Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

şimdi okudum canım sen kaç aydır çocuk istiyosunki yani rahmin temizse neden aşılama dedi anlamadım doğrusu:44::44::44:

canım benim 9.aydayız biz...
benim için herşey yolunda görünüyo rahmim yumurtalıklarım temiz çıktı şükür..
ama eşimin değerlerine de baktı işte..sorun var evt dedi...
proxeed plus yazdı...bunu da için iğne tedavisi yanında dedi...
yaza kadar da olmazsa aşılamayı burda yapabiliyoruz isterseniz yaparız dedi..

eşimin değerlerine bakıp aşılama dedi yani elifim...

benimle kimse ilgilenmedi

dejavum sende dr gidicekmişsin bu ara pek giremedim nete yeni okudum inşallah güzel haberlerle gelirsin canım..

canım güzel haberler almışsın süper ya yumurtaların gelişmiş çatladı çatlayacak yani gün aşırı yapın canım.. İnşallah turar bu sefer canım yaa.. Bende yarın gideyim bakalım neler diyecek bu kanamalara falan aman kadın olmak zor zanaat anacımm..

Öyle canım ya kafamıza taksakta yanı yani değişen ne olacak ki tam tersine daha da kötü oluyor olacağı varsa da olmuyor, hormonlar dengesizleşiyor. Ben son aylarda kendimi değil annemi taktım kafaya rahatsızlığı, tedavisi falan birazda bu kanamalar ondan oldu belki. Ya canım bizim ilk yaptırdığımız değerlerle alakası yok evden götürdük diye öyle olmuş bu de öyle demiş. Ben öbür değerlere bile razıydım varikosel var diye azalmış mıdır diyordum ve görünce şok oldum. Var bir hikmeti diyorum eşime çok ısrar ettim gitmesi için. Eşim zaten yaptırdık ileri hızlıyı öğrenip ne yapıcaz zaten yazın aşılama olcak dedi. Ama ben direttim iyi ki diretmişim. Bir de biraz meryem suresi okudum ama bitiremedim geçen ay ara kanama gelince moralim bozuldu ama onunda hikmeti olduğunu düşünüyorum. Temizlendim yine okucam onu da. Ya bak kaç yaşında hamile kalmış. Benim anneannemde küçük dayımı 40 yaşında doğurmuş hem de köyde ve normal yani dr yüzü mü görmüşler. Annemin bir arkadaşı da 40 yaşını geçmişti yaşı hamile kaldı ama erken doğum yaptı ve kaybetti ancak sigara içiyordu onun payı var birkaç ay anlamamış zaten hamile olduğunu kondurmamış, menapoza giriyorum galiba demiş kadı düşün. İnşallah hepimiz hamiş kalcaz zamana bırakmak,Yaradana sığınmak en iyisi.

canım sen her doktorun lafına bakma her kagadan ses çıkıyo Allahtan başka kimse bilemez benim amcamıın tamm 8 sene çocuğu olmadı 8 seneden sonra 2 oğlu bir kızı oldu peş peşe sen kafana takma gerçekten sıkıntıya sokuyoruz kendimizi sendede sorun yok bak gör eşininde sıkıntısı geçicek olucak neler var gülüm yaaa rahat ol senn

sağol ferdam..evet ben kendim için gitmiştim aslında hani 8 aydır olmayınca belki hormonlarım yumurtalarım ne alemde diye.
aslında dr la konuşup rahatlamak istedim sanırım..oda bende bişey olmayınca eşimin sonuçlarına da baktı işte...ve dediğin gibi kafam orda karıştı..proxeed plus için dedi....bizde arginmax içiyoruz.....

ankaradaki doktora sorana kadar arginmaxa devam edicem zaten bende öyle düşündüm ordaki ne dese onu içeriz..
farketmez derse de proxeed alırım heralde...

bi ankaraya gidebilseydik iyi olacaktı kaldık burda okul açılınca

Kızlar gidiyorum ben uzanayım biraz. Uykum geldi aslında ama makinenin durmasını bekliyorum of öyle uzun yıkıyor ki. Asayım çamaşırlığa da öyle yatarım sabaha kadar içinde kalırsa buruşur bekliyorum hep böyle haftasonu da çok yıkayacağım çamaşır var perdeleri falan da atıcam o yüzden bir kısım biriken beyazlar aradan çıksın dedim. Hadi öpüyorum sizleri canlarım. İyi geceler...

aynen öyle canım biraz etrafımıza baktığımızda aslında şükürlük durumumuz olduğunu görüyoruz ve yapmamız gerekn tek şey takıtı haline getirmemek zararı bize oluyo ne bebek oluyo nede sağlığımız benim halamda 40 da doğurdu hemde anlamadık bile hamile olduğunu yaşı ilerlemiş diye utanmış babamlardan doğurduğunda gördük nasıl şaşrdık yüzyüzeyiz anlamadık 9 ay geçti kilosu vardı zaten birde hep mutfak önlüğünü takardı yaaa valla beklemediğimiz bir anda bebeklerimiz gelicek işin sırrı bence burda meleğim

iyi geceler canım benim çok yorma kenidini lütfen birde annemin rahatsızlığı demişşin geçmiş olsun balım neyi var annenin ciddi birşey değil inşallah :18::18:

çok sağol canım benim..
inşallah sende güzel haberlerle geliceksin dejavum...
ya benim iyi çıktı ama eimle ilgili sürekli kafamızı karıştırıyo bu dr lar...
artık ankaradaki dr dan başka birine gitmicem...iğneli tedavi için en azından...

haklısın elifim..çok sağol tatlım..
işte insan bazen duygusallaşıyo..içini dökmek istiyo gerekiyo da..yoksa biriktikçe daha kötü oluyo...
bugün benimde öyle bi günümdü sanırım...
bide dr ultrasonla bakarken rahmime sanki hamileymişimde orda bebek görüyomuşum gibi hiseettim..
o beni çok duygusallaştırdı bugün..
Hayırlısı olsun allah büyük...
tatlı arkadaşım...

iyi geceler dejavum...

anlıyorum kzuucum haklısın tabiki dert etmedende olmuyo ama fazlasıda sana zarar be gülüm Allah ne demiş o olur gün doğmadan neler doğar yeterki her yeni gün bize hayırlı gelsin canımıniçi ne zaman istersen ben burdayım balım benim:13:

sağol tatlım...
iyi geceler

İyigeceler kızlar nasılsınız?

Önceden geceleri herkes burda olurdu sımdı sanırım kımseler gelmıyor :26:

umarım iyi haberlerle gelirsin
en azından kontrollerin yapılacak
içimiz rahat eder

benimle kimse ilgilenmedi

dejavum sende dr gidicekmişsin bu ara pek giremedim nete yeni okudum inşallah güzel haberlerle gelirsin canım..

kuzucuk sen zaten prof.a gittin
o sana her şeyi anlattı ilaçları verdi
zaten 2 haftaya yine gideceksin
hiç endişelenme
sen heran gebe kalabilirsin
çünkü değerler konusunda kafan rahatladı

bugün çocuktan bahsediliyordu
bir arkadaş diğerine demek artık bebek düşünme zamanı geldi dedi
arkadaş da biz düşünüyoruz
ama bebeğin de zamanının gelmesi lazım dedi

senin bebiş zamanını biliyor
annesi boş yere üzülmesin

sağol canım bundan sonra yapmam inşallah

bi ara girdim kmse yoktu ben de üzüldüm çıktım sonra dedm kızlar fatmagüle dalar girmez bu ara çok boş forum ya ama ben ozluorm siziii :26: fatmaggül çook guzeldi dimi kızlar yaaa ne yapıosnzzzzzzzz bakalmmmmm

tühh aysunm çıktın galba yetşemedm mi sana :26:çok mrk edıodm seni bi göremedm ama yazdklarını şimdi okdmmm sende bi sorun çıkmamş cnm çok ii bi hber bu bana sorarsan hiçç proxeede başlama çünkü proxeed ile arginmaxın içerigi hemen hemen aynı proxeed çok daha pahalı iki kutu içlıo ayda bu da 150 200 falan edıo toplam hiçç karştrma aklnı bi araştr istersn ben çokk araştrdm arginmaxa dvm için rahat olsnnn tatlımmm ayrıca aşılamaya gerek kalmıcak gör bakbiz comviteks içıorz şu ara :13 da m sure ile aynı içerge sahp eşim bi bunu içeym bakalm olmadı yne arginmaxa donerz dedi ama arginmax morfolojiye ve sayıya çok ii geldi bizde ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…