Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

vayyy ozlem ve komsulari vayyy vallahi uzun matrajli film cekmissinnn gece gece :))

gelll gelll yeni basladikk kaynamaya kuzumm

sorma gamze valla dahası varda anlat anlat bitmez ama genel anlamda çok güzeldi ya mutlu uyandım bugün
sen nasılsın bakalım herşey yolundadır umarımm

Himmmm bak ben bunu hic dusunmemistimmmmm :)) oyleyse eger gozume girdi oglusumm aferin onaaaaaaa

Ayy hareketlerini hissediorsun ne güzel, kaçıncı haftada başladı canım, bizim için erkenmi acaba?

kızlar bugün birsu
yumoşları doktor teyzesine emanet edecek
dua edelim ona:109:

Hadi hayırlısı, mübarek cuma gününe denk gelmiş, hayırlara veslie olsun inşaAllah...

evet canım gittim ve gördümmm keseyi sonunda :))) sıra kalp atışlarını duymakta

Hayırlısı olsun canımcım, ben ne kesede ne kalp atışında heyecanlanmamıştım pek, ama bebişin kendisini ve hareketlerini görünce garip oldum, küçücük bişey ama benim gözümde büyüdü kocaman bebiş oldu :))

Bulantilarr iyice azalsinnn jet hiziyla alirsin canim :)))

Gerçi almayıda çok istediğim söylenemez :))

evet gamzem
bak bu ay birsunun meganın
ve daha bize süpriz yapacak
bir sürü arkadaşın iyi haberlerini alacağız

isallahhh canim ya topicimiz senlensin tekrarrrrr

sorma gamze valla dahası varda anlat anlat bitmez ama genel anlamda çok güzeldi ya mutlu uyandım bugün
sen nasılsın bakalım herşey yolundadır umarımm

yolunda gibi terminatorlerden tamamiyle kurtulunca yolunda diycigimmmm

pazartesi günü yumoşlarıma baktırmaya gidicem büyümüşse iğneyle çatlatıp ona göre tedavi vericek doktor.bu 2.denemem çatlatma iğnesi ve klomenle.2 yıldır sürekli ilaç kullanıyorum buda olmazsa diyorum 1 sene ara vereyimmi tedaviye ve çocuk istemine :2: çok kararsızım yıprandım yaşım 23 ve 2 yıllık evliyim

Merhaba hanımlar hala sekreterlikteyim öbür taraftaki gib rahat giremiyorum işte fırsat buldukça. Sanırım kalıcam burada ben öbür bayanın doğum izni bitene kadar aman yaa.. Bugün de daha izin alcam dr randevum için yüksekokul skreterinden bir yakalayamıyorum kolidorda desek kızıyor odasında durmuyor. Alsam da rahatlasam gözlemekten fenalık geldi şmdide de toplantıya girdiler öyle işte. Burada tip şeklinde kar var ufak ufak ama baya rüzgarlı.

Son düzenleme:

15. haftaydi sanirim ilk hissettigimde ama simdi detayli hissediyorum eliylemi basiyla mi ayagiyla mi vuruyo donuyo mu geriniyo mu hissediyorum bazen kafasi geliyo elime super bisey benim haftalara gelince sizde diceksiniz bunlari degisik tuhaf ama cok guzelll...

benim kızoşum yeni yeni hissettirmeye başladı kendini
teyzesi bile hissetti babasına gelince duruveriyo hemencik deli olcek adam

Canimmm hakkinda hayirlisi olsunnn isallah bu tedavi son olur geliverir bebis bu surede esin dra gitmedi mi kafani biraz toplama fikri iyi gelebilir basarabilirsen

Allah yardımcın olsun canım.
Bu tutar inşaAllah ama tutmazsa ara vermen iyi olacaktır, yaşın genç en verimli çağındasın, belkide normal yolla gelecek bebişin...

benim kızoşum yeni yeni hissettirmeye başladı kendini
teyzesi bile hissetti babasına gelince duruveriyo hemencik deli olcek adam

Valla ben bişiler hissediorum ama sanırım bağırsaktaki gaz :))
Bugün eşim steteskop getirecek belki onunla kalp atışlarını duyarız.
Benim oğluşum çok hareketli ultrasonda ama şuan pek hissettirmiyo kendini...

selammm kızlarr ben geldimm...
cumamız mübarek olsun...........
RABBİm ezanlar cumalar yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder..
hepimizin hayırlı sağlıklı salih amel işleyen evlatlarımız olurr...
RABBİM dualarımızı kabul eylesin tez zamanda inşallahhhhhh
göbüşlerimiz bu ay bebeklerle dolsun...

isallahhh canim ya topicimiz senlensin tekrarrrrr

yolunda gibi terminatorlerden tamamiyle kurtulunca yolunda diycigimmmm

seninki tam terminatör çıktı canım az değil yani
ama kurtulma kısmına gelince o biraz zor sonuç itibariyle iyisiyle kötüsüyle eşlerimizin annesi onları doğuran büyüten kişiler tabi bazen affı olmayan durumlardada uzk durmak en iyisi

hoşgeldin kuzucum nasılsın bitanem

çok teşekkür ederim cevaplar için eşim gitti doktora sorun yok ama kristal bir toz ve çinko verdi yinede.ben pcoydum ve geçti kistlerim bu ay herşeyim normal çok şükür.hep hayal kırıklığına uğruyorum ilaç tedavisinden sonra en iyisi buda olmazsa 1 sene ara vereyim diyorum .

ben 16 + 4 te kontrole gitmiştim 20 den sonra bile hissedebilirsin gayet normal dedi doktorum bana
ama ekranda maşallah durduğu yerde durmuyo cadı

nasılsınız bakalım

ben dün nette bi program buldum baby marker diye bi bebek yapma programı :):)

dedim madem biz beceremiyoruz bebek yapmayı sanal yapıyım bari :):

eşime dedim ki sen burda bekle ben bi bebe yapıp gelem :):):)

eşimle benim fotoları yükledim kız veya erkek seçenekleri var bebeklerde ben ikisinide yaptım ayyyy ortaya komik bi bebek çıktı :):) eşim görünce bu ne be dedi :):) hahaaayyyyy nasıl güldüm vallaa

sarı saçlı mavi gözlü bebeklerdi kız da erkek te ama hep eşimden almış program heryerini bebeğin gözünü de saçını da

inşallah gerçeği olur da eşime benzer çok istiyorum bunu

Umudunu yitirme bende pkoluyum her pkoluya belirtiyorum hamileyim pko engel degil engel gibi dusunup kafanizda kurmayin canim senin nick mi degisti arkadas listemde gozukuyosun bu nickle hatirlayamadim kusura bakma

Hahaha babalara inat yapiyolar demek ki ama bizim babamizda henuz bi kere hissedebildi :)))

Oğluşumun babasıda beklemede ama bizimkinden tık yok...

Hoşgeldin canım.
İnşaAllah Rabbim dualarını kabul eder...
İsteyen herkese önce bebiş nasip eder, sonrada hayırlısıyla kucağımıza almak, tabiki en önemlisi hayırlı evlat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…