- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
İnşallah canım ya yarın 17.10 da randevum var. İnşallah diyorum ara kanama değildir de erken reglidir ya. İki aydır gelen ara kanama belki normal reglimdir diyorum yumurta gelişmesi varsa bu geçirdiğim reglimdir. Bakalım yarın belli olacak. Aman ya yukarı müdür yardımcısı sekreterliğine çıktım bir bayan doğum iznine çıktı. Yüksekokul sekreteri de dün işte gel notlar girilecek yardım et dedi neyse bitti bugün de ineyim mi yerime dedim bir iki gün dur bakalım dedi sanırı kalıcı olcam öbür bayan gelene kadar yaa bilmiyorum öğrenciler daha pazartesi gelecek yoğunluk yok nedne tutar ki başka beni orada denemek için işte ama kütüphane rahat. Orası çok yoğun olacak. Yarın hem randevumu sölicem izin alcam hem de pazartesi kütüphaneye ineyim mi diye sorucam öğrenciler gelecek diye, ama p.tesi de bırakmazsa kesin artık ordayım demektir off yaa.burdayım gülümm nasılsın doktora gidiyomuşşun hadi bakalım canım benim hayırlı haberlerle gel inş
İnşallah canım ya yarın 17.10 da randevum var. İnşallah diyorum ara kanama değildir de erken reglidir ya. İki aydır gelen ara kanama belki normal reglimdir diyorum yumurta gelişmesi varsa bu geçirdiğim reglimdir. Bakalım yarın belli olacak. Aman ya yukarı müdür yardımcısı sekreterliğine çıktım bir bayan doğum iznine çıktı. Yüksekokul sekreteri de dün işte gel notlar girilecek yardım et dedi neyse bitti bugün de ineyim mi yerime dedim bir iki gün dur bakalım dedi sanırı kalıcı olcam öbür bayan gelene kadar yaa bilmiyorum öğrenciler daha pazartesi gelecek yoğunluk yok nedne tutar ki başka beni orada denemek için işte ama kütüphane rahat. Orası çok yoğun olacak. Yarın hem randevumu sölicem izin alcam hem de pazartesi kütüphaneye ineyim mi diye sorucam öğrenciler gelecek diye, ama p.tesi de bırakmazsa kesin artık ordayım demektir off yaa.
inş hayırlı sonuç olurda herşey yolunda gidder canım benim haber et bana burada olmazsam bile özelden yaz emi gülüm işin yoğun belliki inş eski yerine geçersin ama kalırsanda ne yapıcan balım iş iştir sıkma canını
Öyle canım ya benim öğrenci işçiyken başka fakülteden yüksekokul sekreterinin sekreterliğini yapmıştım biliyorum işi yani çalışırım ama işte böylr ordayken izin almak zor yumurta takibi falan filan istiyorum ya. Memur bey de pek sevinmedi bu duruma tabi ben duruyordum odada o geziyordu 1 saat uğramadığı oluyordu şimdi yalnız kalacak siye üzülüyor inşallah gitmezsin diyor bakalım artık göreceğiz. Haber ederim canım tabi valla işte randevu var ama bekleriz yine de sanırım muayene falan ancak geliriz. Burada omazsan özelden yazarım balımm.. Sende yarın istersen bir test daha yap ama sakın günün gelmeden hatta bence bir günde geçmeden kan testine gitme canım bu arada gebelikte koyulaşır belki.
kızlar bişey sorcam
her seferinde bişey soruyorum zaten
ben bu ay çok hastaydım ağır grip ve 2 antibiyotik bitirdim(((((
ve biz korunmuyoruz hamile kalırsam bişey olur mu diyorum yaa
valla içim hiç rahat değil şimdi
Meraba kızlar listeye ismimi ekletmiştim bat 17 şubattı öne kahverengi lekelenmeler geldi sonra adet oldum başka bahara kaldı artık ...
Meraba kızlar listeye ismimi ekletmiştim bat 17 şubattı öne kahverengi lekelenmeler geldi sonra adet oldum başka bahara kaldı artık ...
hadi bakalım inş şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine cuma akşamı dualar kabul olurmuş hiç bir sorun çıkmazda herşey yolunda gider büyük bir mutlulukla gelirsin canımıniçi kaçta gelirsen yaz balım ben gecede olsa girerim bakarım dayanamam zaten merak ederim sabah bir test daha yapıcam kuzucumm günümde geçsin belki geçerse tabi cumaya giderim haftaya daha net belli olur idrar testinde çıkmış olması boş ama iki çizgide aynı anda belirdi sadece silik biraz o umutlandıryo ama tabi önemli olan kan tahlili g:18:ülüm
hayırlısı olsun bee gülüm üzülme zamanı değilmiş demekki kaç ay oldu isteyeli :26:
merhaba kızlar nasılsınız???
ben bugün dr gittim...ultrasonla alttan baktı...rahmin çok temiz yumurtanda kocaman olmuş 18 mm dedi..gün aşırı ilişki öneriyorum şu bi kaç gün dedi.bende hiç bir problem çıkmadı çok şükür..
.sonra eşimin sonuçlarını da götürmüştük evt problem var dedi...proxeed plus önerdi alın mutlaka ve için dedi...
arginmax kullanıyoruz dedim hayır proxeed için dedi....kafam karıştı hepsi başka bişey diyo ya
ankaraya gidicez zaten 2 hafta sonra ozamana kadar arginmax içelim sonra ordaki doktorada sorup başlarız proxeed e diye düşündüm bende almadım....
yaza kadar deneyin burdada aşılama yapıyoruz isterseniz yaparız dedi..
benden haberler böyle...
hilal bebeğini kaybetmiş sanırım çok üzüldüm Allah sabır versin bi daha yaşatmasın inşallah
İnşallah canım dualarımız kabul olur hepimiz için. Çok sağol alakan için canım benim.. ben bugün güzel haberlerde aldım aslında. Biliyorsun ağustosta aşılama olacağım yani öyle bir planım var artık hiçbirşeye kesin diyemiyorum akıllandım. Neyse aşılama topiklerinde sorular sordum ama cevap alamadım. Sonra bizim buradan biri okumuş yazdıklarımı bana öm atmış eskişehirde bir profa yaptırmış aşılamasını ve tutmuş ama ikinci kan tahlili yapıldıktan sonra kesinleşecekmiş. Nasıl sevindim anlatamam hem tecrübeli bir dr öğrendim hem de başarılı olunmuş zaten eşimin değerlerinden dolayı şansımız fazlaymış bana sadece deneyimli biri gerekiyordu ancak hayatta hiçbirşeyin garantisi yok kısmet demek lazım. Değerleri ne kadar aşağılarda olanların tutuyorda iyi olanların tutmayabiliyor tabi o zamana kadar normal denicem o değerlerle yumurtlamayı da tutturunca olmamasına imkan yok diyorum ama inşallah normal yolla olur canım yaa. Bana var gibi geliyor ama birşey diyemiyorum sana biliyorsun silik çıkıyor ama regl oluyorlar inşallah sen olmazsın bebiş gelir canım benim öyle sevinirim ki.
sağlık olsun
yeni batını verirsen ekleyim listeye
besceste bişey olmaz canım
ilk ay insanlar neler neler yapıyor bilmeden
ama bundan sonra daha dikkatli ol sen yine de
benimle kimse ilgilenmedi
dejavum sende dr gidicekmişsin bu ara pek giremedim nete yeni okudum inşallah güzel haberlerle gelirsin canım..
aslında 5 aydır falan düşünüyoruz ama her ay deneyemiyoruz eşimle farklı şehirlerdeyiz öğretmenim eş durumu ataması isteyeceğim yazın 15 tatilde yumurtlama dönemimi ilk defa tam olarak yakaladık malum tatili değerlendirdikama tutmadı. Bir dahaki yumurtlamamda ovulasyon testi alıp çift çizgiyi görünce kocişin yanına gitmeyi düşünüyorum. Birde o testi deneyelim bakalım ...
oyy oyy kıyamam ben sana aysunum ne oldu sana nden ağlıyosun balım kusuruma bakma görmedim iyimisin sen canım benim
benimle kimse ilgilenmedi
dejavum sende dr gidicekmişsin bu ara pek giremedim nete yeni okudum inşallah güzel haberlerle gelirsin canım..
bi kaç sayfa önce yazmıştım elifimm bugün dr gittim üsttede alıntıladım .ama kimse cvp yazmadı bana..bugün çok duygusalım zaten herşeye ağlıyorum ben
bi kaç sayfa önce yazmıştım elifimm bugün dr gittim üsttede alıntıladım .ama kimse cvp yazmadı bana..bugün çok duygusalım zaten herşeye ağlıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?