Günaydın kızlar
Bademcigim cok kötü
Raporluyum bugun
O yuzden gec günaydın diyorum
Bir kahvaltı yapayım
Boğazım yumuşasin
Geliyorum
Umutege ve dejavu yok sanirim
Gunaydinnnn canlarimmmm aksamim kotuydu ama iyi bitti bebek oynamiyo diye bogure bogure agladim sonra babsi birazcik konustu anneni uzme dedi oynadi ayni nestle reklamindaki gibi telefonun kabini koydum hoplatti o reklamda kadinin karni oynuyo diye sacma diyodum ama degilmis iyiyimmm oglummm beni birakmaz ben bebegimi cok seviyomusummm meger
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar topik çok sessizleşti yaaa
meg gittikten sonra böyle oldudönsün artıkkkk
ve de galiba artık zaman ilerledikçe hepimizin piskolojisi daha çok bozulmaya başladı çoğuda kafasını toplamak için çok sık girmiyo
ben de işlerden dolayı çok sık giremiyorum bu ara girsemde de çok muhabbet olmuyo
topiğimizi dün akşam ikinci sayfada görünce çok üzüldümmmmm
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar topik çok sessizleşti yaaa
meg gittikten sonra böyle oldudönsün artıkkkk
ve de galiba artık zaman ilerledikçe hepimizin piskolojisi daha çok bozulmaya başladı çoğuda kafasını toplamak için çok sık girmiyo
ben de işlerden dolayı çok sık giremiyorum bu ara girsemde de çok muhabbet olmuyo
topiğimizi dün akşam ikinci sayfada görünce çok üzüldümmmmm
senin bu oğlan daha şimdiden babacı çıktı doğduktan sonrasını düşünemiyorummmmmm
artık nerelerden toplarsın ikisini bilmem
ben yetişemiyodum vallahi atlaya atlaya okuyodum hepBende cok sasiriyorum sabahlari en fazla 5-6 sayfa ilerlemis goruyorum bebek psikolojisi yoruyo insani amaaaaa bebeyi yapip kacanlarda var yani ben obur topiclere sadece bakip kaciyorummmm bende yazicam o olucak yaaaa evet topicimizz senlensin biran once...
günaydın güzeller
hergün geldiğimde okuyacak birsürü sayfam oluyodu bi geldim yarım sayfacık bişi var çok üzüldüm
ben yetişemiyodum vallahi atlaya atlaya okuyodum hep
herkesin psikolojisi bozuldu bu aralar doğru
onlar kendilerni toparlayana kadar tutarız topicimizi ayakta
günaydın canımmmmgünaydın güzeller
hergün geldiğimde okuyacak birsürü sayfam oluyodu bi geldim yarım sayfacık bişi var çok üzüldüm
evet canım gerçekten yoruyo bende yoruldum ama bırakamıyorum bakkkBende cok sasiriyorum sabahlari en fazla 5-6 sayfa ilerlemis goruyorum bebek psikolojisi yoruyo insani amaaaaa bebeyi yapip kacanlarda var yani ben obur topiclere sadece bakip kaciyorummmm bende yazicam o olucak yaaaa evet topicimizz senlensin biran once
Vallahi ciddi ciddi babaci oyle boyle degil sesini duydumu fink atiyo beni akil hastanesine kapatip bar bar gezceklermis en cokta bu muhabbeti seviyo benim oglan babasinin sirdasi olcakmis :)))
Nazar degDi topicimize eskiden belki 100 sayfa ilerlemis bulurdum topici simdi yok elemmm terefisss kem gozlere sissss nazarlar gitsinn
Slm kızlaar nasılsını, uzun zamandır uğrayamıyordum çünkü taşındım.
Şİmdi yerleştim ve rahatım...
Sizler nasılsınız, yeni ham,şlerimiz eklenmiş listeye ne güzel, bu arada benim bebişte erkek, bizide yazın teyzeleri :))
Slm kızlaar nasılsını, uzun zamandır uğrayamıyordum çünkü taşındım.
Şİmdi yerleştim ve rahatım...
Sizler nasılsınız, yeni ham,şlerimiz eklenmiş listeye ne güzel, bu arada benim bebişte erkek, bizide yazın teyzeleri :))
selam canım
valla erkekler atağa geçti bu ara
Ay ay maşallah oğluşuna o zaman annesi, yeni evinizde de ağız tadıyla bir yaşam dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?