ne güzel diyosun helal olsun sana canım ..hayırlı haberlerini bi alalım el birliğiyle pataklayacağuk allahım izniyleeeeSsst bana bak bakim sen niye agliyosun once bi kafani topla yarin son kez ver kani zirt pirt vajinal ultrasonada girme bebek yeni yerlesiyo kurcalattirma kendini bak tecrubeli biri var karsinda simdi acil bisey bile olsa kavga ediyom yine girmiyom vajinal ultrasona haftaya cuma karindan gorulur zaten
kesinlile katılıyorum canım..
özlemcim kendine kel toparla kendini lütfen......
ne güzel diyosun helal olsun sana canım ..hayırlı haberlerini bi alalım el birliğiyle pataklayacağuk allahım izniyleeee
bencede canım yapma sakın topla kendini lütfenn
kelebek gibi lafa girdim arı gibi kaçıyorum hatunlarım hepiniz allaha emanet olun ben kaçıyorum..
özoş kendini topla lütfen.....
denicem. dua edin bana ne olur..
heee anladım şekerim ne olsunki ben varım birde bebeğim şaka şaka :)))test yaptım sabah silik çıktı ama ben hiç sevinemiyorum hiiii
ayy sen çok yaşa gamzem yaaa özlemcim kendini şimididen üzüyo valla sen tecrübelisin söylede üzülmesin gülüm
etmezmiyim hiç canımıniçi bak bugün cuma akşamı inanki edicem herkesde edicek sen içini ferah tut gülüm lütfen
Ilk hamileligimde 1.5 ay boyunca 2 gunde bir kan verdim hep kamera hep catal hic sesimi cikarmadan yattim masaya fazla kurcalattirmak iyi degilll ben bunu bilir bunu soylerim
hadi ins canım ama bendede oldugu gbi kan testi yapmadan idrara fazla güvenme emiin olmadan sevinince sonra daha kötü oluyo kusum ama ins sende vardır bişeler caımın içi insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sağol allah razı olsun ben de hepiniz için edicem... forumdaki hatunları okudum yok dış gebelikte tüplerimi kaybettim yok şoka girdim iç kanama geçirdim falan diyolar ödüm patladı yaa:18:
neyse fıstıklar ben biraz uzanıymöpüldünüz
kızlar ben cıkıyorum zengin kalkışı gbi oldu ama kociş geliyomuş bişeler hazırlıyım allah izin verirse yarın görüşmek ümidiyle sizi seviyorum anacıımmmmmm
amin cümlemizden gülüm sen onları okumayı bırak bakayım sil aklından senin herşeyin normal oucak bak ben hislerimde yanılmam inan bana bitanem
inşallah canım kocişde öyle diyo habire elletiyosun kendini düşmiceği varsada düşürecekler diyo
adak da adadım iki gündür uçuşa geçtim valla görmen lazım
napıym balım elimde değil çok korkuyorum:18:
Ilk hamileligimde 1.5 ay boyunca 2 gunde bir kan verdim hep kamera hep catal hic sesimi cikarmadan yattim masaya fazla kurcalattirmak iyi degilll ben bunu bilir bunu soylerim
inşallah canım
çok ağrım var ben yatıym biraz
Allah allah yaa şu soğukta bu kadar ter basması da neyin nesiymiş
peki tartılıyor musun sen evde?
kilo artışın hızlandı mı elevitten sonra?
ben 10. haftada falan başlamıştım şimdiye kadar kullandım işte
doktor doğuma kadar dedi ama bırakcam sanırım
ben omega3 kullanıyorum canım
hergün salata yiyorum ben, balık haftada 1
günde de 3 tane falan ceviz
hepsinde de var ama ben hala eksik olduğunu hissediyorum (hafıza sorunundan, ilacı içinde hafızam da güçleniyor)
2-3 günde bir içiyorum ama ben
sen yiyemiyorsan bence kesin al, en azından 2 günde bir iç bence
ben nutriway kullanıyorum çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?