şimdi okudum canım sen kaç aydır çocuk istiyosunki yani rahmin temizse neden aşılama dedi anlamadım doğrusu:44::44::44:
benimle kimse ilgilenmedi
dejavum sende dr gidicekmişsin bu ara pek giremedim nete yeni okudum inşallah güzel haberlerle gelirsin canım..
oyy kuzum beim sağolasın hakkımızda hayırlısı olsun inş bence sen önce bir kontrollerini yaptır Allahın izniyle sorunsuz gel bak kafanada takma o aşılamadan önce yüce rabbim sana sağlıklı hayırlı bir evlat vericek inan buna dilerim rabbim o güzel kalbine göre verir herşeyi hakkında hayırlısı ne ise Allahım onu nasip etsin hayırlısı değilsede etmesin ama ne yaşarsan yaşa asla karamsar olma bak ne güzel örneğin var eşin değerleri rabbim önce alıyo sonra veriyo deniyo sınav ediyo sen sağlam dur inançlı ol bak herşey nasılda kalbine göre olucak neler olmuyoki şu hayatta bugünde örneğini verdim benim babamın eşi 45 yaşında 4 sene korunduktan sonra ilk seferde hamiile kaldı herşey rabbimin ol dediğinde olmasına bağlı fıstığımm yaşımız geçn Allah hastalık çözümsüz dert vermesin yeterki bitanem:13:
canım benim 9.aydayız biz...
benim için herşey yolunda görünüyo rahmim yumurtalıklarım temiz çıktı şükür..
ama eşimin değerlerine de baktı işte..sorun var evt dedi...
proxeed plus yazdı...bunu da için iğne tedavisi yanında dedi...
yaza kadar da olmazsa aşılamayı burda yapabiliyoruz isterseniz yaparız dedi..
eşimin değerlerine bakıp aşılama dedi yani elifim...
ah kuzum kıyamam sanaa kimse senle ilgilenmedi demekkk
yumurtalarının iyi olduğu belli zaten
eşin için de doktor doktor gezip kafa karıştırmayın bence
ankaradaki doktor ne derse onu yaparsınız
dediğin gibi her kafadan bir ses çıkıyor zaten
herşey yoluna giricek takma sen kafanaa
canım güzel haberler almışsın süper ya yumurtaların gelişmiş çatladı çatlayacak yani gün aşırı yapın canım.. İnşallah turar bu sefer canım yaa.. Bende yarın gideyim bakalım neler diyecek bu kanamalara falan aman kadın olmak zor zanaat anacımm..
Öyle canım ya kafamıza taksakta yanı yani değişen ne olacak ki tam tersine daha da kötü oluyor olacağı varsa da olmuyor, hormonlar dengesizleşiyor. Ben son aylarda kendimi değil annemi taktım kafaya rahatsızlığı, tedavisi falan birazda bu kanamalar ondan oldu belki. Ya canım bizim ilk yaptırdığımız değerlerle alakası yok evden götürdük diye öyle olmuş bu de öyle demiş. Ben öbür değerlere bile razıydım varikosel var diye azalmış mıdır diyordum ve görünce şok oldum. Var bir hikmeti diyorum eşime çok ısrar ettim gitmesi için. Eşim zaten yaptırdık ileri hızlıyı öğrenip ne yapıcaz zaten yazın aşılama olcak dedi. Ama ben direttim iyi ki diretmişim. Bir de biraz meryem suresi okudum ama bitiremedim geçen ay ara kanama gelince moralim bozuldu ama onunda hikmeti olduğunu düşünüyorum. Temizlendim yine okucam onu da. Ya bak kaç yaşında hamile kalmış. Benim anneannemde küçük dayımı 40 yaşında doğurmuş hem de köyde ve normal yani dr yüzü mü görmüşler. Annemin bir arkadaşı da 40 yaşını geçmişti yaşı hamile kaldı ama erken doğum yaptı ve kaybetti ancak sigara içiyordu onun payı var birkaç ay anlamamış zaten hamile olduğunu kondurmamış, menapoza giriyorum galiba demiş kadı düşün. İnşallah hepimiz hamiş kalcaz zamana bırakmak,Yaradana sığınmak en iyisi.
Kızlar gidiyorum ben uzanayım biraz. Uykum geldi aslında ama makinenin durmasını bekliyorum of öyle uzun yıkıyor ki. Asayım çamaşırlığa da öyle yatarım sabaha kadar içinde kalırsa buruşur bekliyorum hep böyle haftasonu da çok yıkayacağım çamaşır var perdeleri falan da atıcam o yüzden bir kısım biriken beyazlar aradan çıksın dedim. Hadi öpüyorum sizleri canlarım. İyi geceler...
çok sağol canım benim..canım güzel haberler almışsın süper ya yumurtaların gelişmiş çatladı çatlayacak yani gün aşırı yapın canım.. İnşallah turar bu sefer canım yaa.. Bende yarın gideyim bakalım neler diyecek bu kanamalara falan aman kadın olmak zor zanaat anacımm..
Öyle canım ya kafamıza taksakta yanı yani değişen ne olacak ki tam tersine daha da kötü oluyor olacağı varsa da olmuyor, hormonlar dengesizleşiyor. Ben son aylarda kendimi değil annemi taktım kafaya rahatsızlığı, tedavisi falan birazda bu kanamalar ondan oldu belki. Ya canım bizim ilk yaptırdığımız değerlerle alakası yok evden götürdük diye öyle olmuş bu de öyle demiş. Ben öbür değerlere bile razıydım varikosel var diye azalmış mıdır diyordum ve görünce şok oldum. Var bir hikmeti diyorum eşime çok ısrar ettim gitmesi için. Eşim zaten yaptırdık ileri hızlıyı öğrenip ne yapıcaz zaten yazın aşılama olcak dedi. Ama ben direttim iyi ki diretmişim. Bir de biraz meryem suresi okudum ama bitiremedim geçen ay ara kanama gelince moralim bozuldu ama onunda hikmeti olduğunu düşünüyorum. Temizlendim yine okucam onu da. Ya bak kaç yaşında hamile kalmış. Benim anneannemde küçük dayımı 40 yaşında doğurmuş hem de köyde ve normal yani dr yüzü mü görmüşler. Annemin bir arkadaşı da 40 yaşını geçmişti yaşı hamile kaldı ama erken doğum yaptı ve kaybetti ancak sigara içiyordu onun payı var birkaç ay anlamamış zaten hamile olduğunu kondurmamış, menapoza giriyorum galiba demiş kadı düşün. İnşallah hepimiz hamiş kalcaz zamana bırakmak,Yaradana sığınmak en iyisi.
canım sen her doktorun lafına bakma her kagadan ses çıkıyo Allahtan başka kimse bilemez benim amcamıın tamm 8 sene çocuğu olmadı 8 seneden sonra 2 oğlu bir kızı oldu peş peşe sen kafana takma gerçekten sıkıntıya sokuyoruz kendimizi sendede sorun yok bak gör eşininde sıkıntısı geçicek olucak neler var gülüm yaaa rahat ol senn
Kızlar gidiyorum ben uzanayım biraz. Uykum geldi aslında ama makinenin durmasını bekliyorum of öyle uzun yıkıyor ki. Asayım çamaşırlığa da öyle yatarım sabaha kadar içinde kalırsa buruşur bekliyorum hep böyle haftasonu da çok yıkayacağım çamaşır var perdeleri falan da atıcam o yüzden bir kısım biriken beyazlar aradan çıksın dedim. Hadi öpüyorum sizleri canlarım. İyi geceler...
çok sağol canım benim..
inşallah sende güzel haberlerle geliceksin dejavum...
ya benim iyi çıktı ama eimle ilgili sürekli kafamızı karıştırıyo bu dr lar...
artık ankaradaki dr dan başka birine gitmicem...iğneli tedavi için en azından...
haklısın elifim..çok sağol tatlım..
işte insan bazen duygusallaşıyo..içini dökmek istiyo gerekiyo da..yoksa biriktikçe daha kötü oluyo...
bugün benimde öyle bi günümdü sanırım...
bide dr ultrasonla bakarken rahmime sanki hamileymişimde orda bebek görüyomuşum gibi hiseettim..
o beni çok duygusallaştırdı bugün..
Hayırlısı olsun allah büyük...
tatlı arkadaşım...
anlıyorum kzuucum haklısın tabiki dert etmedende olmuyo ama fazlasıda sana zarar be gülüm Allah ne demiş o olur gün doğmadan neler doğar yeterki her yeni gün bize hayırlı gelsin canımıniçi ne zaman istersen ben burdayım balım benim:13:
İnşallah canım ya yarın 17.10 da randevum var. İnşallah diyorum ara kanama değildir de erken reglidir ya. İki aydır gelen ara kanama belki normal reglimdir diyorum yumurta gelişmesi varsa bu geçirdiğim reglimdir. Bakalım yarın belli olacak. Aman ya yukarı müdür yardımcısı sekreterliğine çıktım bir bayan doğum iznine çıktı. Yüksekokul sekreteri de dün işte gel notlar girilecek yardım et dedi neyse bitti bugün de ineyim mi yerime dedim bir iki gün dur bakalım dedi sanırı kalıcı olcam öbür bayan gelene kadar yaa bilmiyorum öğrenciler daha pazartesi gelecek yoğunluk yok nedne tutar ki başka beni orada denemek için işte ama kütüphane rahat. Orası çok yoğun olacak. Yarın hem randevumu sölicem izin alcam hem de pazartesi kütüphaneye ineyim mi diye sorucam öğrenciler gelecek diye, ama p.tesi de bırakmazsa kesin artık ordayım demektir off yaa.
benimle kimse ilgilenmedi
dejavum sende dr gidicekmişsin bu ara pek giremedim nete yeni okudum inşallah güzel haberlerle gelirsin canım..
İyigeceler kızlar nasılsınız?
Önceden geceleri herkes burda olurdu sımdı sanırım kımseler gelmıyor :26:
sor tabiki canım benim ilaç sonuçta ama hamileliğini öğrenene kadar birşey olmuyo diyolar ama yinede bana göre benim fikrim yani içmemek en iyisi bende biraz hastalık geçirdim ama içmedim kuzucum korktumm ama senin ilerlemişşe tabi yapıcak birşey olmaz
merhaba canım
hoşgeldin
kış ya akşamları yığılıp kalıyoruz
canım benim 9.aydayız biz...
benim için herşey yolunda görünüyo rahmim yumurtalıklarım temiz çıktı şükür..
ama eşimin değerlerine de baktı işte..sorun var evt dedi...
proxeed plus yazdı...bunu da için iğne tedavisi yanında dedi...
yaza kadar da olmazsa aşılamayı burda yapabiliyoruz isterseniz yaparız dedi..
eşimin değerlerine bakıp aşılama dedi yani elifim...
sağol ferdam..evet ben kendim için gitmiştim aslında hani 8 aydır olmayınca belki hormonlarım yumurtalarım ne alemde diye.
aslında dr la konuşup rahatlamak istedim sanırım..oda bende bişey olmayınca eşimin sonuçlarına da baktı işte...ve dediğin gibi kafam orda karıştı..proxeed plus için dedi....bizde arginmax içiyoruz.....
ankaradaki doktora sorana kadar arginmaxa devam edicem zaten bende öyle düşündüm ordaki ne dese onu içeriz..
farketmez derse de proxeed alırım heralde...
bi ankaraya gidebilseydik iyi olacaktı kaldık burda okul açılınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?