Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inşş canım benim yaaa hayırlısı olsun bakalım geçsin bende diyorum adetim sonra gideyim ama sabah yine test yapıcam koyulaşırmı diye bakalım ne çıkıcak:18::18:
inşallah kuzum inşallah koyulaşır.
senin kız da maşallah pek bilmiş tatlım . :)
ben geldimmm
20 şubat kocamın dogum gunu
hedıye almaya gıttım gömlek swet begendım aldım umarım oda begenır

yenı gebe var mı?
doğum günü kutlu olsun eşinin nice güzel yıllara inşallah.
selam kızlar benim çok sancım var adet olucakmışım gibi bebeğim mi gidiyo acaba:18::18:

cnm allah korusun ya, sende lekelenmemi var ,

kızlar benm adetim bugün geçeli 1 hafta oluyo ben kan testi yaptırdım kadın doğumcuya gittim. beta hcg değerim 89.30 cıktı doktor 3 buçuk haftalık hamilesin dedi :))))) çok mutluyuum :))) 2 hafta snra tekrar gel dedi acaba değerim düşermi yaa:))

belki tutunuyordur canım kötü şeyler getirme aklınaaa

hayır yok lekelenmem ama değerlerim az artıyo salak doktor da moralimi bozdu zaten kaç kaftalık hamile olduğumu bile bilmiyorum.

ilk değerim 168.5
iki gün soraki değerim 263.9

yarın bi daha yapıcam çok mutsuzum

inşallah kuzum inşallah koyulaşır.

senin kız da maşallah pek bilmiş tatlım . :)

doğum günü kutlu olsun eşinin nice güzel yıllara inşallah.

aminnnnnnnnnnnnnnnn balımm inşş zaten koyulaşırsa umudum çoğalır

bu arad testin resmini gördüm canımmm
sanki en alttaki enson resimde gördüm gibi:44::44:
inşallah kanda çıkar canım bu testlere güvenim kalmadı artıkkk:18::18::18:

evet canım aslında hepsinde bellide yakınlaştırma olunca oluyo bende elimde daha belirgin ama artık hayırlısı benimde güvenim yok nar gibi kızarsada kan testine giderim hemen balım:26:

CNM HAYIRLI OLSUN düşebilirde düşmeyebilirde ki inşallah düşmez allah kucağına almayı nasip etsin. pozitf düşün herşey güzel olsun.

ben geldim ya ben bu pc yi alıp balkondan atsam param pirçik etsem nasıl olurdu kızlar:106::106::106:

özlemcim sen bence başka bir doktara git, ayrıca değerlerinde yükselme var , yani düşme yok çok kafana takma stres iyi değil inşallah bebeğin seni bırakmıcak. bidi ben bhcgmi birkez ölçtürdüm 157 küsür çıkmıştı birdaha ölçtürmedim,niye bukadar çok ölçtürüyorsunuz ki . sonra keseyi görmeye gittim allahın izniyle de gördük,kanaman yok bişi yok niye düşsünki tatlım. inşallah ta olmaz bişey.

hoşgeldin canım adet sancılarının olması normal derler ama dahag ittinmi doktora peki:18:

yarın bi daha test yaptırıcam ama o doktora gitmicem...
dün annemi doğurtan profesörü aradım yani benim doğumumu gerçekleştiren doktoru
tamam az artmış değerin ama çok az değil dedi hamile kadının yüzüne bu gece de düşürebilirsin bebeğini dermi bi doktor bi daha kesinlikle gitme dedi

2 kere vajinal ultrasona girdim kese de yok bebekte kaç haftalık hamile olduğumu bile bilmiyorum

sat 4 şubat hadi geç döllenme oldu desek şimdiye kadar kese görünmezmi

Allah Allah yaaa anlamadım nasıl birşeyki bu güüm bekleme git dış gebelik falan olmasın gözükmüyosa Allah korusun Allah göstermesin yada geç döllenme yüzünden görünmedi:18::44:

sat 4 şubat hadi geç döllenme oldu desek şimdiye kadar kese görünmezmi

4 şubat sa geç döllenme olduysa 12 şubat diye düşün onu yani en son adetini 12 ocak diyelim daha 5 e yeni girmiş oluyorsun daha bu haftanın sonunda karından görebilirsin,daha küçük yani dahada küçükte olabilir kuzum az sabret iyi bir doktor bul kanaman yok ne de olsa.

Allah Allah yaaa anlamadım nasıl birşeyki bu güüm bekleme git dış gebelik falan olmasın gözükmüyosa Allah korusun Allah göstermesin yada geç döllenme yüzünden görünmedi:18::44:
ben debundan korkuyorum, hemde çok korkuyorum

vajinadan bile göremedi zaten soka çıkara o düşürücek çocuğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…