Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Varrrr adete 6 gun kala 3.54 cikmisti ilk hamileligimde kullanmasin antibiyotik falan

balık haftada 1 belki yiyebiliyorum o da taze bulup almışsak
ton balığı seviyodum aslında onu yememde bi sakınca yoksa haftada 2 3 filan yiyebilirim

Ben hic yemiyorum balik o yuzden verdi dr ama konserve baliklar iyi degil diye biliyorum hamilelere netten bi bak istersen

merhabalar kızlar
iğneli yumurtlama takibindeyim.bugün adetimin 8.günü ve 12mmlik bir yumurtam oluşmuş.doktora sordum bu iyi mi diye fena değil dedi.(çok da konuşmayı sevmiyor:)zaten)sizce nasıl.umut vadediyor mu benim yumurta.

merhaba kızlar nasılsınız???

ben bugün dr gittim...ultrasonla alttan baktı...rahmin çok temiz yumurtanda kocaman olmuş 18 mm dedi..gün aşırı ilişki öneriyorum şu bi kaç gün dedi.bende hiç bir problem çıkmadı çok şükür..
.sonra eşimin sonuçlarını da götürmüştük evt problem var dedi...proxeed plus önerdi alın mutlaka ve için dedi...
arginmax kullanıyoruz dedim hayır proxeed için dedi....kafam karıştı hepsi başka bişey diyo ya

ankaraya gidicez zaten 2 hafta sonra ozamana kadar arginmax içelim sonra ordaki doktorada sorup başlarız proxeed e diye düşündüm bende almadım....

benden haberler böyle...

hilal bebeğini kaybetmiş sanırım çok üzüldüm Allah sabır versin bi daha yaşatmasın inşallah

Varrrr adete 6 gun kala 3.54 cikmisti ilk hamileligimde kullanmasin antibiyotik falan

Sağol canıımmm.. Hemen söyleyeyim de kullanmasın.. Ayyy çok sevincek, birde pazartesi yaptırcak test, çok istiyor 31 yaşında ilk bebeği olcak kısmet olursa... Bakalım hayırlısı... Öpüyorum herkesi...

Ben hic yemiyorum balik o yuzden verdi dr ama konserve baliklar iyi degil diye biliyorum hamilelere netten bi bak istersen

eğer öyleyse yemem canım zaten
eşim pişiriyo bizde balığı
hafta içi ben zaten akşam yemeğini evde yiyemiyroum
hafta sonu da bulursak anca işte
omega hapı alayım en iyisi
biraz biraz da yürüyüse başlarım dengelerim belkim kiloyu

Kızlar benim 2 gündür karıştırlmadık yerim kalmadı( Dünde ts usg yapılmıştı, bugün koyu kahverengi yoğun akıntım var arada kırmızı geliyor... Çokmu zorlandı acaba, hem rahimde yara vardı hemde nabothi kistleri çıkmıştı,, kasığımda ağrıyor, kistlerin patlaması gibi bişey olurmu, yoksa rahim ağzındaki yaramdanmı oldu böylee 5:

Canimmmm iyi degerlendirin o zaman su birkac gunu evet hilal kotu haber verdi bizlere isallahh sag saglim saglikli bi bebecik gelir tez zamanda

Canimmmm iyi degerlendirin o zaman su birkac gunu evet hilal kotu haber verdi bizlere isallahh sag saglim saglikli bi bebecik gelir tez zamanda

gamzem canım benim çok sağol...
inşallah gelir artık bizimde bebişler..

sen nasılsın geçti mi bulantıların

Tatlim yaradan olabilir diye dusunuyorum cunku kistim patlamisti kanamam olmadi apandisit sanip gitmistik hastaneye agrisi cok oluyo eger ablan gebeyse gec dollenmedir deger dusuk diye telas yapmasin sonra beninkide gec dollenmeydi cunku acemilikten yasamadigim kalmamisti soyliyeyim dedim

gamzem canım benim çok sağol...
inşallah gelir artık bizimde bebişler..

sen nasılsın geçti mi bulantıların

Gelicek bak hareketi 0 olan ksel bile hamile herkese umit olmali ben bulantidan yana tuhafim var bigun aksama kadar cikariyorum ertesi gun hicbiseyim yok bugun sancim cok bebekte saat 2den beri oynamiyo ama telas etmicem bu seferrr

Gelicek bak hareketi 0 olan ksel bile hamile herkese umit olmali ben bulantidan yana tuhafim var bigun aksama kadar cikariyorum ertesi gun hicbiseyim yok bugun sancim cok bebekte saat 2den beri oynamiyo ama telas etmicem bu seferrr

canım benim arada oluyodu zaten teleş etme hiç bebişin çok sağlıklı annesi
çikolata seviyodu bebiş yeyince hareketleniyodu yeseydin bi tane..

evet ksel ve ilda bize çok umut oluyo zaten cnm bnm inş bizimkilerde gelir Allahın izniyle..

Merhaba kızlar. Ancak oturabildim pc başına eve geldim ama bugün öğlden sonra fenaydım valla çok gaz sancım oldu neden bilmem karnım şişti eve gelirken kalbime baskı yaptı artık geldim dinlendim falan yemek yedim iyi oldum sonra evi toparladım, makineye çamaşır attım,yarın doktora gidicem duşa girdim temizlendim falan. Kanama iyice azaldı hatta kahverengi akıntı şeklinde geliyor ama bu akşam sanki akıntı içinde böyle uzayan akıntı da vardı. işte bu normal reglimde olabilir diye düşünüyorum o yüzden yarın mutlaka yumurtalara baıtırıcam eğer yumurtam gelişmişse bu reglim demektir erken regl oluyorsam erken yumurtlama oluyor demektir. Ama gelişen yumurta yoksa ara kanamadır ama olur ya daha akıntım var diye alttan muayene etmez uyuzluğu tutar ne bileyim dr tanımıyorum o yüzden işyerine ovulasyon testi götürcem öğle tatilinde yapcam bakalım çizgi çıkacak mı. Neler diyecek dr, hormon yapacak mı merak ediyorum. İnşallah iki aydır gelen ara kanama değildir de kendi reglimdir belki erken geliyordur da ayda iki kere rel oluyorumdur ama çok küçük bir ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…