Canım daha günü geçmemiişti 4 gün falan var bat ına ama bronşit geçirdi antibiyotik verdiler, oda beta yaptırdı emin olmak için 4 küsürlü bişey çıktı, ama sonucu böyle çıktı... böyle çıkanlar varmı?
balık haftada 1 belki yiyebiliyorum o da taze bulup almışsak
ton balığı seviyodum aslında onu yememde bi sakınca yoksa haftada 2 3 filan yiyebilirim
Kizlar size iyi aksamlar diyemeden ciktim diye geldim. Bi iyi aksamlar diyim dedim
Varrrr adete 6 gun kala 3.54 cikmisti ilk hamileligimde kullanmasin antibiyotik falan
Ben hic yemiyorum balik o yuzden verdi dr ama konserve baliklar iyi degil diye biliyorum hamilelere netten bi bak istersen
merhaba kızlar nasılsınız???
ben bugün dr gittim...ultrasonla alttan baktı...rahmin çok temiz yumurtanda kocaman olmuş 18 mm dedi..gün aşırı ilişki öneriyorum şu bi kaç gün dedi.bende hiç bir problem çıkmadı çok şükür..
.sonra eşimin sonuçlarını da götürmüştük evt problem var dedi...proxeed plus önerdi alın mutlaka ve için dedi...
arginmax kullanıyoruz dedim hayır proxeed için dedi....kafam karıştı hepsi başka bişey diyo ya
ankaraya gidicez zaten 2 hafta sonra ozamana kadar arginmax içelim sonra ordaki doktorada sorup başlarız proxeed e diye düşündüm bende almadım....
benden haberler böyle...
hilal bebeğini kaybetmiş sanırım çok üzüldüm Allah sabır versin bi daha yaşatmasın inşallah
Canimmmm iyi degerlendirin o zaman su birkac gunu evet hilal kotu haber verdi bizlere isallahh sag saglim saglikli bi bebecik gelir tez zamanda
Kızlar benim 2 gündür karıştırlmadık yerim kalmadı( Dünde ts usg yapılmıştı, bugün koyu kahverengi yoğun akıntım var arada kırmızı geliyor... Çokmu zorlandı acaba, hem rahimde yara vardı hemde nabothi kistleri çıkmıştı,, kasığımda ağrıyor, kistlerin patlaması gibi bişey olurmu, yoksa rahim ağzındaki yaramdanmı oldu böylee 5:
gamzem canım benim çok sağol...
inşallah gelir artık bizimde bebişler..
sen nasılsın geçti mi bulantıların
Gelicek bak hareketi 0 olan ksel bile hamile herkese umit olmali ben bulantidan yana tuhafim var bigun aksama kadar cikariyorum ertesi gun hicbiseyim yok bugun sancim cok bebekte saat 2den beri oynamiyo ama telas etmicem bu seferrr
slm kızlar nasılsınız
Elifimmm orda mısın huuu huuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?