Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ne güzel diyosun helal olsun sana canım ..hayırlı haberlerini bi alalım el birliğiyle pataklayacağuk allahım izniyleeee

kelebek gibi lafa girdim arı gibi kaçıyorum hatunlarım hepiniz allaha emanet olun ben kaçıyorum..
özoş kendini topla lütfen.....

heee anladım şekerim ne olsunki ben varım birde bebeğim şaka şaka :))) test yaptım sabah silik çıktı ama ben hiç sevinemiyorum hiiii

hadi ins canım ama bendede oldugu gbi kan testi yapmadan idrara fazla güvenme emiin olmadan sevinince sonra daha kötü oluyo kusum ama ins sende vardır bişeler caımın içi insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ayy sen çok yaşa gamzem yaaa özlemcim kendini şimididen üzüyo valla sen tecrübelisin söylede üzülmesin gülüm

Ilk hamileligimde 1.5 ay boyunca 2 gunde bir kan verdim hep kamera hep catal hic sesimi cikarmadan yattim masaya fazla kurcalattirmak iyi degilll ben bunu bilir bunu soylerim

etmezmiyim hiç canımıniçi bak bugün cuma akşamı inanki edicem herkesde edicek sen içini ferah tut gülüm lütfen

sağol allah razı olsun ben de hepiniz için edicem... forumdaki hatunları okudum yok dış gebelikte tüplerimi kaybettim yok şoka girdim iç kanama geçirdim falan diyolar ödüm patladı yaa:18:

neyse fıstıklar ben biraz uzanıym öpüldünüz

hadi ins canım ama bendede oldugu gbi kan testi yapmadan idrara fazla güvenme emiin olmadan sevinince sonra daha kötü oluyo kusum ama ins sende vardır bişeler caımın içi insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

yok gülüm sevinmiyorum çok silik zaten kenarları belirginde ortası daha silik yarın sabahda yapıcam kızarırmı diyee

kızlar ben cıkıyorum zengin kalkışı gbi oldu ama kociş geliyomuş bişeler hazırlıyım allah izin verirse yarın görüşmek ümidiyle sizi seviyorum anacıımmmmmm

amin cümlemizden gülüm sen onları okumayı bırak bakayım sil aklından senin herşeyin normal oucak bak ben hislerimde yanılmam inan bana bitanem

evet umudunu kaybetme sen tahminen 4 haftalık 4,5 haftalık gebesin değerlerin normal.güzel şeyler düşün

Ilk hamileligimde 1.5 ay boyunca 2 gunde bir kan verdim hep kamera hep catal hic sesimi cikarmadan yattim masaya fazla kurcalattirmak iyi degilll ben bunu bilir bunu soylerim

doğru sölüyosun gülüm kesinlikle haklısın eskiden kadınları nasıl yapıyolarmış biz herşeyi kurcalaya kurcalaya i,şte sorun çıkarıyoruz balım

ben en son geçen hafta tartıldım 66,7 ile filan başladım 69,9 du
ama sanki elevitten sonra hızlandı kilo almam
yeme düzenim olmadığı için akşam yemeğini evde yiyemiyorum işten dolayı ondan alayım dedim
amway üyeliğim var benim sipariş edeyim bende kullanayım o zman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…