişiden kişiye değişiyr.
öyle cnm ben deryaya gidiyorum seviyorum kadını ya ben sormadan herşeyi söylüyor. ilgili bir kadın, zaten asiye hnm çok yoğun ya her gittiğimde bir sürü kişi onu bekliyr. o yüzden tercih etmedim onu. bekleyemem ookadar.:26:birde temiz hastane ben ona çok önem veriyorum.
canım 5 üstü gebelik sayılıyorkızlar mrb herkese.. ablam beta hcg baktırdı 4.86 çıktı, gebemi sizcee ??
senin kız ne kadar akıllıymış öyle maşallahhhsabah anlatmıştım kızımın makas olayını eline ne geçse kesiyo sabahta yorgan ve çarşafı kesilmiş buldum küçük parçalar halinde neyse makasları sakladım güya ceza verdim makas felan yok artık dedim
az önce aramış anne makaslarımı buldum diyosakın kullanma kaldır onları çabuk diyorum anne geç kaldın kullanıyorum diye bana nisbet yapıyo yaa bir yandan gülmemek için kendimi zor tutuyorum bir yandan ciddi durmaya çalışıyorum makası bulmazdan öncede babasını aramış baba gelirken bana makas al demiş
ben geldimmm
20 şubat kocamın dogum gunu
hedıye almaya gıttım gömlek swet begendım aldım umarım oda begenır
yenı gebe var mı?
canım allah bebeğini sana ve eşine bağışlasınnnnkizlar mrb bugun sabah kahverengi olan lekelenmem pembeye dondu bende dr a gittim progestan verdi kesenin durumu iyi bebgin kalp atisi da baslamis dedi kanama olursa gel bu donemde lekelenmeyi iyi gormuyorz dedi cok moralim bozuk
sabah anlatmıştım kızımın makas olayını eline ne geçse kesiyo sabahta yorgan ve çarşafı kesilmiş buldum küçük parçalar halinde neyse makasları sakladım güya ceza verdim makas felan yok artık dedim
az önce aramış anne makaslarımı buldum diyosakın kullanma kaldır onları çabuk diyorum anne geç kaldın kullanıyorum diye bana nisbet yapıyo yaa bir yandan gülmemek için kendimi zor tutuyorum bir yandan ciddi durmaya çalışıyorum makası bulmazdan öncede babasını aramış baba gelirken bana makas al demiş
kızlar beni çok uyku bastı
ben az uyuyorum
gelince yazdıklarınızı okucam ya da uyumassam tlfndan bakar yazarım
görüşürüz
Allah allah yaa şu soğukta bu kadar ter basması da neyin nesiymiş
hıı hıııı çokkk akıllıdır çokkkkiyiyse ve içine sindiyse kimsenin lafına bakmayacaksın zaten canım
her ağırzdan bişey çıkıyor zaten
canım 5 üstü gebelik sayılıyor
adeti kaç gün geçti
belki geç döllenme olabilir ama kimyasal gebelik de olabilir
kesin bişey demek için erken
2 gün sonra testi tekrarlarsa iyi olur
senin kız ne kadar akıllıymış öyle maşallahhh
sorma hülyam valla öyle görünüyocanım allah bebeğini sana ve eşine bağışlasınnnn
o annesine sımsıkı tutunmuştur bırakmaz canım korkma
bol bol dua et canımmmm
senin bu kızdan çekeceğin var canımmmmmmm
ben yazdım ama sen görmedin galiba
tasarımcı olucak senin kız galibaaaa
kocana senin ve bebişinle geçirceği mutlu yıllar diliyorum canım
sweati de beğenmek zorunda bence
hoşgeldin bu arada
yeni gebe yok ama elf silik çizgi görmüş ilk idrarda
kana gidince öğrenicez inşallah
sen vitamin hapı kullanıyor muydun
kaçıncı haftada başladın
doktor ne zamana kadar kullanacaksın dedi
hıı hıııı çokkk akıllıdır çokkkk
sorma hülyam valla öyle görünüyo
tasarımcı olsun canım ama cezasını yarıda kesti akşam tekrar devam edyim bari cezanın devamına
canım yazdığını gördüm hatta cevap yazdım ama benim dandik bilgisayar çıkış yaptı silindi
hülyam hoşgeldin nerelerdesin gülüm sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?